CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pesawat TGN267 terhempas di Papua

17-8-2015 12:48 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 5214| Komen: 12

Description: Pesawat tersebut membawa 44 penumpang dewasa, 5 kanak-kanak serta 5 anak kapal dari Jayapura ke Oksibil, Papua...
Oleh Fyruz Hanna


Pesawat milik Indonesia yang hilang bersama 54 orang telah dijumpai terhempas di satu kawasan pergunungan di Papua.

Pencarian melalui udara dihentikan ekoran cuaca mulai gelap dan penduduk kampung memberitahu pesawat tersebut dilihat terbang rendah sebelum terhempas berhampiran Okbape, satu kawasan di daerah Bingtang.

Pesawat tersebut membawa 44 penumpang dewasa, 5 kanak-kanak serta 5 anak kapal dari Jayapura ke Oksibil, Papua. -CARI Infonet.


2

Bagus
12

Marah
14

Terkejut
11

Sedih
16

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (73 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote revolusi_30 17-8-2015 12:49 AM
Haloooo !!!! Thread sudah ada !!!!
Quote aTiKah_aYuNi 17-8-2015 07:30 AM
salam takziah kepada keluarga mangsa yang terlibat
Quote ipes2 17-8-2015 07:44 AM
Innalillahi wa inna ilaihi raajiun
Quote ipes2 17-8-2015 07:45 AM
Tapikan, airline ni memang kena ban kat Europe..selalu je crash; garuda pon baru je dibenarkan balik sebenarnya
Quote atira 17-8-2015 07:58 AM
tered udah ada .. apa jadah reporter dok bukak multiple tered sama

http://mforum.cari.com.my/forum. ... &extra=page%3D1
Quote kentel 17-8-2015 08:00 AM
revolusi_30 replied at 17-8-2015 12:49 AM
Haloooo !!!! Thread sudah ada !!!!

hiks...dia kesah ape sis...dia momod cari
Quote harkktuih 17-8-2015 08:00 AM
reputs sendu..bingai pun ye gak..
Quote MeghanK 17-8-2015 08:02 AM
contoh reputs cari ygv syok sendiri
Quote BlueRose99 17-8-2015 08:02 AM
Innalillahi wa inna ilaihi raajiun. Salam takziah kepada keluarga mangsa yang terlibat..
Quote spiderman80 17-8-2015 05:05 PM
@admin6 Thread sama dah ada. http://mforum.cari.com.my/forum. ... &extra=page%3D1

Sila nasihatkan CARI REPORTER jangan bukak thread yang berulang.
Quote spiderman80 17-8-2015 05:06 PM
@admin6 tolong tutupkan thread ini sekali. Terima kasih!!
Quote ultra78 17-8-2015 05:11 PM
Korang rasa wartawan CARI ni belek ke thread dalam CI ni ? Aku rasa diaorg publish aje berita dan engine dalam forum ni akan automatically push berita ini ke dalam forum CI sebagai thread.

Lihat semua komen(12)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 04:21 AM GMT+8 , Processed in 0.135950 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top