CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Puteri Balqis Kata Muka Ibu Macam Ikan Belut- Ibu Balas, "Patut Kecik-Kecik Dulu Aku Rendam Kau Dalam Paya, Tak Guna."

20-11-2022 05:34 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 19969| Komen: 47|Original author: Saiful

Description: Pteri Balqis menyakat ibunya yang menghantar selfie kepadanya.
Pteri Balqis menyakat ibunya yang menghantar selfie kepadanya.

Balqis sempat  memuat naik sebuah tangkap layar skrin perbualan yang memuji kecantikan ibunya seperti seekor belut.


Foto: IG

“Tunggu 10 minit nak reply, rupanya cari angle selfie,” katanya.

“Titew nak ambew gambew jew,” balas ibunya.


“Keindahanmu bagaikan ikan belut,” usik Aqish.



Apa yang menjadi perhatian adalah reaksi Ibu Aqish seakan meluahkan rasa berang.

“Patut kecik-kecik dulu, aku rendam kau dalam paya. Tak guna."


Gurau-gurau dua beranak tak gitu? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote teen_angelJB 20-11-2022 05:52 PM
Ejaan memang kena gitewww ea
Quote samshik 20-11-2022 07:21 PM
Apa la yg bangga ngn bahasa rempitan gtiew
Quote KucingBiru 20-11-2022 07:29 PM
Walaupun 2-2 ni mcm agak messy hidup mereka, aku suka hubungan ibu-anak ni. Bukan sekadar mak dan anak, tapi jugak best friend. Perasaan macam 2 of us against the world, very comforting feeling.
Quote tikusmontok 20-11-2022 07:46 PM
Mak kau skolah mana dulu?
Quote whimsicalmusic 20-11-2022 07:51 PM
Ok je aku tgk diorg berbalas msj..mcm kawan2, ckp mcm rempit tu maybe manganjing style tu kot
Quote BoLapciOus 20-11-2022 08:06 PM
night gown ke tu?beli shopee ke tu?mcm menarik..haha
Quote babynina30 20-11-2022 08:30 PM
Omak dia ni kawen awal ke ? Gmbr 1987, sheols mcm dh 3-4 yrs ? Prolly born 1984 ? Baguih anam dh gadis.

Quote slyfynx 20-11-2022 09:16 PM
And this is news, why?
Quote bungarose 20-11-2022 09:22 PM
Budak nih membesar dengan bahasa cenggituh patutler lost ajer
Bahasa mak nih doa buat anak
Quote winky1 20-11-2022 09:23 PM
Lantaklah bukan kacau tite pun....they re each other's world. Let them be
Quote gekkou 20-11-2022 09:42 PM
aku tau dia gurau dgn anak
tapi perlu ke cakap 'tak guna'
kenapa aku x boleh terima ek
huhuhu
Quote airmineral 20-11-2022 09:54 PM
pendek gile baju tu
mmg nak tjk spender ke
Quote awenda507 20-11-2022 10:58 PM
Nmpk mcm pb pulak yg kne jaga mak dia sbb mak dia cm mental sikit aku tgk
Quote doubleharmonic 20-11-2022 11:41 PM
bilew kauw nak kenew langgaw dengan loriw babiw
Quote DeLuna85 21-11-2022 12:01 AM
Semoga baik2 saja Untuk anak beranak ni.
Quote kivio 21-11-2022 05:47 AM
Dia ni kecik2 je comey. Dah besar jadi rempit karat terus. Tah mana silapnya.
Quote smeetasmitten 21-11-2022 06:24 AM
Mak nya SBP kan. Tapi aura rempit
Quote gideoncross 21-11-2022 06:38 AM
gekkou replied at 20-11-2022 09:42 PM
aku tau dia gurau dgn anak
tapi perlu ke cakap 'tak guna'
kenapa aku x boleh terima ek

Aiol pun x boleh trima, mcm jejantz ummah Mulayu Melesia, klau brgurau hbis smua maki hamun kluar. No wonder bnyk x guna, tiap2 hri sbut bnda x guna, last2 btul2 jdi x guna sbb kta2 tu doa.
Quote gideoncross 21-11-2022 06:40 AM
doubleharmonic replied at 20-11-2022 11:41 PM
bilew kauw nak kenew langgaw dengan loriw babiw

Aiol klau ada yg txt gaya cmni, iol sllu tegur blik, "Dlu skolah x blajr mngeja ke?".

Lihat semua komen(47)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 02:38 AM GMT+8 , Processed in 0.088324 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top