CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Diburu 7 Negara Kerana Godam ATM, Warga Nigeria Ini Tumpas Akhirnya!

6-11-2015 02:43 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 7732| Komen: 31

Description: Bukan satu atau dua negara, namun tujuh negara yang memburu dua warga Nigeria kerana jenayah menggodam mesin ATM, akhirnya tumpas selepas ditahan PDRM di Taman Tun Dr Ismail.
Oleh Adib Za

Bukan satu atau dua negara, namun tujuh negara yang memburu dua warga Nigeria kerana jenayah menggodam mesin ATM, akhirnya tumpas selepas ditahan PDRM di Taman Tun Dr Ismail.


Hal ini disahkan oleh Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar melalui laman rasmi twitter beliau.

"Syabas JSJK @pdrm Bukit Aman tangkap 2 Pengodam Computer/ATM Warga Nigeria di Taman Tun Dr Ismail tadi, dikehendaki di 7 buah Negara. Go PDRM Go," kata Khalid. 

Serbuan berkenaan dijalankan oleh Jabatan Siasatan Jenayah Komersial (JSJK) Bukit Aman. - CARI Infonet


Sumber: Bernama

(Sumber foto: Berita Harian)




6

Bagus
5

Marah
4

Terkejut
4

Sedih
6

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (29 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bluehedgehog 6-11-2015 09:48 AM
1 dari 2 org hitam yg masuk mesia mmg problematic
Quote cmf_premierleag 6-11-2015 09:54 AM
Tu la...bagi lagi pak itam ni masuk beramai2...kan dah susah
X penah aku dgr news psl awang itam ni bagi faedah kat msia
Kalo ada, sila la update kat sini
Quote gaara_X 6-11-2015 10:06 AM
salah siapa benarnya kemasukan deme nie......harapan kemasukan untuk tujuan lain...tujuan lain plak deme wat hal...hheheheheheee
Quote ninjago 6-11-2015 10:09 AM
takkk habes2.. yg dok anta spam email ckp password maybank2u.. password rhbonline dah expired la apa la..dorg nye keje la nie.. dahla nak tipu org, tapi tak reti.. ngan English tunggang langgang.. ngan email add ntah ape2.. ingat org bodoh cam dorg kot nak caye..
Quote HannahMontana 6-11-2015 10:12 AM
masalahnya  kerajaan kita xsayang rakyat sendiri


abang hitam dibelai,bangla dibelai belai , mynmar dibelai , nepak dibelai....

Quote HannahMontana 6-11-2015 10:12 AM
masalahnya  kerajaan kita xsayang rakyat sendiri


abang hitam dibelai,bangla dibelai belai , mynmar dibelai , nepak dibelai....

Quote Bell 6-11-2015 10:26 AM
Nasib baik Dickson Nwakaeme tak buat kerja mcm nie....
Quote CrowneGlory 6-11-2015 11:12 AM
Jenayah makin menurun di msia...syukurlah
Quote cucuq 6-11-2015 11:56 AM
cmf_premierleag replied at 6-11-2015 09:54 AM
Tu la...bagi lagi pak itam ni masuk beramai2...kan dah susah
X penah aku dgr news psl awang itam ni ...

bawak faedah kat msia ni idok la tpi sebagai kelebihan kat gadis2, isteri2, sebab dapat belaian dan kepuasan yang maksima dari pak2 itam ni.. tapi memang pown diorang ni xdok pekdah pown alasan mau blaja kat msia konon...
Quote DaisyD 6-11-2015 11:58 AM
cmf_premierleag replied at 6-11-2015 09:54 AM
Tu la...bagi lagi pak itam ni masuk beramai2...kan dah susah
X penah aku dgr news psl awang itam ni ...

pemain bola
Quote mdhelmi 6-11-2015 12:40 PM
7 negara akhirnya malaysia yg dapat cekup
mungkin PM bole dapat derma lagi
Quote cmf_blingblings 6-11-2015 12:42 PM
Hari tu tangkap geng merancang bunuh presiden Maldives, beribu tahniah kpd PDRM , 1MDB bila pulak?
Quote dewimalam78 6-11-2015 12:45 PM
Hebat polis malaysia ni ye. 7 negara buru nigga ni..last kena tangkap di msia.
Quote torsotiger 6-11-2015 12:52 PM
malaysia mmg bangang bg masuk mangkok2 ni..konon utk study last2 jd mcm parasit..
Quote hacks_oren 6-11-2015 12:53 PM
cmf_premierleag replied at 6-11-2015 09:54 AM
Tu la...bagi lagi pak itam ni masuk beramai2...kan dah susah
X penah aku dgr news psl awang itam ni ...

calon suami bg yg rembes...
Quote DayangKirana 6-11-2015 01:05 PM
ninjago replied at 6-11-2015 10:09 AM
takkk habes2.. yg dok anta spam email ckp password maybank2u.. password rhbonline dah expired la apa ...

you cerdik, memang tak terpedaya..kat M'sia nie masih ramai yang tak cerdik..
keluar la amaran camane pun kat paper n tv..
still ada jugak yang terkena..


may be dalam 10 email yang dia hantar, entah2 ada sangkut 2-3 orang.. tu pun dah untung..

Quote Artemesiaa 6-11-2015 01:40 PM
Bagus le dah kena cekup datang sini buat nyusahkan je
Quote Chekpa 6-11-2015 01:52 PM
Walaweiiii.. TTDI pun dah jadi port Awang itam aka nigger ke..
Igtkan Kota Damansara dan Puchong je black nigger ni suka duduk..
Quote bluehedgehog 6-11-2015 02:21 PM

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-2-2024 08:12 AM GMT+8 , Processed in 0.231993 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top