CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Tular Video Anak Pendakwah Cium Kekasih, Netizen Kata Lelaki Itu Anak Ridhuan Tee

20-5-2022 01:45 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 10733| Komen: 59|Original author: Tatod

Description: Laporan portal Gempak mengenai penularan sebuah rakaman di TikTok memaparkan seorang lelaki yang mirip seperti pelakon Syafi Tee mengucup bibir wanita yang dipercayai kekasihnya itu mendapat perhatian ...
Sumber IG Syafi Tee & Gempak


Laporan portal Gempak mengenai penularan sebuah rakaman di TikTok memaparkan seorang lelaki yang mirip seperti pelakon Syafi Tee mengucup bibir wanita yang dipercayai kekasihnya itu mendapat perhatian ramai.

Berdasarkan laporan, video berkenaan berdurasi 26 saat yang mana menunjukkan lelaki berkenaan berpelukan dengan seorang wanita sebelum mencium wanita berkenaan.

Profil Instagram milik wanita dalam video tersebut turut disertakan. Hasil tinjauan Gempak, gambar pasangan itu dijadikan sebagai gambar profil IG wanita tersebut.


Sumber Gempak
Ruangan komen Facebook Gempak mulai dibanjiri tekaan netizen yang rata-rata mengatakan bahawa lelaki dalam rakaman tersebut adalah anak kepada pendakwah bebas, Mohd Ridhuan Tee Abdullah.

Segelintir netizen mempertikaikan tindakan pendakwah bebas itu membenarkan anaknya menceburi bidang seni yang penuh dengan dugaan terutama sekali dalam hal menjaga ikhtilat.

Ada juga yang mengatakan bahawa video tersebut sebenarnya adalah video lama serta komen yang mengatakan individu yang dikatakan kekasihnya itu bukanlah wanita sebenar.




Untuk rekod, pada 2021, media sosial kecoh apabila pelakon meningkat naik itu dikatakan memeluk seorang wanita ketika berada di lokasi penggambaran.

Tampil menjelaskan perkara itu, individu yang dipelukanya dalam video berkenaan adalah seorang jurusolek selebriti berjantina lelaki namun berpenampilan seperti wanita. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 20-5-2022 01:49 PM
Ni yang lama ka baru?

Padan la dengan muka kau Ridhuan. Kemain mengutuk pompuan Cina suma takda dara. Ujung2 anak jantan ko yang takda teruna.
Quote SherryZass 20-5-2022 01:50 PM
Bukan wanita sebenar?? Hahah jadah nak comolot sesama jantinaa
Quote LembingDayanti 20-5-2022 01:55 PM
kut ya pun kenapa la nak cium pompuan gigitak ada? hahahahhaha
Quote laksmanabentan 20-5-2022 01:57 PM
itu jantan laaa bukan pompuan...
sebab tu halal untuk cium... gitu...
Quote epal_putih 20-5-2022 02:01 PM
iman tak dapat diwarisi
ujian jugak neh
Quote bahagiaselalu 20-5-2022 02:07 PM
budak2 zaman skrg ni mmg terlalu sosial and terbuka sgt kot... nape eh... lbh lagi anak setat kot ni..
nak kata cetek ilmu agama, mesti bapak dia ajor kaw kaw dah bg ilmu sepatutnya...
tiada sifat kemaluan langsung... tsk tsk tsk...
Quote Buritan 20-5-2022 02:10 PM
dua_chzy replied at 20-5-2022 01:49 PM
Ni yang lama ka baru?

Padan la dengan muka kau Ridhuan. Kemain mengutuk pompuan Cina suma takda dar ...

Betul tuu.. mulut harus jaga.. mgkin kuta tak buat.. anak cucu cicit.. cikgu dpn aku dulu.. mulut ngata anak dara tgkp khalwat.. anak org ni ngandung luar nikah.. ujung ujung anak dia....
Quote dua_chzy 20-5-2022 02:23 PM
laksmanabentan replied at 20-5-2022 05:57 AM
itu jantan laaa bukan pompuan...
sebab tu halal untuk cium... gitu...


Halal untuk dibontoti juga ka uolsz?
Quote dua_chzy 20-5-2022 02:24 PM
Buritan replied at 20-5-2022 06:10 AM
Betul tuu.. mulut harus jaga.. mgkin kuta tak buat.. anak cucu cicit.. cikgu dpn aku dulu.. mulut  ...

Eh sama dengan kelig aiols. Duk mengata bebudak asrama birah whatsover. Ujung2 adik dia sendiri mengandung luar nikah.
Quote rbmy 20-5-2022 02:28 PM
iman tak dpt d warisi,.. dari seorang ayah yang bertaqwa
Quote Pak.dolla 20-5-2022 02:35 PM
Edited by Pak.dolla at 20-5-2022 06:36 AM

Kat msia ni org yg kontroversi le yg akan disanjung dan dipuja...tgk ja beramai yg burung telah terbang..makin galak burung terbang makin byk dpt offer jd duta, hari² muka keluar tv...
Ada 1 pengarah tu tgh kontroversi tp org x boikot dia...tp org nk boikot sbb pelakon yg xda kontrovesi pulak...
Netizen dah gila...neraka kirim salam
Quote makton 20-5-2022 02:36 PM
cium lelaki plak tuuu
Quote cicicumel 20-5-2022 02:40 PM
Pondan kan. Lama dah kt tiktok. Alkisahnya, fan2 ala ngeship hubungan mesra dorang. Biasalah pondan over siap cium pipi bagai. Smpai satu tahap, si anak riduan thee ni decide xnak sweet2 dah sbb family dia marah. So dorang ala2 'berpisah' gittew...

Btw.. Gosip kat IG Michael Ang yg bengang dgn pelakon lelaki Terengganu sape ek? Ke budak ni? Sbb ayah heols mmg menetap di Ganu
Quote Mary_jane 20-5-2022 02:44 PM
Itu bukan ke comolot? Dengan lelaki?
Quote Buritan 20-5-2022 02:56 PM
dua_chzy replied at 20-5-2022 02:24 PM
Eh sama dengan kelig aiols. Duk mengata bebudak asrama birah whatsover. Ujung2 adik dia sendiri me ...

Itulaaa.. aku dulu masa jd cikgu.. asyik tadah tinge jahh.. senua ckgu yg baru posting ade jee yg serba tak kena.. baju ketatlaa.. tudung singkatlaa.. baju pj lengan pendeklaa.. kiranya dia ni mmg jaga syurga sggh.. anak dia mai sekolah aku tgk takdelaa baik mana..jahak mcm dia jugak.. kaki fitnah.. perasan cantik..
Quote sleepandream 20-5-2022 02:57 PM
tokti tengah tersenyum sambil kumpul pahala tauuuuuu

Ridhuan Tee persoal status kumpul pahala Siti Nurhaliza
Quote Belibis 20-5-2022 03:02 PM
laksmanabentan: itu jantan laaa bukan pompuan. ...

Untungla sapa2 jadi gay..
Quote ainonymous 20-5-2022 03:45 PM
helok ke anak heols? mcm senak juaaa
Quote auntyonion 20-5-2022 03:50 PM
Selera pulak tu

Lihat semua komen(59)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 12:08 AM GMT+8 , Processed in 0.180964 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top