CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

MAS Tawar Diskaun 30-50 Peratus Sempena Pameran Matta

19-8-2015 06:17 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5975| Komen: 24

Description: Diskaun antara 30 dan 50 peratus akan ditawarkan oleh MAS bagi tiket yang dibeli semasa Pameran Persatuan Ejen-ejen Pelancongan dan Pengembaraan Malaysia (Matta) September ini.


Oleh : TS LO

sumber foto : http://triways.com.my/e



Diskaun antara 30 dan 50 peratus akan ditawarkan oleh Syarikat Penerbangan Malaysia, MAS bagi tiket yang dibeli semasa Pameran Persatuan Ejen-ejen Pelancongan dan Pengembaraan Malaysia (Matta) September ini.


Pengurus Kanan Jualan Serantau MAS, Kathleen Leong berkata demikian pada sidang akhbar mengenai Pameran Matta hari ini.


"Saluran pengedaran kami adalah menerusi ejen di pesta itu, agensi pelancongan yang kami lantik di seluruh negara serta menerusi laman sesawang kami," 

Acara tiga hari itu akan berlangsung bermula 4 September di Pusat Dagangan Dunia Putra, di sini.


10 tiket penerbangan pergi balik ke destinasi seperti London, Paris, Tokyo, Seoul dan Hong Kong juga akan disumbangkan kepada pemenang Peraduan Pembeli Pameran Matta 
yang membeli pakej pelancongan pada harga minimum RM300.


Sumber : www.bernama.com/



3

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
6

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (20 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tungkai 19-8-2015 05:40 PM
RM tengah sakit..takde mood nak gi berjalan oversea..
Quote skymania 19-8-2015 05:48 PM
tungkai replied at 19-8-2015 05:40 PM
RM tengah sakit..takde mood nak gi berjalan oversea..

carik negara yg kiter masih leh untung..

ada ker? selain indon??
Quote cmf_premierleag 19-8-2015 05:49 PM
Akak pun tgh takde mood nak cikcur ke mana2
Duk je la diam2...sakit tgk currency skang nih
Quote user2012 19-8-2015 05:54 PM
Jangan potong harga tapi insurans pun potong sekali, yelah penumpang haruslah berjaga2 khen.
Quote epis 19-8-2015 07:32 PM
Nak kemana je yg mampu skg ni, huhu...
Quote Changa 19-8-2015 07:38 PM
user2012 replied at 19-8-2015 05:54 PM
Jangan potong harga tapi insurans pun potong sekali, yelah penumpang haruslah berjaga2 khen.

insurans wajib kot dek?
sebab in case of disaster aviasi memang airlines wajib bagi pampasan.
gila kau nak operate takde insurans, mahu bankrap terus kalau jadi apa2.sis beli kereta pun wajib ada insurans ini kan pula nak berbusiness aviasi ni dek,.
pprt nya otak sis ini

kalau personal travel insurans itu pepandai la sis add on sendiri, bukan termasuk dlm rega tiket pun hatta MAS sekalipun.

Quote matamata 19-8-2015 07:38 PM
Pegila ostolia, jepun ke...atau yurop...
Quote Changa 19-8-2015 07:39 PM
Edited by Changa at 19-8-2015 07:41 PM
matamata replied at 19-8-2015 07:38 PM
Pegila ostolia, jepun ke...atau yurop...

walaupun AUD naik sedikit dari a few weeks back namun ianya masih murah berbanding beberapa tahun lepas.
nasib baik kakak dah tukar siap2 masa murah
Quote Changa 19-8-2015 07:40 PM
matamata replied at 19-8-2015 07:38 PM
Pegila ostolia, jepun ke...atau yurop...

indon pun masih murah lagi jua walaupun menaik sedikit baharu2 ini.

thai bath macam maintain jah lebih kurang kakak tukar setahun dua lepas.
Quote atira 19-8-2015 07:40 PM
ringgit teruk sgt kekdahnye...
dok dendiam kat malaysia la gamaknye
Quote lostnfaun 19-8-2015 09:29 PM
Melancong dlm mesia jer la..
Quote bellaa 19-8-2015 09:40 PM
@AbukRokok
Quote samperit 19-8-2015 09:46 PM
masih sedang berkira-kira nak proceed ke x dgn plan bercuti ni
Quote queenhua 19-8-2015 09:47 PM
skymania replied at 19-8-2015 05:48 PM
carik negara yg kiter masih leh untung..

ada ker? selain indon??

korea la sekai..won xnaik banyak.. dok main area 3.3-3.4 jah..
Quote matamata 19-8-2015 10:18 PM
Changa replied at 19-8-2015 07:39 PM
walaupun AUD naik sedikit dari a few weeks back namun ianya masih murah berbanding beberapa tahun  ...

skrg beli Euro berapa ringgit Senah....? bulan seblas ni nak pegi cari pasal kat AMS...
Quote matamata 19-8-2015 10:19 PM
yg korang frust sgt ni kenapa.....korang asal nak holiday je mesti nak ke US ke...?..
Quote Changa 19-8-2015 11:14 PM
matamata replied at 19-8-2015 10:18 PM
skrg beli Euro berapa ringgit Senah....? bulan seblas ni nak pegi cari pasal kat AMS...

dah lama akak tak check sis.
kalau a few months back mmg murah sangat slightly below RM4 gitu.
gigih akak dok membeli kat amazon france tika itu
sekarang dah naik back to normal akak rasa sekitar 4.3 gitu kot sis??
Quote matamata 19-8-2015 11:15 PM
Changa replied at 19-8-2015 11:14 PM
dah lama akak tak check sis.
kalau a few months back mmg murah sangat slightly below RM4 gitu.
g ...

matilah....mahal siot......
Quote Changa 19-8-2015 11:43 PM
matamata replied at 19-8-2015 11:15 PM
matilah....mahal siot......

kalau masih 4.3 takde la mahal sangat, masih tahap normal average gitummg akan ada turun 4 ke gitu selama ini pun namun kejap2 jah then naik to sekitar 4.3, 4.2 balik.


Lihat semua komen(24)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-9-2023 12:48 PM GMT+8 , Processed in 0.092510 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top