CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Pakai Skirt, Brad Pitt Nak Buat Hal Sebelum Mati

4-8-2022 01:42 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1245| Komen: 11

Description: Sebelum ini nama Brad Pitt menjadi trending dan liputan banyak media antarabangsa apabila aktor terkenal itu hadir ke pelancaran filem terbaharunya dengan memakai skirt.
Sebelum ini nama Brad Pitt menjadi trending dan liputan banyak media antarabangsa apabila aktor terkenal itu hadir ke pelancaran filem terbaharunya dengan memakai skirt.


Tentu sahaja penampilan Pitt di tayangan perdana filem Bullet Train tersebut dilihat sebagai sebuah momen yang tak biasa, apa lagi Pitt jarang berpenampilan unik.


Variety

Selepas beberapa minggu menjadi perhatian, mantan Angelina Jolie itu akhirnya memberi komen terhadap penampilannya yang cukup heboh tersebut.

Bintang kesayangan ramai itu memberi komen kepada wartawan Variety yang bertemunya di karpet merah sempena mempromosikan filem sama di Jerman.



Pop Sugar

“Saya tidak tahu. Kita semua akan mati, jadi mari buat hal,” katanya seperti dilaporkan portal sama.

Meski demikian, untuk kedatangannya di Jerman, Pitt tidak menggayakan penampilan eksentrik. 


Vogue

Namun lelaki berusia 58 tahun itu tetap menjadi perhatian apabila menyarung sut berwarna hijau terang yang dipadankan bersama kasut berwarna kuning.


Sumber: Gempak

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote _blackbird 4-8-2022 03:17 PM
igt tajuk berita made up utk klik bait. rupanya mmg dari mulut brad pitt
Quote babelina 4-8-2022 03:32 PM
Brad Pitt nk enjoy2... happy2..buat apa yg dia pernah buat..
Quote KamikuP 4-8-2022 04:19 PM
Mohon jgn jadi mcm Bruce Jenner yaachh bang Brad
Quote Adrif 4-8-2022 08:17 PM
midlife crisis symptoms

ada lelaki tua memang tiba2 jadi camni, normal yah. bukan semua ya

fasa peralihan umoq.
Quote delia3003 4-8-2022 08:31 PM
Dah dekat 60 tahun umur Brad Pitt rupanye. Setahun lebih je lagi cukup 60 tahun. Ingatkan baru mid 50s. Muda sket je ler dpd Tom  Cruise. Dua2 pun dah tua2 ni solo plak.
Quote musangbodoh 4-8-2022 09:07 PM
oppppssss......
Quote Whatsofunnyth 4-8-2022 10:29 PM
Patutlah dulu shiloh tu pun pelik, dpt genes dari heolss
Quote annehuda 4-8-2022 10:49 PM
Brad Pitt pun katenye tgh plan nk saman angelina jolie tu yg die byk promote diri sendiri utk dptkan sokongan fans mcm johnny depp tu. Tapi angie ni bagusnye g anak-anak nak ikut taknak ikut brad pitt dah lepas kejadian brad pitt tumbuk abang diorg maddox tu
Quote BoLapciOus 4-8-2022 10:57 PM
ape nk heran laki pkai ala2 skirt..malaysia pun bnyk je lelaki pkai kain pelikat..smart juga
Quote Perawankota 5-8-2022 03:30 AM
Ari tu baca satu page kt FB ni pasal sikap pelik artis.. Sekali dlm page tu ckp Brat Pitt ni jenis x suka n sanggup x mandi berhari2. Sampai ramai yg tahan bau dia, smpi ada director ke apa tah ajar dia lap badan pakai baby wipes x silap.. Euwwww.. Klu muka hensem sekalipon tp x mandi, jangan harap lah aku nk duduk dekat.
Quote ina_na 5-8-2022 07:41 PM
Perawankota replied at 5-8-2022 03:30 AM
Ari tu baca satu page kt FB ni pasal sikap pelik artis.. Sekali dlm page tu ckp Brat Pitt ni jenis x ...

Ramai retis barat x suka mandi..cuci tiak je pun ade.. muka lawa,enswm tp x mandi..mmg muntah la

Lihat semua komen(11)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 09:48 PM GMT+8 , Processed in 0.081334 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top