CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Impian Pengantin Perempuan Bertukar Jadi Tragedi Menyayat Hati

7-12-2016 10:58 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 9683| Komen: 34

Description: Ahad lalu, berlaku satu kejadian helikopter terhempas di Sao Paulo, Brazil yang membabitkan seorang pengantin perempuan bersama adik perempuannya, seorang jurufoto dan juruterbang.

Ahad lalu, berlaku satu kejadian helikopter terhempas di Sao Paulo, Brazil yang membabitkan seorang pengantin perempuan bersama adik perempuannya, seorang jurufoto dan juruterbang. 


Menurut laporan Daily Mail, pengantin perempuan yang berusia 32 tahun itu, selama ini mempunyai impian untuk menaiki helikopter sambil menggunakan cara yang paling istimewa muncul di lokasi perkahwinannya.

Oleh sebab itu, dia secara rahsia merancang 'kejutan' tersebut tanpa pengetahuan pengantin lelaki.

Ketika pengantin lelaki sedang menungggu kehadiran pengantin perempuan di pentas perkahwinan, tanpa disangka tragedi yang berlaku itu menyebabkan penantiannya kali ini tidak dapat tercapai buat selamanya.- CARI

sumber foto: Daily Mail


13

Bagus
21

Marah
47

Terkejut
29

Sedih
13

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (138 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miemiecha 7-12-2016 11:05 AM
lah, heli terhempas.. sedihnya...
Quote Nenasketum 7-12-2016 11:28 AM
Sedih la
Quote mrizumi 7-12-2016 11:29 AM
Ksian nya..heli thempas..
Quote Artemesiaa 7-12-2016 11:54 AM
Time cuaca tak elok baik batalkan je nak naik heli ni banyak risikonya
Quote Lollipop111 7-12-2016 11:57 AM
trauma pengantin lelaki...
Quote mummyAS91 7-12-2016 01:32 PM
trauma seumur hidup...penantian yang takkan tercapai
Quote armin 7-12-2016 02:03 PM
miemiecha replied at 7-12-2016 11:05 AM
lah, heli terhempas.. sedihnya...

Apa punca terhempas tu.. pilot tak reti landing ke ya?
Quote UsuFie 7-12-2016 02:25 PM

sedihnya....

Quote manehnya 7-12-2016 02:29 PM
itu mmg sgt sedih...

dia nk bg suprise... mmg sgt suprise laki tu
Quote CrowneGlory 7-12-2016 02:35 PM
ok la sedih la jugak...
Quote miemiecha 7-12-2016 02:52 PM
armin replied at 7-12-2016 02:03 PM
Apa punca terhempas tu.. pilot tak reti landing ke ya?

xtau lah noks, baca ape TT tulis je, tergantung abes suar baju spender dgn cite TT nih..
klimaks duka dah tau, tapi scene mendebarkan xdop.
haruslah kne open  imaginasi senirik
Quote gigahertz 7-12-2016 03:44 PM
armin replied at 7-12-2016 06:03 AM
Apa punca terhempas tu.. pilot tak reti landing ke ya?

helikopter samgat sensitiv dengan angin dan cuaca.kekadang tersangkut dawai.atau wire.
Quote ShiningStars 7-12-2016 07:38 PM
Kesiannya
Quote DeeHanania 7-12-2016 11:03 PM
Kesian yer...
Quote Lolalala 8-12-2016 12:52 AM
supraise menjadi la kiranya. takziah untuk keluarga mangsa
Quote sueburn 8-12-2016 01:14 AM
Mmg tragedi yg sgt tragik, jadi mimpi ngeri sepanjang hayat..
Quote -electrifying- 8-12-2016 09:43 AM
takdir yg menentukan ...
Quote chinta89 8-12-2016 12:32 PM
sedihnya la haiiiii
Quote kuzaime 8-12-2016 02:03 PM
Kesian.. Mau murung pengantin llaki..

Lihat semua komen(34)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 02:45 AM GMT+8 , Processed in 0.054538 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top