CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Alhamdulillah Dapat Mertua Baik" – Netizen Sebak Dengar Nasihat Datuk Yusof Haslam

18-5-2022 05:37 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 6580| Komen: 26|Original author: Cinta Erina

Description: Baru-baru ini, menantu kepada Datuk Yusof Haslam iaitu Aeisah Zainal telah memuatnaik video ketika sesi bersalam-salaman hari raya bersama mertuanya. Untuk pengetahuan, Aeisah Zainal merupakan isteri ...
Sumber: Instagram Aeisah Zainal


Baru-baru ini, menantu kepada Datuk Yusof Haslam iaitu Aeisah Zainal memuat naik video ketika sesi bersalam-salaman hari raya bersama mertuanya. 

Untuk pengetahuan, Aeisah Zainal merupakan isteri kepada Syafiq Yusof. 

Menerusi video itu, kelihatan Aeisah dan Syafiq sedang bersalaman memohon kemaafan bersama Datuk Yusof Haslam dan isteri. Namun, yang menarik perhatian netizen adalah betapa akrabnya hubungan Datuk Yusuf bersama menantu perempuannya itu. 

Alhamdulillah rezeki Aeisah dapat mertua yang sangat penyayang!


Ketika Aeisah bersalaman, Datuk Yusuf berkata bahawa beliau telah menganggap Aeisah seperti anak kandungnya sendiri. Suasana ketika sesi bersalaman itu juga menjadi sebak apabila melihat bapa dan menantunya ini saling bermaafan. Jelas terpancar kasih sayang di situ. 

Menurut Aeisah, sepanjang lapan tahun menyambut raya bersama keluarga mertua tidak pernah sekalipun dia menitiskan air mata. Namun pada tahun ini, Aeisah menjadi sebak kerana merindui arwah ibu dan ayahnya. 

Meninjau ke ruangan kapsyen, begitu ramai netizen yang  yang terharu menonton video ini. Jelas kelihatan Datuk Yusof sangat menyayangi menantunya. - CARI

Sumber: Instagram Aeisah Zainal


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Cpkay 23-5-2022 01:46 PM
sol tak balik rumah ke raya ?
Quote awex^returns 23-5-2022 03:46 PM
Cpkay replied at 23-5-2022 01:46 PM
sol tak balik rumah ke raya ?

sol raya ngan Pak Samad je kui kui kui
Quote Burong_Hantuk 23-5-2022 03:56 PM
dato yusof nih masih nampak helokk walau dah berumur
Quote zeetot 23-5-2022 05:08 PM
Haritu jadi cameo sepahtu. Panjang ye kaki datuk.
Quote Buritan 23-5-2022 05:15 PM
awex^returns replied at 23-5-2022 03:46 PM
sol raya ngan Pak Samad je kui kui kui

Kan ke pk samad dah ninggal. 3 hari sudah.
Quote awex^returns 24-5-2022 08:20 AM
Buritan replied at 23-5-2022 05:15 PM
Kan ke pk samad dah ninggal. 3 hari sudah.

salah... ngan anak Pak Samad hehehehe
Quote Acikgomen 24-5-2022 08:28 AM
Buritan replied at 23-5-2022 05:15 PM
Kan ke pk samad dah ninggal. 3 hari sudah.

Ye la kan kena kenduri tahlil sampai malam seratus
Quote Acikgomen 24-5-2022 08:29 AM
Tok usop selam takde anak pompuan ke
Quote Prickford 24-5-2022 08:35 AM
Acikgomen replied at 24-5-2022 08:29 AM
Tok usop selam takde anak pompuan ke

Rasanya TOp Usop Selam ada nak perempuan sorang.

Quote Acikgomen 24-5-2022 08:43 AM
Prickford replied at 24-5-2022 08:35 AM
Rasanya TOp Usop Selam ada nak perempuan sorang.

Takde pulak nampak anak pompuan tok usop dok tayang hidup mewah ootd beg Chanel Gucci kat pintu hotel mcm influenza and retis2
Quote Prickford 24-5-2022 09:04 AM
Acikgomen replied at 24-5-2022 08:43 AM
Takde pulak nampak anak pompuan tok usop dok tayang hidup mewah ootd beg Chanel Gucci kat pintu ho ...

Anak perempuan heolls dah lama mendonia, time tu Fazura pon kalah . Biasa la muda2. Now mmg tak nampak dah. Mungkin dah dewasa, ada kerja, nak2 pulak mak pak orang kenal.

Image_6.jpg

Quote Acikgomen 24-5-2022 09:10 AM
Prickford replied at 24-5-2022 09:04 AM
Anak perempuan heolls dah lama mendonia, time tu Fazura pon kalah . Biasa la muda2. Now mmg tak  ...

Bagus yach anak2 tok usop neh kecuali sol je jadi syaitan
Tu tgk gambo anak sulung dgn anak2 bini pun humble je
Quote slyfynx 24-5-2022 09:11 AM
Aish, ayat wartawan freelance ni mmg sama je ye.
Netizen sebak, netizen terhibur, netizen terharu, netizen terkejut, netizen kagum.
Quote Addrianna 24-5-2022 09:17 AM
Acikgomen replied at 24-5-2022 08:43 AM
Takde pulak nampak anak pompuan tok usop dok tayang hidup mewah ootd beg Chanel Gucci kat pintu ho ...

orang yang betul2 kaya x hadap nak show off chouls.yang new money tu gigih nak tunjuk sebab baru merasa tu pun ntah2 all stuff tu fake mana orang tahu kan
Quote Buritan 24-5-2022 09:33 AM
Acikgomen replied at 24-5-2022 08:29 AM
Tok usop selam takde anak pompuan ke

Akuu.. nak tak... hohohoho
Quote Buritan 24-5-2022 09:34 AM
Prickford replied at 24-5-2022 08:35 AM
Rasanya TOp Usop Selam ada nak perempuan sorang.

Aku laaaa tuuu.. ewww
Quote Buritan 24-5-2022 09:35 AM
Prickford replied at 24-5-2022 09:04 AM
Anak perempuan heolls dah lama mendonia, time tu Fazura pon kalah . Biasa la muda2. Now mmg tak  ...

Korang ni cite pasal aku kewww... hohohho
Quote newyork 24-5-2022 09:37 AM
Prickford replied at 24-5-2022 09:04 AM
Anak perempuan heolls dah lama mendonia, time tu Fazura pon kalah . Biasa la muda2. Now mmg tak  ...

Tgk gambar ni happy family ja nampak .. anak dia sorang Sol tu lah buat tahi pulak.. ada jaa
Quote ketupatnasi 24-5-2022 09:41 AM
Prickford replied at 24-5-2022 09:04 AM
Anak perempuan heolls dah lama mendonia, time tu Fazura pon kalah . Biasa la muda2. Now mmg tak  ...

Syamim ke apa nama anak pompuan tok selam. Dia jadi anak papa megah holding dalam cite sembilu. Baca kat mana ntah drama Kuasa tu hasil ide anak pompuan tok selam. Penampakan nazimah dalam drama ala2 The Bold n The Beautiful tu..suara n muka over nau nau reaction sampai tak kena lines.

Lihat semua komen(26)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:30 AM GMT+8 , Processed in 0.083425 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top