CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Da'i Syed Menari TikTok Pun Salah Ke?

26-10-2021 05:32 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4135| Komen: 67|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kalau dah nama artis, semua benda pun netizen nak komen dan perhati 24 jam.
Kalau dah nama artis, semua benda pun netizen nak komen dan perhati 24 jam.

Samalah kesnya bila Syed Iqmal atau lebih popular dengan gelaran Da'i Syed muat naik video di Instagram.



Foto: IG

Ramai pula kurang senang sebab katanya terikut-ikut dengan trend tarian menggunakan bunyi muzik yang tengah viral di TikTok.

Di ruangan komen, ada yang kata perkara begitu tak sesuai dilakukan lebih-lebih lagi Syed bergelar pendakwah muda.



Namun ada pula yang cakap, Syed tak ada un menari terkinja-kinja, hanya menggerakkan tangan dan kemudian sambung makan semula.

Ada juga yang kata Syed juga manusia biasa jadi biarlah nak buat benda yang fun.



Jadi anda rasa patut ke tak ni Syed Iqmal menari macam ni? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nanasno 26-10-2021 05:42 PM
apasal janggut dia macam bulu jembut. bebulu2 camtu mcm fake je.amende dai tapi rambut berkaler2. eh geli lah aku tak minat pesen camni.
Quote mojarean_X 26-10-2021 05:42 PM
Apa jd pd kes polis dia?
Quote Normabaru 26-10-2021 06:06 PM
hahahaha…baru je sebut nama,..dah muncul..pendoggy agama
Quote Zaien 26-10-2021 06:22 PM
kenapa stil nk guna dai ey??
udah2 la tuh...
Quote LoveSungmin 26-10-2021 07:00 PM
dia ni bila nak ke dalam?
Quote 3chanceno 26-10-2021 07:12 PM
Bunyi lagik budak nie

Polis dah terlupa pasal kes dia ke atau dah terlepas pasal tak salah???
Quote dudaberhias 26-10-2021 07:18 PM
Salah la bertiktok sebab tak herlokkkk, burukkk dekkk.. muka macam poji nawawi campuran beruk salji... Bertambah lagi mengelikannn... Lepastu ada kes jadi sex predator pulak tu... Paham takkk????  Kalau tak herlokkkk tu tolong la duduk diam2 dalam laci... Takpun pergi bawak lori balak hantar hasil tarahan bumi ke destinasi.
Quote Cintakapuri 26-10-2021 07:19 PM
Heshe x masok lokap ke??? Luoa pulak kes heshe
Quote Cintakapuri 26-10-2021 07:20 PM
3chanceno replied at 26-10-2021 07:12 PM
Bunyi lagik budak nie

Polis dah terlupa pasal kes dia ke atau dah terlepas pasal tak salah??? ...

Kannn...mcm senyap je
Quote dudaberhias 26-10-2021 07:21 PM
nanasno replied at 26-10-2021 05:42 PM
apasal janggut dia macam bulu jembut. bebulu2 camtu mcm fake je.amende dai tapi rambut berkaler2. eh ...

Kan kaka? Janggut kaler2 gitu dengan rupa kelindan lori dengan hidung buah jambu tu membuatkan dia nampak macam lagi iras2 beruk salji... Entah2 ni la spesis yang hilang mengikut theory darwin yang linked to modern human.
Quote hasniey 26-10-2021 07:24 PM
Kes senyap sbb kira brzina je kot bukan rogol.
Undang2 Malaysia zina xsalah.yg salah dr undang2 islam.
Tp kenapa xkene denda mcm budak2 yg kene tangkap basah tu ekk
Quote makadek 26-10-2021 07:25 PM
Halus saja sidebeard si daekk shit ney
Sian org nk berbulu dia pn nk berbulu juaaaa
Hanya angle shot je buat dia nampak hemsem khuens

Cian pendogy bila kau dgn abg cendawan kau nk kena hombannn
Quote makadek 26-10-2021 07:26 PM
dudaberhias replied at 26-10-2021 07:21 PM
Kan kaka? Janggut kaler2 gitu dengan rupa kelindan lori dengan hidung buah jambu tu membuatkan dia ...

Lg jaat dr aku jarik jemarik kau
Mesti jenis kematu sbb hari2 kambiuh kek mamasabariah kau kan kaka dude
Quote dudaberhias 26-10-2021 07:28 PM
Zaien replied at 26-10-2021 06:22 PM
kenapa stil nk guna dai ey??
udah2 la tuh...

Mungkin sebab walaupun heols bertiktok tapi tasbih masih utuh tergantung di leher kot kaka sebabtu gelaran dai tu belum di tarik lagi entah macam sami buddha pulak dek oi. Gantung tasbih macamtu.. Orang arab pun iols tak nampak gantung tasbih di leher 24 jam, eh hello kita dah ada jam tasbih dik dengan cincin ala2 heliza helmi. Masalahnya ko rambut karat gitu tak pasal2 orang ingat sami hindu pulak   kebetulan sami yang dekat bali tu lebih kurang gini la kejadian rhopernya... Cuba tanya norul derkkk, tak silap sheols rajin pagi2 ke pura sejak pindah ke sana
Quote 3chanceno 26-10-2021 07:55 PM
hasniey replied at 26-10-2021 07:24 PM
Kes senyap sbb kira brzina je kot bukan rogol.
Undang2 Malaysia zina xsalah.yg salah dr undang2 isla ...

Tu dia sis..walau apa pun keputusan mahkamah, haruslah di update..crita pung pang pung pang lepas tu senyop.

Boleh lagik dia bertiktok siap dgn title daish*t lagik

Quote cicicumel 26-10-2021 07:56 PM
Rambut kaler ke.
Quote Belibis 26-10-2021 08:04 PM
Panggil retis lagi apdol..takyah nak dai..daesh bagai.[em:22:]
Quote 3chanceno 26-10-2021 08:09 PM
Cintakapuri replied at 26-10-2021 07:20 PM
Kannn...mcm senyap je

Bukan macam lagik, terus tak berbunyi pun..tak kan tak habis lagik siasatan kan..pada hal katamya tunggu hari ke mahkamah untuk jatuhkan hukuman je..pelik bin ajaib betul
Quote bakingsoda 26-10-2021 08:24 PM
syedthon ni muka biasa je, rambut je yg helok

Lihat semua komen(67)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2021 12:24 PM GMT+8 , Processed in 0.236420 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top