CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dah Masuk Disember, Agaknya Azri Iskandar Dan Azra Sedang Hitung Hari Bahagia Kot?"

7-12-2022 10:12 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6685| Komen: 95|Original author: Saiful

Description: Sebelum ini kecoh bila Azri Iskandar katanya bakal berkahwin dengan kekasihnya, Azra.
Sebelum ini kecoh bila Azri Iskandar katanya bakal berkahwin dengan kekasihnya, Azra.

Katanya nak kahwin hujung tahun 2022.


Namun sampai sekarang tak ada pula berita mengenai majlis kahwin seperti yang dicanang.


Foto: IG

Ada juga yang tuduh wanita itu sebenarnya tak wujud pun, hanya imaginasi Azri.

Di media sosial, ada netizen yang mengungkit kisah percintaan mereka yang dianggap pelik sebab Azri langsung tak dedahkan wajah Azra.


"Dah masuk Disember, agaknya Azra Azri sedang hitung hari bahagia kot," tulis sebuah portal di Facebook.

Baca komen:



Betullah agaknya tengah sibuk buat persiapan. Nantikan sahaja pengumuman daripada mereka berdua. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote TabletSusu 7-12-2022 10:15 AM
ya ampuuunnnn... aku smp lupa kes depa dua ni..
xde sapa2 dpt kad jemputan lg kah?
Quote elzy 7-12-2022 10:24 AM
TabletSusu: ya ampuuunnnn... aku smp lupa kes depa dua ni.. xde sapa2 dpt kad jemputan lg kah?


Me too.. Cerita bermusim, sekarang winter so berita perkahwinan pun sejukkkkkk beku...

Quote Purplehaz 7-12-2022 10:29 AM
Angan-angan

Mat Jenin

.
Quote ketambangkang 7-12-2022 10:39 AM
dpt anak nnti nama Azru
Quote babelina 7-12-2022 10:40 AM
hahah.. kelakar komen "azra azri diberi nama.. cikebom cikebom.."
mana ye dorg.. wartawan pegi la serbu.. kata nk buktikn yg betholllllllllllllllll...
Quote wirazam 7-12-2022 11:09 AM
Edited by wirazam at 7-12-2022 11:11 AM
TabletSusu replied at 7-12-2022 10:15 AM
ya ampuuunnnn... aku smp lupa kes depa dua ni..
xde sapa2 dpt kad jemputan lg kah?


Calling for @Acikgomen
Jgn dok sibuk kat Mitsui sampai lupa nak apply cuti yg berlambak2 Tu utk balik perelih ..sila lunaskan misi forum cari hahahaha
Quote rbmy 7-12-2022 11:14 AM
TabletSusu: ya ampuuunnnn... aku smp lupa kes depa dua ni.. xde sapa2 dpt kad jemputan lg kah?

kan hahah nasib seseorang ingatkan aku pun sejak PM10 ni lupa azra azri ni
Quote kucingitam 7-12-2022 11:19 AM
hahaha korang ni saja je kan..org dah lupa saja bagi ingat balik
Quote noorhairiahma 7-12-2022 11:26 AM
kucingitam replied at 7-12-2022 11:19 AM
hahaha korang ni saja je kan..org dah lupa saja bagi ingat balik

haruslah ingatkan semula.

sebab pakjeri jugak yang beriya kata nak kawen nak kawen. azra tu wujud katanya padahal dah ada bukti yang pakjeri terkena love scam. hahahahhahaha

nak balas balik apa yang pakzeri beriya sangat backup tu.

rasain lho.


Quote likilu 7-12-2022 12:00 PM
ketambangkang replied at 7-12-2022 10:39 AM
dpt anak nnti nama Azru

Azrai
Azrol
Azar
Quote TomyamPuteh 7-12-2022 12:05 PM
@Acikgomen jd pengapit katanya.
Quote cik_Sally 7-12-2022 12:06 PM
Dah boleh ucap selamat pengantin baru ke?
Quote cattiecute 7-12-2022 12:08 PM
hati hati korang. kang sebut kat fb katanya nak saman. hahahaha
si kawan azra tolong tag azra kat post korang.
iols dah terkono
Quote libra_gurlz 7-12-2022 12:12 PM
terima kasih sbb ingtkan balik citer ni..
mmg lupa langsung pasal pak jeri yg excited nak kawin dgn chenta hati tersyg dia ni..
Quote jalfa 7-12-2022 12:14 PM
Ala korang ni.retis kertu halunisasi saja
Quote Moyangkucing 7-12-2022 12:28 PM
Tak sabor nak ucap tahniah...
Quote mizruncing 7-12-2022 12:31 PM
hahahhaha terus lupa kes kawen dia ni
Quote Mary_jane 7-12-2022 12:33 PM
Nak upload gambar tunang sampai muntah pun takde. Sembang.
Quote laksmanabentan 7-12-2022 12:37 PM
selamat pengantin baru la...

Lihat semua komen(95)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-3-2023 05:31 AM GMT+8 , Processed in 0.112168 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top