CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6448|Reply: 24

Lelaki Ini Kahwini Patung Kerana Tak Sanggup Lukakan Hati Wanita

[Copy link]
Post time 9-11-2015 12:28 PM | Show all posts |Read mode
Oleh Fyruz Hanna

CHINA: Seorang lelaki yang didiagnos mengidap kanser sanggup mengahwini patung daripada wanita tulen.


Lelaki ini mengaku inginkan perkahwinan yang meriah sebelum dia menghembuskan nafas terakhir namun takut untuk membiarkan wanita yang dikahwini kesal dan bersedih dengan pemergiannya.


Akhirnya lelaki ini mengahwini sex doll kerana ingin sekali merasai perkahwinan yang gah dan cantik tanpa menyakiti sesiapa.


Dalam gambar yang diambil, dia mengupah jurugambar profesional dengan pelbagai 'pose' bersama 'isteri' yang baru dinikahinya. -CARI Infonet.


sumber:dailymailUk







Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2015 12:54 PM | Show all posts
benang sebelah ppuan kawen patung, cni lelaki kawen patung.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2015 02:05 PM | Show all posts
yg baju purple tu kan main ketet patung tu....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2015 02:46 PM | Show all posts
Tak kisah la asal gembira..manusia susah nak jaga sebab ada buat perangai.. patung lagi senang
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2015 02:51 PM | Show all posts
ADA PATUNG YANG DISEMBAH PUN.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2015 03:02 PM | Show all posts
bagus dia ni.. tau nk mati.. taknak sakitkan hati perempuan.. banyak lelaki yang sampai mati perempuan tu sb sakit hati KAHKAHKAHKAH
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-11-2015 05:29 PM | Show all posts
Bukan main siap ada photo pre wed
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2015 05:34 PM | Show all posts
bape harga patung ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2015 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung eh patung ni. Dapat lelaki mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2015 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting ttp maintain pilih bini 38B ... Alang2 boleh pilihkan xkan nk kawin dgn papan lapis
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2015 04:52 PM | Show all posts
Tuhan pun gang ni angkat jadi Tuhan

xkan susah sgt nak declare patung jadi isteri

itu sex doll ke ?

yg faraj berlubang ...???
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2015 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhhh mental...

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2015 11:29 PM | Show all posts
wow, just wow! kaya patung tu nanti
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Wowww...cantiknya patung...perfecttttttt...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 08:28 AM | Show all posts
adoi..stimm lak tgk patung tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2015 07:14 AM | Show all posts
macam - macam manusia ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2015 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala sian nye, that boy pun mcm ada rupa je
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 06:32 AM | Show all posts
bagai pinang dibelah dua.. sama cantik sama padan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 09:31 AM | Show all posts
ada juga orgn mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 09:33 AM | Show all posts
forever alone la ni .hahaa
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 10:23 AM GMT+8 , Processed in 0.082066 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list