CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Ancaman Pengganas Di Kuala Lumpur, Tiga Individu Ditahan

25-9-2015 05:44 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 6324| Komen: 26

Description: Susulan wujudnya ancaman pengganas di ibu negara, Kuala Lumpur, pihak polis berjaya menahan 3 individu yang dikatakan terlibat dengan akviti pengganas.
Oleh Adib Za

Susulan wujudnya ancaman pengganas di ibu negara, Kuala Lumpur, pihak polis berjaya menahan 3 individu yang dikatakan terlibat dengan akviti pengganas.


Mereka terdiri daripada warga tempatan, warga Indonesia dan Syria, memetik laporan Bernama. 

"Bukit Aman menghubungi pihak kedutaan Amerika Syarikat dan Australia mengenai tahap keselamatan di lokasi tertentu yang dikaitkan dengan kemungkinan berlaku serangan  pengganas," kata Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Noor Rashid Ibrahim. - CARI Infonet

(Sumber foto: FMT)


Baca selanjutnya: Sinar Harian
22

Bagus
20

Marah
20

Terkejut
13

Sedih
18

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (119 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nazurah 25-9-2015 05:41 PM
pagi td dapat security alert from office...pelik jugak sbb jalan alor bkn kat PS...
Quote bluehedgehog 25-9-2015 05:49 PM
jilake org syria dtg jauh2 buat hal
Quote Orange1 25-9-2015 05:57 PM
Ummah suci kita sampai boikot n mengganassss kat mc d demi nak save siria, ummmah siria dtg sini nak berterorist kat negara kita, padan2 muka bangsattt2 melayu suni yg tak sedar diri, klu kena bommm baru padan muka. Ummah tu tolong mcm mana pun ttp nak mengganazzzz, dah perangaiii mcm tu. Mohon yahudi hancurkan bumi siria utk menyelamatkan donia ini.
Quote Redskin 25-9-2015 06:00 PM
Jalan Alor ni sarang cikcur, bersepah cikcur2 berkeliaran

carik pelanggan maka ramai foreigners kat sini.  
Quote Orange1 25-9-2015 06:02 PM
teamyahudi
Quote bluehedgehog 25-9-2015 06:03 PM
indon ni pun satu, jilake
Quote kelapaparut 25-9-2015 06:04 PM
Nak islamik ke hulu islamik ke hilir itu xboleh ini xboleh, bersederhana cukupla ikut maqasid syariah yg lebih toleran and moderate, mufti2 pun same nak salahkan fahaman liberal ape la,walhal korang yg extreme, bile melayu moderate sikit kate kite sesat pluralisme la secular la, tp kalu dah conservative sgt sampaila tahap nak bom2 org ni, kalau mati ahli kluarga sendiri br tau
Quote kemaruk 25-9-2015 06:05 PM
kelapaparut replied at 25-9-2015 06:04 PM
Nak islamik ke hulu islamik ke hilir itu xboleh ini xboleh, bersederhana cukupla ikut maqasid syaria ...

bagi geng ISIS, ko ni setaraf dengan kafir sebab ko tak iktiraf perjuangan mereka
Quote tupaiterbang 25-9-2015 06:07 PM
jangan buat kt jalan alor ja, sekali kt petaling street..
Quote slavehunter 25-9-2015 06:24 PM
Jalan Alor kat sebelah Changkat kan....situ berderet Pub and Resto penuh Caucasian and Prossies....
Quote kemaruk 25-9-2015 06:28 PM
@akubest penah pegi bukit bintang tak??
Quote Peterpan17 25-9-2015 06:48 PM
Rupanya terrorisnya org Indon


@XxNotTruexX
Quote Peterpan17 25-9-2015 06:59 PM

Indon ni mmg bangsat. Dia buat jahat boleh, klu Msia dia tuduh terrorist paling besar di Asia Tenggara.

Ko tgk si bahlol Indon ni
http://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=897594&pid=60560289&page=1&extra=page%3D1#pid60560289

Quote AbukRokok 25-9-2015 09:15 PM
Peterpan17 replied at 25-9-2015 06:59 PM
Indon ni mmg bangsat. Dia buat jahat boleh, klu Msia dia tuduh terrorist paling besar di Asia Teng ...

maap.... malaysia mmg sarang tumpuan pengganas
Quote jazaa100 25-9-2015 09:18 PM
@Modngengade org @trisnalovezul  buat onar di msia
Quote Peterpan17 25-9-2015 09:18 PM
Edited by Peterpan17 at 25-9-2015 09:21 PM
AbukRokok replied at 25-9-2015 09:15 PM
maap.... malaysia mmg sarang tumpuan pengganas

Msia bukan sendiri dlm hal terrorist ni .Indon je yg perasan negara derang terrorist free. Indonesia mmg lbh terkenal sbg sleeper cell for terrorist. Dah msk dlm FBI list pun sbg terrorist sleeper cell. Cuba tgk Nat Geo documentary ttg hal ni. Msia pun ada terrorist tp tidak static. Mereka bergerak mgkn supaya tak mudah dikesan unlike Indon psl negara derang besar.
Quote Orange1 25-9-2015 09:28 PM
Jantan2 arab negara perang tu ko bagi masuk sbg asylum seekers atas rasa kemanusiaan nak tolong dorg bagi kehidupan baru pun, aura terroristsss dorg terlalu kuattt tak blh dibendunggg, buat huru harai kat negara yg menolong je, cthh mmg dah byk kat europe. Seeloknya biar dorg mamposss kena bommmm kat negara dorg, itu yg terbaikk utk dunia.
Quote bluehedgehog 26-9-2015 09:21 AM
boikot mekdi
tolong syriat
dibom syiriat
Quote wwwvvvwww 26-9-2015 09:45 AM
Ayam arab pun ada dekat dekat jalan alor sana

Lihat semua komen(26)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-6-2023 02:28 AM GMT+8 , Processed in 0.255811 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top