CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Kontrak Wawasan Sutra Batal sebab guna bas untuk Baju Merah

19-9-2015 08:00 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 12262| Komen: 72

Description: Kontrak Wawasan Sutera Travel And Tours dibatalkan oleh Universiti Taylor kerana pengusaha bas itu menggunakan logo Universiti terbabit pada bas semasa perhimpunan baju merah yang di adakan pada Rabu ...


Kontrak Wawasan Sutera Travel And Tours dibatalkan oleh Universiti Taylor kerana pengusaha bas itu menggunakan logo Universiti terbabit pada bas semasa perhimpunan baju merah yang di adakan pada Rabu lepas.

6

Bagus
8

Marah
3

Terkejut
11

Sedih
20

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (56 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dani-rox 18-9-2015 07:01 PM
bole ambik kontrak utk angkut bangla indon nepal myanmar pi kursus keusahawanan

Quote ultra78 18-9-2015 07:09 PM
Pengusaha bas tu yg bodoh. Kalau dah nak terlibat dengan perhimpunan kontroversi ni, at least cover la logo universiti tu dulu
Quote Themilo 18-9-2015 07:16 PM
Takpe, UiTM bersepah2 satu malaysia nih. Gi je la bawak profil company
Quote imransulaiman 18-9-2015 07:20 PM
Lepas ni boleh amik kontrak angkut ahli umno ke setiap perhimpunan
Quote Acong 18-9-2015 07:20 PM
Themilo replied at 18-9-2015 07:16 PM
Takpe, UiTM bersepah2 satu malaysia nih. Gi je la bawak profil company

tau takpe   
Quote revolusi_30 18-9-2015 07:24 PM
La, cari rezeki dgn company cina juga ke.  Patutnya majikan cina ajar je pekerja2 mereka yg pergi 916 yg rasis ne.  
Quote Cyempaka 18-9-2015 07:27 PM
Acik2 naik bas ni mesti rasa mcm student taylor..
Quote vandergooh 18-9-2015 07:33 PM
Hambik obat... sebab politik, hidup merana..
Quote pyropura 18-9-2015 07:44 PM
Cyempaka replied at 18-9-2015 07:27 PM
Acik2 naik bas ni mesti rasa mcm student taylor..

…kahkah kah….hampeh  kau……
Quote kelapaparut 18-9-2015 08:03 PM
Dah tau boss cine jgn la pi join demo baju merah tu, iols bet ramai pkerja melayu kene terminate dgn bos cine slps puas berjimba meloncat2 di pdg merbok tempohari, selayaknye lah kan
Quote xAthenax 18-9-2015 08:09 PM
demi maruah katanya

sila minta contract dengan Jamal sekincan,
sila minta tolong dari Annuar Musa, Bung Moktar dan Ahmad Maslan
see if they give a damn
Quote apam 18-9-2015 08:40 PM
Racistnya.........kehulu kehilir propesenel urben open minded bagai....puiiii....
Quote cmf_premierleag 18-9-2015 09:10 PM
Cyempaka replied at 18-9-2015 07:27 PM
Acik2 naik bas ni mesti rasa mcm student taylor..

Fefeling buat American Degree Programme gitu
Quote caprut 18-9-2015 09:30 PM
revolusi_30 replied at 18-9-2015 07:24 PM
La, cari rezeki dgn company cina juga ke.  Patutnya majikan cina ajar je pekerja2 mereka yg pergi 91 ...

Mmg rmai org melayu cmni. Mgkin melayu yg kjer dgn cina sbnrnye nk msok gomen supaya dpt bwak prnagai kakitgan krajaan dlm swasta
Quote famri7 18-9-2015 10:04 PM
Cash la geng2 lahanat hilang punca rezeki..merusuh psl cina tapi maintain hadap kontral drpd cina jua....dasar hipokrit lalang.
Quote Skuau 18-9-2015 10:31 PM
revolusi_30 replied at 18-9-2015 07:24 PM
La, cari rezeki dgn company cina juga ke.  Patutnya majikan cina ajar je pekerja2 mereka yg pergi 91 ...

Bangunan,kilang,rumah cina pacak kt bumi mana,ada ingat ka?
Quote Skuau 18-9-2015 10:33 PM
kelapaparut replied at 18-9-2015 08:03 PM
Dah tau boss cine jgn la pi join demo baju merah tu, iols bet ramai pkerja melayu kene terminate dgn ...

Kena bg tau gk kenapa pecat?
Quote Teru2Bozu 18-9-2015 10:33 PM
tunai!
Quote dodolgemok 18-9-2015 10:36 PM
Selayaknyalah kena putus kontrak. Dok huha laung hidup melayu maruah melayu pelbagai hujung2 tagih simpati bos cina. Gi la mintak keje ngam mat maselan jamal rasis bangkai tu semua. Baru tau langit tinggi rendah

Lihat semua komen(72)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 07:31 PM GMT+8 , Processed in 0.058843 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top