CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lelaki Ini Kahwini Patung Kerana Tak Sanggup Lukakan Hati Wanita

9-11-2015 12:28 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 12242| Komen: 24

Description: Seorang lelaki yang didiagnos mengidap kanser sanggup mengahwini patung daripada wanita tulen....
Oleh Fyruz Hanna
 
CHINA: Seorang lelaki yang didiagnos mengidap kanser sanggup mengahwini patung daripada wanita tulen.


Lelaki ini mengaku inginkan perkahwinan yang meriah sebelum dia menghembuskan nafas terakhir namun takut untuk membiarkan wanita yang dikahwini kesal dan bersedih dengan pemergiannya.

Akhirnya lelaki ini mengahwini sex doll kerana ingin sekali merasai perkahwinan yang gah dan cantik tanpa menyakiti sesiapa.

Dalam gambar yang diambil, dia mengupah jurugambar profesional dengan pelbagai 'pose' bersama 'isteri' yang baru dinikahinya. -CARI Infonet.

sumber:dailymailUk


14

Bagus
16

Marah
19

Terkejut
17

Sedih
12

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (95 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Teru2Bozu 9-11-2015 12:54 PM
benang sebelah ppuan kawen patung, cni lelaki kawen patung.
Quote siape_aku 9-11-2015 02:05 PM
yg baju purple tu kan main ketet patung tu....
Quote monyet_2015 9-11-2015 02:46 PM
Tak kisah la asal gembira..manusia susah nak jaga sebab ada buat perangai.. patung lagi senang
Quote uniq61 9-11-2015 02:51 PM
ADA PATUNG YANG DISEMBAH PUN.....
Quote jay_07 9-11-2015 03:02 PM
bagus dia ni.. tau nk mati.. taknak sakitkan hati perempuan.. banyak lelaki yang sampai mati perempuan tu sb sakit hati KAHKAHKAHKAH
Quote Artemesiaa 9-11-2015 05:29 PM
Bukan main siap ada photo pre wed
Quote samperit 9-11-2015 05:34 PM
bape harga patung ni
Quote kaki_mekap 9-11-2015 10:57 PM
Untung eh patung ni. Dapat lelaki mcm ni
Quote CrowneGlory 10-11-2015 01:39 AM
Yg penting ttp maintain pilih bini 38B ... Alang2 boleh pilihkan xkan nk kawin dgn papan lapis
Quote HannahMontana 10-11-2015 04:52 PM
Tuhan pun gang ni angkat jadi Tuhan

xkan susah sgt nak declare patung jadi isteri

itu sex doll ke ?

yg faraj berlubang ...???
Quote miabebe 10-11-2015 05:59 PM
Aduhhh mental...

Quote DaisyD 10-11-2015 11:29 PM
wow, just wow! kaya patung tu nanti
Quote retnoel 11-11-2015 08:17 AM
Wowww...cantiknya patung...perfecttttttt...
Quote crazecousa 11-11-2015 08:28 AM
adoi..stimm lak tgk patung tu
Quote devilito2 12-11-2015 07:14 AM
macam - macam manusia ni
Quote sambaldurian 15-11-2015 04:22 PM
Ala sian nye, that boy pun mcm ada rupa je
Quote Ferr_Remy 16-11-2015 06:32 AM
bagai pinang dibelah dua.. sama cantik sama padan..
Quote LoveWins 16-11-2015 09:31 AM
ada juga orgn mcm ni...
Quote Feedoss 16-11-2015 09:33 AM
forever alone la ni .hahaa

Lihat semua komen(24)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-11-2023 07:58 PM GMT+8 , Processed in 0.098858 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top