CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Persandingan Anak Lelaki TPM Jadi Isu

21-9-2015 10:24 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 10109| Komen: 52

Description: Bekas Naib Ketua Pemuda UMNO Bahagian Wangsa Maju, Shahbudin Husin berkata...


Bekas Naib Ketua Pemuda UMNO Bahagian Wangsa Maju, Shahbudin Husin berkata lawatan rasmi 4 hari TPM ke Indonesia yang sama dengan tarikh persandingan anak lelakinya menjadi tanda tanya ramai.

Tanda tanya mula timbul kerana TPM telah mengadakan lawatan rasmi sebelum itu.

Selain isu perbelanjaan ke Indonesia, Shahbudin turut membangkitkanisu mereka yang bertandang ke majlis itu. 

12

Bagus
24

Marah
13

Terkejut
21

Sedih
18

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (102 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bluehedgehog 21-9-2015 08:38 AM
siapa lagi? encik DERMA la
Quote DeMax 21-9-2015 08:42 AM
Bersangka baik...derma umah Jawa yg dah berjuta membiak kat Tanah Melayu
Quote jengkoil 21-9-2015 08:44 AM
Sama dengan laa yg kawin kat Uzbekistan. .kazahztan...tanjung rambutan.....


baideway. ..kawin nga org indon ke anak beliyau?
Quote skyreds 21-9-2015 08:52 AM
ok bereh aje ...
Quote kintan 21-9-2015 08:54 AM
alaaa.. msia kan byk duit yg tak di tuntut.. guna duit tu jer laaa

duit pengubahan wang haram kan byak yg tak dituntut.. mmg banyakkkkkkkkk...
duit tu la yg kjaan kasi brim kat rakyat...
Quote nour2001 21-9-2015 08:55 AM
Belajar dari bijan ...
Quote haruslah 21-9-2015 08:56 AM
2 in 1

sambil selam minum air

patut la ari2 kuar citer pasal dia nye lawatan kerja kat indon

baekkkk punyaaa
Quote Munnalicious 21-9-2015 09:48 AM
Apa nk jd la dgn pemimpin skang ni? Menjawab la kome di akhirat isok.
Quote sapp73 21-9-2015 09:51 AM
belajar dr bijan


anak konvo kat us - at the same time lawatan rasmi ke US
anak bertunang kat kazastan - lawatan rasmi ke kazastan

pandai menteri menteri jimatkan perbelanjaan peribadi
Quote haiku 21-9-2015 09:59 AM
Haziq tu kahwin kali ke 2 ke ?

Bila nya bercerai ?
Quote NAT_11 21-9-2015 10:05 AM
Semua menteri hidup bergantungkepada DERMA.
Takkan nak guna duit rakayat, kan.........................
Quote wwwvvvwww 21-9-2015 10:24 AM
Anak zahid kawin indon mana ?
Quote -electrifying- 21-9-2015 10:46 AM
bdn ikot kepala
Quote haryatie 21-9-2015 11:02 AM
untung lerrrrrrr....
kalau xde org derma..
boleh guna alasan urusan rasmi@separuh rasmi...
Quote budakmanentah 21-9-2015 11:16 AM
derma dan sponsorship dr kerajaan malaysia
Quote fcl29 21-9-2015 11:18 AM
menyambung susur galur keindonan
Quote @inardni 21-9-2015 11:23 AM
elok la...sambil menyelam minum bergelen2 air
Quote sukacactus 21-9-2015 11:23 AM
Bapak borek
Anak rintik
Quote chinta89 21-9-2015 11:34 AM
dalam gomen berlambak aje yg guna taktik ni.. buat urusan rasmi pada masa yg sama dengan urusan peribadi.

bezanya, ko tu org besar atau org kecik dlm gomen. yg ni dh sah2 org besar sb tu jd isu. kalau setakat ketua jbtn kat state myb x jd isu sgtlah...

Lihat semua komen(52)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 02:59 AM GMT+8 , Processed in 0.065450 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top