CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nama Timbul Dalam Sesi Live Neelofa, Fazura Tak Nak Komen Tentang 'Diana Ke Apa Nama Tu'

12-8-2022 07:07 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 25726| Komen: 319|Original author: LilRose

Description: Biarpun namanya timbul dalam komen provokosi dicetuskan seorang netizen ketika sesi siaran langsung TikTok oleh Neelofa, baru-baru ini, Fazura mengambil langkah membisu.
Biarpun namanya timbul dalam komen provokosi dicetuskan seorang netizen ketika sesi siaran langsung TikTok oleh Neelofa, baru-baru ini, Fazura mengambil langkah membisu.


Jelasnya, tiada keperluan untuknya mengulas mengenai isu itu memandangkan ia tiada kena mengena dengan dirinya.


Kredit foto: IG

"Saya rasa ini tiada kena mengena dengan saya, Diana ke apa nama tu. Saya ada mendengar mengenai isu itu. Soalan ini tidak seharusnya diajukan kepada saya. Apa yang berlaku di luar sana saya tidak tahu menahu.

"Daripada komen perkara yang saya tidak tahu, lebih baik saya fokus pada apa yang saya lakukan sekarang," katanya dipetik dari Harian Metro ketika ditemui di majlis sidang media Faztival Fazura di sebuah hotel terkemuka di sini, hari ini.



Kredit foto: IG

Sebelum ini, tular reaksi tidak senang Neelofa berikutan seorang netizen membayangkan seandainya Fazura juga mengeluarkan produk inai seperti Neelofa.




Kalau sesi live Fazura pula yang diterjah peminat Neelofa, apa reaksinya agaknya, ya? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote musangbodoh 12-8-2022 09:28 PM
yinnnaaaiiidddeeeyyy....koyak sentap hati tisu
Quote dudaberhias 12-8-2022 09:40 PM
entah... netizen je pun yang komen dan kena block tu... apesal plak tuan nama yang takde kena mengena yang kena ambik tahu dan kena jawab serta komen plak pasal benda tu dekat wartawan...

apa kata kalau nak jadi wartawan yang bagus untuk acik netizen... kau sendiri pergi rumah si lembaga depan kedai eco tu tanya kenapa block si diana tu? buat2 je macam saja nak pergi kedai eco macam acik2 marhaen yang lain baru dapat gaji... meriahkan kedai eco yang sudah sedia meriah....
Quote Acikgomen 12-8-2022 09:41 PM
dudaberhias replied at 12-8-2022 09:40 PM
entah... netizen je pun yang komen dan kena block tu... apesal plak tuan nama yang takde kena mengen ...

Rumah deyols kat pekan Sri petaling ke nok
Quote rayna_raynes 12-8-2022 10:12 PM
dudaberhias replied at 12-8-2022 09:40 PM
entah... netizen je pun yang komen dan kena block tu... apesal plak tuan nama yang takde kena mengen ...

So dia duduk 8 Petaling ke Pinnacle? haha

Quote Masukkeluar 12-8-2022 10:31 PM
Acikgomen replied at 12-8-2022 09:41 PM
Rumah deyols kat pekan Sri petaling ke nok

ye. apartment sekankang kera..
ko google je apartment 8 sri petaling. dpn rumah kedai je. sbb tu hritu puyu belanja anniversary dinner kt restoran shoplot je. hhahaha dkt dgn rmh.
Quote Whitney72 12-8-2022 10:34 PM
Napa  Jahlop pegang beg tu aku nmpk mcm unta pegang beg ..maaf ya Lobenaks
Quote beatgirlX 12-8-2022 10:40 PM
Tu la..patut cari la Diana tu ke..or Lopa..no g cari Faz buat pe?
Dia tiada kena mengena time kejadiannn ????
Quote MatDeghem 12-8-2022 10:41 PM
Kalau nama jah bungkosan di sebut di live pajura.... Bg mat rasa Kaka pajura akan flip tudung je. Tarak masa untuk bungkosan
negativity. Gituuuu
Quote nylliette 12-8-2022 10:47 PM
reporter mana ni bodo piang ni. pi la tanya jahlop hati tisu koyak tu awat block diana? apara pi tny faz pulak bukan dia yg komen camtu
Quote dudaberhias 12-8-2022 10:57 PM
Masukkeluar replied at 12-8-2022 10:31 PM
ye. apartment sekankang kera..
ko google je apartment 8 sri petaling. dpn rumah kedai je. sbb tu h ...

mungkin rumah menghadap klcc tengah renovate sebab billie dah makin besar...lepastu nak kena bubuh banyak2 cermin supaya ain terpantul balik kat penghantar... agittewwww...
kena bubuh bilik besi sekali dengan mesin pengira duit sebab manatau kot2 agen ke stockist datang... kena bayar cash....


husnuzon agitteww kaka backup baik punya...
Quote Masukkeluar 12-8-2022 11:05 PM
dudaberhias replied at 12-8-2022 10:57 PM
mungkin rumah menghadap klcc tengah renovate sebab billie dah makin besar...lepastu nak kena bubuh ...

hahahha lawak..xnk kalah ye dia. dulu faz dk hotel dia pn dk hotel. skrg faz dh pindah rmh dia pn kembali ke sri petaling. xsbar nk tgk dia pindah rumah banglo mewah..apa curlast dk apartment sempit, kata jutawan inai duit cash berkepok kepok hahaaha
Quote Acikgomen 13-8-2022 12:09 AM
Masukkeluar replied at 12-8-2022 10:31 PM
ye. apartment sekankang kera..
ko google je apartment 8 sri petaling. dpn rumah kedai je. sbb tu h ...


Kalo rumah Cheta belumut, rumah jah ronsen pulak dinding retak
Screenshot_2022-08-12-21-45-05-598_com.google.android.apps.maps.jpg
Quote dudaberhias 13-8-2022 12:19 AM
Acikgomen replied at 13-8-2022 12:09 AM
Kalo rumah Cheta belumut, rumah jah ronsen pulak dinding retak

lupa nak bagitahu acik berita terbaru... nak minta sama2 ucapkan salam takziah...

Quote Hoshhi 13-8-2022 12:23 AM
dudaberhias replied at 13-8-2022 12:19 AM
lupa nak bagitahu acik berita terbaru... nak minta sama2 ucapkan salam takziah...

Ini kelakor
Quote Acikgomen 13-8-2022 12:32 AM
dudaberhias replied at 13-8-2022 12:19 AM
lupa nak bagitahu acik berita terbaru... nak minta sama2 ucapkan salam takziah...

Sejak2 7e salin kulit jadi cafe neh, dah tak nampak dah bayang susu esen nih
Kalo tak ade la jugak 3-4 pek susu susun dlm chiller tu dari hari ke hari tak beganjak
Quote eyansss 13-8-2022 12:34 AM
Acikgomen replied at 13-8-2022 12:09 AM
Kalo rumah Cheta belumut, rumah jah ronsen pulak dinding retak

perghhhhh... gila downgrade...
Quote Raman 13-8-2022 12:35 AM
dudaberhias replied at 13-8-2022 12:19 AM
lupa nak bagitahu acik berita terbaru... nak minta sama2 ucapkan salam takziah...

aku dah siap baca alfatihah baru perasan susu Jahlop rupanya yg kena talkin ni
Quote Masukkeluar 13-8-2022 12:36 AM
Acikgomen replied at 13-8-2022 12:09 AM
Kalo rumah Cheta belumut, rumah jah ronsen pulak dinding retak

mcm xpecaya retis internasional suatu ketika dulu dk rmh cmni je. hhahah. puyu belilah rumah ada lif satu utk bini..mcm rumah seteru tu ke. hhhaha
Quote Masukkeluar 13-8-2022 12:37 AM
eyansss replied at 13-8-2022 12:34 AM
perghhhhh... gila downgrade...

benak kata jah zuhud skrg. bagus ikut laki..laki mampu sediakan rmh mcmni je..hrp beli lah rmh baru hasil drpd jual inai cash tu. lol.

Lihat semua komen(319)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 02:24 AM GMT+8 , Processed in 0.079689 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top