CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pemenang Biasiswa Prestij Bank Negara Malaysia Dihencap Netizen Tak Pakai Tudung

19-9-2015 07:45 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 43469| Komen: 244

Description: Hajar Nur Asyiqin Abdul Zubir, pemenang biasiswa prestij Bank Negara Malaysia yang dikecam hebat oleh netizen kerana tak memakai tudung.Hajar yang merupakan pemenang biasiswa kijang membolehkannya men ...


Hajar Nur Asyiqin Abdul Zubir, pemenang biasiswa prestij Bank Negara Malaysia yang dikecam hebat oleh netizen kerana tak memakai tudung.

Hajar yang merupakan pemenang biasiswa kijang membolehkannya meneruskan pengajian di universiti terkenal seluruh dunia dan impiannya adalah ke Universiti Oxford.
22

Bagus
14

Marah
15

Terkejut
19

Sedih
14

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (99 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Acong 18-9-2015 09:26 PM
Inilah Hajar Nur Asyiqin Abdul Zubir yang terpilih menerima biasiswa tertinggi dari Bank Negara



Inilah Hajar Nur Asyiqin Abdul Zubir yang terpilih menerima biasiswa tertinggi dari Bank Negara | Seorang anak kepada pembekal daging adalah antara empat pelajar yang terpilih menerima Biasiswa Kijang Emas, biasiswa tertinggi daripada Bank Negara Malaysia (BNM), untuk menyambung pengajian di mana-mana universiti utama dunia.
Hajar Nur Asyiqin Abdul Zubir, 18, yang memperolehi keputusan cemerlang 9A dalam Sijil Pelajaran Malaysia berjaya melalui proses temu duga yang ketat selama tiga hari untuk menerima anugerah itu.

“Ketika ini saya sedang melanjutkan pengajian di Kolej Tuanku Ja’afar di Mantin, Negeri Sembilan di peringkat A Level dan selepas itu kalau ada rezeki mahu ke Universiti Oxford.

“Saya mahu melanjutkan pengajian dalam bidang kimia dan menjadi pakar untuk membantu negara sebaik saja menamatkan pengajian,” katanya kepada pemberita di Sekolah Menengah Kebangsaan Abdul Rahman Talib (SMART) di sini, hari ini.

Anak bongsu daripada lima beradik itu berkata, untuk memperoleh Biasiswa Kijang Emas perlu bersaing dengan ribuan pemohon selain melalui proses yang ketat. – Bernama

http://babab.net/out/inilah-haja ... ri-bank-negara.html

Quote Acong 18-9-2015 09:29 PM
kesian kena hencap kat sini https://www.facebook.com/frensofbn/posts/10153370988429998

Quote OmJualGas 18-9-2015 09:31 PM
Edited by OmJualGas at 18-9-2015 09:33 PM

relek la...padahal yang hencap tu bukan 100% ikhlas pun, macam jelas ada juga...



Quote famri7 18-9-2015 09:32 PM
Ummah kutuk beliyau mcm la beliyau nk kerja guna faraj bila abis blajar nanti..laknat sngt sis.

Semoga gadis ini berjaya..ofc berjaya dgn biasiswa bnm lagi sis.
Quote GhostWalking 18-9-2015 09:32 PM
@Changa kasik uppp sikit gambar aritu
Quote GhostWalking 18-9-2015 09:33 PM
Dlm fb mmg ramai setaz n setazah jadian
Quote zeed 18-9-2015 09:34 PM
Pasal tudung pon boleh jadi isu..
Quote mommymonster82 18-9-2015 09:37 PM
Ada yang pakai tudung sibuk berzina celah semak.
Ada yang tak pakai tudung sibuk belajar..

so janganlah suka2 nak hina atau judge orang sangat..nak tegur ada adab2 menegur...

jangan jadi bangang sangat macam sekor makhluk dalam ci ni perasan pandai perasan bijak..
hina orang sesuka hati kutuk mak bapak sekali..
Padahal tengok pemimpin yang dia pilih pon tahu otak tu tahap mana
Quote fire_place 18-9-2015 09:40 PM
Biarlh dia nk pakai tdung ke x..aku menyampah manusia ni.
Sibuk sgt jd tuhan,walau ko niqabis ke sekalipun,
Ko xda hak nk judge org,sibuk amik keje tuhan dh kenapa.

Belum lg golongan yg org xbtudung tp beribadah,sibuk nk tentukn
Amalan tu diterima ke x..pergi periksa diri tu sendirilh.dia xnk tudung tu hal dia dgn Allah.lg bagus dr depan org konon alim,btudung..tp blakang ngangkang kat jantan.
Quote MeghanK 18-9-2015 09:45 PM
alahai ummah meleis ni..sibuk sangat duk pikir aurat orang sampai suruh tarik biasiswa
set2 holier than thou lah ni
Quote lkick2113 18-9-2015 09:48 PM
Bodoh punya pakar aurat
Quote Acong 18-9-2015 09:49 PM
Edited by Acong at 18-9-2015 09:52 PM




Quote Acong 18-9-2015 09:53 PM

nie semua salah @Maideen.            
Quote Acong 18-9-2015 09:55 PM
@spiderman80     awek cun   
Quote cmf_WonBin 18-9-2015 09:59 PM
Minah rempit seks atas moto Ex5 masih pakai tudung ..... janji tudung atas kepala, nak seks kaa... nak ngumpat kaa ... semua beres .. asal pakai tudung
Quote sukacactus 18-9-2015 10:02 PM
Zaman skrg, zaman orang xboleh tgk orang lain senang...ada je salahnya
Macam dengki pun ada
Mmg tutup aurat tu wajib tp focus nya skrg pasal anugerah kijang yg dia dpt tu
Tp benda lain plak yg di hilight
Quote dani-rox 18-9-2015 10:04 PM
Dah takda point lettewww... isu tudung pon bole. Obvious gak yg menegur rata2 jantan, bak kata sis @GhostWalking entah2 dlm laptop ada simpan granny porn

Semoga Hajar buat dek jah kata2 lobai dan lobainita media sosial... Haters gonna hate kekdahnya.
You go, girl
Quote GhostWalking 18-9-2015 10:10 PM
dani-rox replied at 18-9-2015 02:04 PM
Dah takda point lettewww... isu tudung pon bole. Obvious gak yg menegur rata2 jantan, bak kata sis @ ...

Khennnn jangan tipulaaa macam semua xmain sabun.choyyyy
Quote krustykrab 18-9-2015 10:16 PM
Tak faham aku...budak ni dpt biasiswa utk further study...tp komen pasal die x bertudung....alahai kita2 yg bertudung ni pun bukan 100% tutup aurat kan...cer beli cermin...cermin diri sendiri dulu....lol

Lihat semua komen(244)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 10:44 PM GMT+8 , Processed in 0.098394 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top