CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3956|Reply: 31

[Tempatan] 2 warga Nigeria ditahan godam ATM

[Copy link]
Post time 6-11-2015 09:37 AM | Show all posts |Read mode
2 warga Nigeria ditahan godam ATM
KUALA LUMPUR : Dua warga Nigeria yang dikehendaki di tujuh negara kerana terbabit dalam aktiviti penggodaman komputer dan mesin teler automatik (ATM), ditahan Polis Diraja Malaysia (PDRM) di Taman Tun Dr Ismail (TTDI), petang tadi.
Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar, mengesahkan perkara itu di laman rasmi Twitter beliau sebentar tadi.
"Syabas JSJK @PDRM Bukit Aman tangkap 2 Pengodam Computer/ATM Warga Nigeria di Taman Tun Dr Ismail tadi, dikehendaki di 7 buah Negara. Go PDRM Go," kata Khalid. Serbuan berkenaan dijalankan oleh Jabatan Siasatan Jenayah Komersial (JSJK) Bukit Aman. - BERNAMA

Selanjutnya di : http://www.bharian.com.my/node/94667
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2015 09:48 AM | Show all posts
1 dari 2 org hitam yg masuk mesia mmg problematic
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu la...bagi lagi pak itam ni masuk beramai2...kan dah susah
X penah aku dgr news psl awang itam ni bagi faedah kat msia
Kalo ada, sila la update kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 10:06 AM | Show all posts
salah siapa benarnya kemasukan deme nie......harapan kemasukan untuk tujuan lain...tujuan lain plak deme wat hal...hheheheheheee
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 10:09 AM | Show all posts
takkk habes2.. yg dok anta spam email ckp password maybank2u.. password rhbonline dah expired la apa la..dorg nye keje la nie.. dahla nak tipu org, tapi tak reti.. ngan English tunggang langgang.. ngan email add ntah ape2.. ingat org bodoh cam dorg kot nak caye..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 10:12 AM | Show all posts
masalahnya  kerajaan kita xsayang rakyat sendiri


abang hitam dibelai,bangla dibelai belai , mynmar dibelai , nepak dibelai....

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-11-2015 10:12 AM | Show all posts
masalahnya  kerajaan kita xsayang rakyat sendiri


abang hitam dibelai,bangla dibelai belai , mynmar dibelai , nepak dibelai....

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 10:26 AM | Show all posts
Nasib baik Dickson Nwakaeme tak buat kerja mcm nie....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2015 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Jenayah makin menurun di msia...syukurlah
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 11:56 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 6-11-2015 09:54 AM
Tu la...bagi lagi pak itam ni masuk beramai2...kan dah susah
X penah aku dgr news psl awang itam ni ...

bawak faedah kat msia ni idok la tpi sebagai kelebihan kat gadis2, isteri2, sebab dapat belaian dan kepuasan yang maksima dari pak2 itam ni.. tapi memang pown diorang ni xdok pekdah pown alasan mau blaja kat msia konon...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 11:58 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 6-11-2015 09:54 AM
Tu la...bagi lagi pak itam ni masuk beramai2...kan dah susah
X penah aku dgr news psl awang itam ni ...

pemain bola
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 12:40 PM | Show all posts
7 negara akhirnya malaysia yg dapat cekup
mungkin PM bole dapat derma lagi
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 12:42 PM | Show all posts
Hari tu tangkap geng merancang bunuh presiden Maldives, beribu tahniah kpd PDRM , 1MDB bila pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hebat polis malaysia ni ye. 7 negara buru nigga ni..last kena tangkap di msia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 12:52 PM | Show all posts
malaysia mmg bangang bg masuk mangkok2 ni..konon utk study last2 jd mcm parasit..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-11-2015 12:53 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 6-11-2015 09:54 AM
Tu la...bagi lagi pak itam ni masuk beramai2...kan dah susah
X penah aku dgr news psl awang itam ni ...

calon suami bg yg rembes...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2015 01:05 PM | Show all posts
ninjago replied at 6-11-2015 10:09 AM
takkk habes2.. yg dok anta spam email ckp password maybank2u.. password rhbonline dah expired la apa ...

you cerdik, memang tak terpedaya..kat M'sia nie masih ramai yang tak cerdik..
keluar la amaran camane pun kat paper n tv..
still ada jugak yang terkena..


may be dalam 10 email yang dia hantar, entah2 ada sangkut 2-3 orang.. tu pun dah untung..

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 01:40 PM | Show all posts
Bagus le dah kena cekup datang sini buat nyusahkan je
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 01:52 PM | Show all posts
Walaweiiii.. TTDI pun dah jadi port Awang itam aka nigger ke..
Igtkan Kota Damansara dan Puchong je black nigger ni suka duduk..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 02:21 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 09:22 PM GMT+8 , Processed in 0.070419 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list