CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Ampang Park Kekal Tak Diroboh

8-11-2015 11:39 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 10549| Komen: 56

Description: Pusat beli-belah Ampang Park dibatalkan...


Pusat beli-belah Ampang Park dibatalkan pelan untuk merobohkan susulan perbincangan antara Mass Rapid Transit Corporation (MRT Corp) dengan pemilik unit strata.

MRT bersetuju untuk membina stesen bawah tanah MRT bersebelahan pusat beli-belah terbabit.

Baca selanjutnya: Kosmo
11

Bagus
3

Marah
7

Terkejut
8

Sedih
8

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (52 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kemaruk 7-11-2015 01:58 PM
patut kasi roboh jela

sendu sangat dah tempat ni

kertu2 je yang datang belah siang shopping

malam2 rempit peon datang karok

budak baru nak up datang makan kat mekdi dan pizza
Quote lavawin 7-11-2015 02:03 PM
kemaruk replied at 7-11-2015 01:58 PM
patut kasi roboh jela

sendu sangat dah tempat ni

kalu tutup mak lu nak pi shopping mana pulak..??

pak lu pulak nak berkarok dgn gro kat mana pulak..??


Quote Decaffeinated 7-11-2015 02:13 PM
sedih lah tak jadi roboh....

ni mesti berkat lobi achik tudung dengan armnaw....

Quote applemy 7-11-2015 03:11 PM
Hari tu dinner dgn family kat cozy, riuh dari meja ke meja kata, 'ampang park tak jadi roboh la.. Iye.. Yeaaa..' Semua customer jadi bising gelak ketawa.. And ai, found maiself smiling mcm dlm straitjacket..hiks.. My childhood is saved gitu..
Quote Puteri19 7-11-2015 03:18 PM
kikiki....ramai jgk yg tak suka tmpt ni
kesian la kat peniaga2 kat sini, bg can laa..
Quote Puteri19 7-11-2015 03:20 PM
applemy replied at 7-11-2015 04:11 PM
Hari tu dinner dgn family kat cozy, riuh dari meja ke meja kata, 'ampang park tak jadi roboh la.. Iy ...

walau tmpt ni tak vogue, tp semua ada dlm ni.
Quote setokinpurple 7-11-2015 03:34 PM
Buat apa nk roboh..buang masa. Pakai la apa yg ada, elok lagi tu
Quote aechae 7-11-2015 03:43 PM
Tmpt sopping baju raya,baju nk g kenduri,baju dinner.... Ada tempat lain mampu harini tempah ukur baju sume,esok lusa dtg amek?
Quote perang_candu 7-11-2015 06:29 PM
esok MRT dah siap .. mulalah komplen.. perancangan MRT lemah la. tak de integrasi dgn lrt lah. menyusahkan lah..   masa tu ampang park pon dah tinggal bangunan buruk je. tenggelam.

hanya beri keuntungan pada segelintir manusia. tapi menyusahkan berjuta juta bilion umat.
Quote atekome 7-11-2015 07:38 PM
Yeayyy tk jd tutup..tmpt lunch aku ari2
Quote joyah77 7-11-2015 07:39 PM
alhamdulillah... setiap taun g sini cari baju raya
Quote sukacactus 7-11-2015 07:51 PM
Haaa...boleh pun...aritu mcm x boleh tidak
Quote Decaffeinated 7-11-2015 08:28 PM
perang_candu replied at 7-11-2015 06:29 PM
esok MRT dah siap .. mulalah komplen.. perancangan MRT lemah la. tak de integrasi dgn lrt lah. menyu ...

shopping mall pprt sendu ja pun. kot2 lah tapak warisan UNESCO kebanggaan Malaya...

alasan senang nak beli baju raya macam lah kalau roboh Ampang Park semua peniaga2 di situ dibunuh sekali....





Quote noqiz 7-11-2015 08:35 PM
Masa zaman  kerja kat dcb bank dulu2...selàlu lah pergi ronda2 kat ampang park nie
Quote xpdckelate 7-11-2015 08:45 PM
pulak dah
Quote Themilo 7-11-2015 09:05 PM
Lalu-lalang sajok, tak pernah terlibts nak singgah sis
Quote mokcikKSKB 7-11-2015 10:34 PM
Lama x pi sini..last skali masa taun 2002 dulu kowt..zaman dating
Quote red_cattleya 8-11-2015 12:18 AM
pernah gi potong rambut, ingatkan tmpat sendu gitu murah lar..sekali rm80 cut je..no wash and blow aku redho..
Quote kemaruk 8-11-2015 01:54 AM
red_cattleya replied at 8-11-2015 12:18 AM
pernah gi potong rambut, ingatkan tmpat sendu gitu murah lar..sekali rm80 cut je..no wash and blow : ...

mesti comel gile pas gunting rambut kan???

rambut awak lurus ke kerinting ke ikal mayang ke

Lihat semua komen(56)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 06:08 AM GMT+8 , Processed in 0.057306 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top