CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Janna Nick Bercuti Di Luar Negara Dengan Boyfriend Tidur Bilik Asing-Asing Ke?"

19-1-2022 10:40 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9849| Komen: 63|Original author: Oleh: Saiful

Description: Seronoknya tengok Janna Nick bercuti di luar negara bersama kekasihnya, Dini Schatzmann.
Seronoknya tengok Janna Nick bercuti di luar negara bersama kekasihnya, Dini Schatzmann.

Di Instagram, pelakon ini ada memuat naik gambar dan video percutiannya di beberapa lokasi menarik.


Foto: IG

Walaupun ramai yang teruja melihat kebahagiaan mereka berdua, ramai juga yang bertanyakan soalan sinis.



"Bilik asing-asing ke?"

"Tidur sekali ke pergi travel?"

"Bilik mesti lain-lain kan?"





Janna dilihat tidak memberikan sebarang respon namun ada satu akaun yang menggunakan nama @kissyanick memaklumkan yang Janna dan Dinni ke sana disertai dengan pasukan produksi yang lain.

Tak baik tau fitnah Janna bukan-bukan. Kesian Janna. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 19-1-2022 11:00 AM
Dini ni kalau x sbb kontroversi dgn Nyawasis ni, aku x kenal pun die sape
Quote Masukkeluar 19-1-2022 11:02 AM
kenapa takde org kecam berlebihan eh kt dua ketul ni?
lepas tu selamba je show off lovey dovey kt ig mcm org dh kawin. still fans dan retis lain dk puji sweet la.
pelik aku. sbb kalau retis lain buat mcm ni mmg dh lama kena maki.
dua ketul ni mcm xde apa belaku.
Quote laksmanabentan 19-1-2022 11:28 AM
Masukkeluar replied at 19-1-2022 11:02 AM
kenapa takde org kecam berlebihan eh kt dua ketul ni?
lepas tu selamba je show off lovey dovey kt ig ...

kena kutuk nanti mental terus weeeyyy...
depressed... hahahaha...

lagipun dia tak melayan komen2 yang kutuk dia tu....
dia tak respon juga...
kalau dia melenting ker.. sure hangat da....
sbb dia pun sejuk beku, lantak ko la...
hujung2 nanti dia declare da nikah...
hahahhhahahhahahaha.....
Quote Thunderclouds 19-1-2022 11:33 AM
Halah. Over naw komen. Silap2 hat tukang komen sendri pn 2x5,ntah2 lg teruk kelaku in reality.
Quote akuchenta 19-1-2022 11:58 AM
Busybody nya yg komen tu
Quote electricopop 19-1-2022 11:58 AM
Alahai yg netizen punnn...
Quote Rogue98 19-1-2022 12:04 PM
Biarlah..janji dia happy...kalau dia depress nanti lagi teruk kena tibai dgn achik forum.
Quote Cpkay 19-1-2022 12:08 PM
slyfynx replied at 19-1-2022 11:00 AM
Dini ni kalau x sbb kontroversi dgn Nyawasis ni, aku x kenal pun die sape

nyawasis pun dah berantakan kan.. dah tak jadi nyawa lagi dah ..
Quote Fazzbulous 19-1-2022 12:09 PM
husnuzon la kome...ni terapi skit dia..
Quote TomyamPuteh 19-1-2022 12:10 PM
Depa dh kawin. Sbb tu tak heran dgn cercaan.Info dr forumers jgk.
Quote naina 19-1-2022 12:17 PM
Pelikla nape xnikoh2
Gaya dan duit macam orang nikoh dah
Sakannn
Quote Humayra56 19-1-2022 12:20 PM
TomyamPuteh replied at 19-1-2022 12:10 PM
Depa dh kawin. Sbb tu tak heran dgn cercaan.Info dr forumers jgk.

bagusla kalau dah kawen kan...dapat hilangkan depression tu
Quote bedahmenjuyah 19-1-2022 12:24 PM
TomyamPuteh replied at 19-1-2022 12:10 PM
Depa dh kawin. Sbb tu tak heran dgn cercaan.Info dr forumers jgk.

Lama dah org dok ckp dah nikah. Kenapa rahsia?
Quote acepark 19-1-2022 12:35 PM
siyes la dah kawen.nak link
Quote Masukkeluar 19-1-2022 12:38 PM
dh kawin konon..
dh setahun dh aku dgr gosip diorg dh kwin. kpop retis pn xde yg sembunyikan kawin smpai setahun. hahha LOL sgt. igt mekjena dgn dini tu retis level kpop/hollywood ke smpai kena kwin sorok sorok. tak logik gila.
Quote Masukkeluar 19-1-2022 12:40 PM
bedahmenjuyah replied at 19-1-2022 12:24 PM
Lama dah org dok ckp dah nikah. Kenapa rahsia?

kan. setahun dh aku dgr gosip depa kawin. tp kena rahsia?
tak de alasan logik utk berahsia sedangkn dua dua bujang, dua dua retis sendu bkn level kpop/hollywood pn.
kamal dgn uqa kwin snyp2 pn lepas sbulan dh announce. tak logik lgsung gosip kwin sbb xde alasan kukuh knp perlu sorok.
Quote damieniman88 19-1-2022 12:40 PM
jimat skit sharing is caring...
Quote tipah89 19-1-2022 12:54 PM
husnujon jela acik2 porum sekelian depa ni da kawen. kalau belum berani betul upload peluk2 tertonggeng telingkup gitu.
Quote dudaberhias 19-1-2022 01:07 PM
Masukkeluar replied at 19-1-2022 11:02 AM
kenapa takde org kecam berlebihan eh kt dua ketul ni?
lepas tu selamba je show off lovey dovey kt ig ...

sebab herlokk kot kaka... di malaysia ni kalau herlokk confirm di maafin gittewww
sooo tips untuk jadi retis di malaysia... rhoperr kena herlokkk... yang rhoper macam tapai basi tu di minta bersara siap2 atau tangkap jerung dan kahwin lepastu terjunamkan diri bawah jambatan pulau pinang

Lihat semua komen(63)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 06:24 AM GMT+8 , Processed in 0.072477 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top