CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Orang Buang Saya.Saya Terimalah.Tapi Integriti Saya Sangat Jaga'-Khalid Ibrahim

21-9-2015 09:54 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 5199| Komen: 17

Description: Khalid Ibrahim menerima keputusan PKR membuangnya sebagai 'political correctness'...


Khalid Ibrahim menerima keputusan PKR membuangnya sebagai 'political correctness' namun tidak bagi yang mempersoalkan integriti dirinya.

Integriti padanya lebih tinggi daripada political corectness.

"Orang tanya saya kenapa sampai nak ke mahkamah semua. Itu (intergriti) saya jaga sebab itu adalah integriti saya.

"Kenapa politik kita tak tenteram? Sebab kita tak perjuangan integriti. Kita perjuangan 'political correctness'. Sebab itu Islam galak kita buat yang betul. Sangat jelas," katanya. 

6

Bagus
6

Marah
7

Terkejut
7

Sedih
3

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (34 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote DeMax 21-9-2015 08:39 AM
Tu la hang kawan dgn penibai belakang
Quote Emperor95 21-9-2015 08:53 AM
Kesian..Tapi setuju, integriti tetap perlu dijaga.
Quote roy3 21-9-2015 09:00 AM
Kesian tski..jatuh akibat fitnah dr pkr.harap tski berjuang semula dlm politik..elok kalu masuk amanah
Quote akughi 21-9-2015 09:24 AM
sunyi thread ni........
Quote akughi 21-9-2015 09:26 AM
macai macai pkr yg sblm ni kata khalid barua umno....khalid dah kene  beli ngan umno....sekarang sunyi sepi tak berkata kata
Quote akughi 21-9-2015 09:27 AM
sampai sekarang khalid yang dikatanye dibeli oleh umno masih tak join umno....

hassan ali yg dulu pas fitnah dia kononnye dia dah dibeli oleh umno.....smp sekarang hassan ali bergerak sendiri....



parti kuat fitnah mmg disanjung rakyat
Quote wwwvvvwww 21-9-2015 09:37 AM
Lantak lah. Khalid penyebab langat2 lambat dibina
Quote jumainMd 21-9-2015 10:01 AM
Emperor95 replied at 21-9-2015 08:53 AM
Kesian..Tapi setuju, integriti tetap perlu dijaga.

Politik demokrasi ngan integriti mana boleh campur YB..
kena pilih satu je

Quote akusukaq 21-9-2015 10:07 AM
roy3 replied at 21-9-2015 01:00 AM
Kesian tski..jatuh akibat fitnah dr pkr.harap tski berjuang semula dlm politik..elok kalu masuk aman ...

Tak mungkin dia join amanah sbb dia tak boleh nak layan pkr lagi. Ada bijak nya dis join Pas saje. Mungkin itu lah hala tuju dia sekarang
Quote -electrifying- 21-9-2015 10:20 AM
semoga tski dapat join amanah mungkin
Quote wana89 21-9-2015 10:24 AM
Kesian khalid..punya gigih org nak jatuhkan dia..siap sediakan laporan 91m/s lagi..
Hujung2 lepas setahun mintak mahap.. senangnya mcm tu..
Quote NAT_11 21-9-2015 10:25 AM
akusukaq posted on 21-9-2015 10:07 AM
Tak mungkin dia join amanah sbb dia tak boleh nak layan pkr lagi. Ada bijak nya dis join Pas saje. ...

Aku pun setuju. Orang ada integrity, takkan nak join Amanah.
Amanah tu same macam PKR - berjuang untuk poket sendiri.
Baiklah join PAS.
Tapi, kalau PAS join UMNO and NAJIB masih kekal Presiden UMNO,
aku undi BEBAS........................
Quote giyomi 21-9-2015 03:38 PM
Bayar perempuan yg ntah apa sumbangannya ratusan ribu dari wang rakyat Selangor...intergriti lh sgt.
Quote roy3 21-9-2015 08:07 PM
akusukaq replied at 21-9-2015 10:07 AM
Tak mungkin dia join amanah sbb dia tak boleh nak layan pkr lagi. Ada bijak nya dis join Pas saje. ...

Kalu join pas pn mcm xbole bg pandangan sgt..pas skang sgt terkebelakang..khalid sgt energetic.elok masuk amanah..tp jgn join sgt pkr dn dap
Quote dauswq 21-9-2015 08:13 PM
giyomi replied at 21-9-2015 03:38 PM
Bayar perempuan yg ntah apa sumbangannya ratusan ribu dari wang rakyat Selangor...intergriti lh sgt.

mak cik faekah tu kah?

salah khalid gak terlalu percaya mak cik sorg tu
Quote dauswq 21-9-2015 08:14 PM
roy3 replied at 21-9-2015 08:07 PM
Kalu join pas pn mcm xbole bg pandangan sgt..pas skang sgt terkebelakang..khalid sgt energetic.elo ...

yup
maybe khalid lebih selamat bwh amanah atau dap
dap pun tak de pun nk serang si khalid, pkr jek yg tak suka


Quote roy3 21-9-2015 08:28 PM
dauswq replied at 21-9-2015 08:14 PM
yup
maybe khalid lebih selamat bwh amanah atau dap
dap pun tak de pun nk serang si khalid, pkr  ...

Dap ni bole jd batu api..mcm kes tski aritu.dap beria ungkit blk keburukan exco pas.pdhal bg tski exco pas ok je..punyela benci pas smpi nk jatuhkn sume exco pas..jgn pecaya sgtla ngan ngan dap nih..bahaya

Lihat semua komen(17)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 06:27 PM GMT+8 , Processed in 0.060137 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top