CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Selamba Parkir Dalam Rumah Jiran, Pemilik Myvi Buat Hal Lagi

20-5-2022 04:54 PM| Diterbitkan: Agent13k| Dilihat: 2546| Komen: 25|Original author: Agent13k

Description: Duduk di kawasan taman perumahan yang penuh dengan jiran, sudah tentu kita perlu ada sifat tolenrasi dengan pelbagai karenah jiran seperti isu bising, sampah, parkir dan banyak lagi.
Duduk di kawasan taman perumahan yang penuh dengan jiran, sudah tentu kita perlu ada sifat tolenrasi dengan pelbagai karenah jiran seperti isu bising, sampah, parkir dan banyak lagi.

kredit foto: Facebook


Menurut laporan dari Vocket, baru-baru ini ada hantaran di Facebook yang menceritakan sebuah kereta Perodua Myvi dilihat parkir di dalam kawasan rumah jiran.

Loading FB Post...


Difahamkan, pemilik rumah itu balik dan terkejut melihat ada kereta lain yang parkir di dalam halaman rumahnya, pemilik rumah itu menanyakan siapakah pemilik kereta itu menerusi grup Whatsapp kejiranan kerana beliau gagal parkir keretanya di rumah sendiri.

kredit foto: Facebook

Menjengah di komen Facebook, ramai yang mengatakan perkara ini agak serius kerana jirannya yang menceroboh rumah jirannya hanya semata-mata untuk parkir keretanya dan ada juga berkata pemilik kereta Myvi mungkin tidak sengaja parkir salah rumah. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lattehazelnut 20-5-2022 09:41 PM
Lol kurang asam
Quote MissyMolly 20-5-2022 10:10 PM
Gate tak lock?
Terboekkk king koh2
Quote Zack8hunter 21-5-2022 12:03 AM
ni mesti owner rumah tu jarang duduk situ..terus the king bermaharajalela
Quote bloodyamuk 21-5-2022 01:13 AM
report polis je sebab trespassing rumah orang
Quote Samerosie 21-5-2022 08:54 AM
Next time rantai gate.
Quote renko 21-5-2022 11:13 AM
punya beruk mentaliti
kuncikan je pagar tu dgn keta dia kat dalam tu
bia menggelupur beruk ni
Quote Aikiko 22-5-2022 12:30 AM
Kat area umah ni pun ada gak spesis gini
Tapi nasib owner umah dah lama buat dek ngan umah sendiri so apalagi...jiran tu sedap jela parking hari2 kat umah dia
Quote tikusmontok 22-5-2022 07:54 AM
Panggil towtruck jer, upah tow sampai tepi lombong tinggal.
Quote Samerosie 22-5-2022 07:59 AM
Sekali plot twist bf wife, anak ke hehe
Quote rikiruj 22-5-2022 08:58 AM
Ini dasyat punya jiran... sampai park dalam rumah jiran..
Quote SedihPedih 22-5-2022 10:47 AM
wow..ni king another level ni!
Quote nakkomenjugak 22-5-2022 04:51 PM
Taulaa kereta king
tapi jangan laaa owner pun fefeeling king jugakkk
Quote bungarose 23-5-2022 01:58 AM
Kurang ajar biadap punyer orang
Quote faraway1 23-5-2022 06:52 AM
Apa ke megah ada keta ni tapi parking pun ambil orang punya
Quote makton 23-5-2022 07:18 AM
biadapnya sampai masuk porch org
Quote taikpekatt 23-5-2022 07:50 AM
Bapak aku ada satu rmah dkt kajang which ktrg mmg jarang balik. Thun ni je kdg2 balik tiap ahad. Anak2 jiran aku suka park kereta dpn rmah. Bila kta mntk alihkan sbb nak masuk prking, blh buat muka taik. Ank pmpuan siap jeling. Kdg2 ktrg tidur sna, esk pagi tgk pagar kena block. Pdhal nmpk ada kereta dlm garage. Tak reti hormat lgsg. Pkej cucu baling smpah dlm kwsn laman rmah ktrg.
Quote Supersirap 23-5-2022 07:58 AM
Jenis pemikiran dungu ditahap luar kotak
Quote TomyamPuteh 23-5-2022 08:14 AM
Kisah aku ni sebelum Covid. Aku blk tgk umah aku. Umah tu aku tak duduk. Buat Sewa pun tak.Sekali hindu sebelah buat letak besi buruk dia dlm laman umah aku. Dh la hindu tu menyewa je pun. Terus aku call polis.
Quote Jajabeans 23-5-2022 08:25 AM
Aikiko replied at 22-5-2022 12:30 AM
Kat area umah ni pun ada gak spesis gini
Tapi nasib owner umah dah lama buat dek ngan umah sendiri s ...

kt kwsn umah aku pun camni. dh owner pun tak duk situ selamba dia je buat parking umah org mcm parking sendiri.

Lihat semua komen(25)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 06:28 PM GMT+8 , Processed in 0.087681 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top