CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Riuh Rendah Adik Beradik Syatilla Melvin Mengutuk Syifa, "Dua Hari Sampai Pun Dia Tak Jenguk, Makan Minum Pun Tak Tanya"

5-12-2022 08:44 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 18623| Komen: 105|Original author: Saiful

Description: Syatilla Melvin dan adik-beradiknya menjadi perhatian baru-baru selepas mereka sekeluarga mengutuk pengantin baharu Syifa Melvin dan suaminya Safawi Rasid.
Syatilla Melvin dan adik-beradiknya menjadi perhatian baru-baru selepas mereka sekeluarga mengutuk pengantin baharu Syifa Melvin dan suaminya Safawi Rasid.

Rakaman dari Live itu dimuat naik semula di TikTok oleh seorang pengguna.


Foto: tiktok

Syatilla bersama-sama Syida dan Syafiqa Melvin tidak berpuas hati dengan tindakan adik mereka, Syifa yang dilabel sebagai tidak prihatin terhadap ahli keluarga yang lain.

Kata Syida, mereka sekeluarga telahpun sampai ke Terengganu selama dua hari namun Syifa tidak sekali pun datang menjenguk mereka apatah lagi bertanyakan soal makan minum keluarganya.


Habis riuh rendah jadinya bila mereka mendedahkan perangai Syifa.



Namun tiba-tiba Syifa muncul dari belakang, habis semua terkejut.

Sebenarnya kutukan tersebut hanyalah gurauan biasa mereka adik-beradik.



Di ruangan komen ramai yang terhibur dengan tengok perangai masing-masing.

Orang utara kalau bergurau memang kasar kata mereka. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jihyomelly 5-12-2022 09:16 PM
hinggaq sangat sakit telinga cheq oiiiii…
Quote virgocircus 5-12-2022 09:20 PM
Bingitnya.
Quote dudaberhias 5-12-2022 09:24 PM
nauzubillah min zalik... kekampungan mengalahkan kampung people apakah ini....

rhoper dah macam makcik2 kerepot wajah tua sebelum usia pun gigih nak mengata adik beradik sedara live..

Umpama pompuan2 tua bising sebab kurang kasih sayang dari somi sendiri dan mengharapkan kasih sayang dari somi hadeknya yang tak kuang kepam.... Takde standard nak dijeleskan. Lain la kalau acik2 sama2 level mcm dia. Kalau ada thread pasal keluarga ni, mesti pasal jantan. Hasil kerja takde! faham la sebab berlakon pun tak reti. Lakonan pun kaku kayu kayan, nak puji pun tak boleh, nak keji pun terpaksa pendam dalam hati. Tapi kaka yakin, acik2 pun maki dalam hati tengok theyols ni punya live.

Takde kaliber, takde gred, takde standard. Layak diludah je. Puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh

- Kurex

kalau kaka ada kat live deorang tadi, dah call dah perhilitan suruh kutip untuk di lepaskan kembali ke laut... cari laut paling dalam macam marina trench tu dan humban seko2 kat sana...
Quote Carcosa 5-12-2022 09:24 PM
Mcm ayam2 tua dlm reban! Memekak mcm jubo nak keluar telur. Nih, muka yg baru kawin tu muncul kat blkg, huduh betul. Lawa lagi maid jiran aku, yg umur 57 tahun
Quote 311gurl 5-12-2022 09:30 PM
yg i tak paham ni dorang gurau ke or mmg betul x puas hati? kalau i , mmg break terus if family in law gaya gini...
Quote Olumis 5-12-2022 09:46 PM
Astaga malunya dengan perangai makcik2 ni.... muka masing2 tak mekap alahai, macam mulut dorang jugak...
Quote LaskarHijayu 5-12-2022 09:53 PM
dudaberhias replied at 5-12-2022 09:24 PM
nauzubillah min zalik... kekampungan mengalahkan kampung people apakah ini....

rhoper dah macam mak ...

Perhilitan kutip tu mmg barai gelak aku
Quote lyshafull 5-12-2022 10:23 PM
Yg lawa yg free hair ja
Yg lain sembab je muka
Quote beta_carotene 5-12-2022 10:42 PM
Pawi tolong borong uphamol sekontena.. Kompem ko akan sakit pala dgn ahli keluarga ipar duai yg x ubah mcm unggas di rimba..

Diorg ni mesti dpt lifetime membership masuk zoo negara kan..
Quote timah03 5-12-2022 10:55 PM
Ni utara celah mana ye... Tak paham langsung... Laju pula tu...
Sedap lagi Che ta cakap...
Quote Suchi 5-12-2022 11:03 PM
Muka sama je adik badik cemana laki memasing nk bezakan?
Kalau laki puji bini cantik mcm sama kata adik badik bini tu pun cantik jugak la khen
Quote misswa 5-12-2022 11:06 PM
Kusam eh muka pengantin baru
Quote Sunkiss8999 5-12-2022 11:22 PM
Si satilla paling over..
Quote miznora 5-12-2022 11:48 PM
Allah.. Bingitnya
Quote AKAZ85 5-12-2022 11:51 PM
Edited by AKAZ85 at 6-12-2022 06:53 AM

Hingaqnyaaa.. Macam nak bagi penampaq sekoq2 nohhh
Quote Note8687 5-12-2022 11:55 PM
Tunggu kurex masuk, tolong luahkan isi hati acik porum.
Quote hashashes 5-12-2022 11:56 PM
dudaberhias replied at 5-12-2022 09:24 PM
nauzubillah min zalik... kekampungan mengalahkan kampung people apakah ini....

rhoper dah macam mak ...

Marina trench yall je kaka dude
Quote carlalily 5-12-2022 11:57 PM
Bingit mcm ex housemate iols dulu. Kt luar lemah lembut ayu gituh sekali dtg kwn2 dia dok lepak sampai jiran dgn guard datang selang seli mai ketuk rumah.

Anyway awat pengantin x mekap lain benorrr mukanya..
Quote hashashes 5-12-2022 11:58 PM

Ikr. Surprisingly samdawan urban leh tahan yach ngan minah tu

Lihat semua komen(105)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 09:49 PM GMT+8 , Processed in 0.201977 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top