CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 3670|Reply: 67

Da'i Syed Menari TikTok Pun Salah Ke?

  [Copy link]
Post time 26-10-2021 05:32 PM | Show all posts |Read mode
Kalau dah nama artis, semua benda pun netizen nak komen dan perhati 24 jam.


Samalah kesnya bila Syed Iqmal atau lebih popular dengan gelaran Da'i Syed muat naik video di Instagram.




Foto: IG




Ramai pula kurang senang sebab katanya terikut-ikut dengan trend tarian menggunakan bunyi muzik yang tengah viral di TikTok.


Di ruangan komen, ada yang kata perkara begitu tak sesuai dilakukan lebih-lebih lagi Syed bergelar pendakwah muda.




  



Namun ada pula yang cakap, Syed tak ada un menari terkinja-kinja, hanya menggerakkan tangan dan kemudian sambung makan semula.


Ada juga yang kata Syed juga manusia biasa jadi biarlah nak buat benda yang fun.


  



  



  

Jadi anda rasa patut ke tak ni Syed Iqmal menari macam ni? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 05:42 PM | Show all posts
apasal janggut dia macam bulu jembut. bebulu2 camtu mcm fake je.amende dai tapi rambut berkaler2. eh geli lah aku tak minat pesen camni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa jd pd kes polis dia?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 06:06 PM | Show all posts
hahahaha…baru je sebut nama,..dah muncul..pendoggy agama
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 06:22 PM | Show all posts
kenapa stil nk guna dai ey??
udah2 la tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni bila nak ke dalam?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bunyi lagik budak nie

Polis dah terlupa pasal kes dia ke atau dah terlepas pasal tak salah???
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah la bertiktok sebab tak herlokkkk, burukkk dekkk.. muka macam poji nawawi campuran beruk salji... Bertambah lagi mengelikannn... Lepastu ada kes jadi sex predator pulak tu... Paham takkk????  Kalau tak herlokkkk tu tolong la duduk diam2 dalam laci... Takpun pergi bawak lori balak hantar hasil tarahan bumi ke destinasi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Heshe x masok lokap ke??? Luoa pulak kes heshe
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 26-10-2021 07:12 PM
Bunyi lagik budak nie

Polis dah terlupa pasal kes dia ke atau dah terlepas pasal tak salah??? ...

Kannn...mcm senyap je
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 26-10-2021 05:42 PM
apasal janggut dia macam bulu jembut. bebulu2 camtu mcm fake je.amende dai tapi rambut berkaler2. eh ...

Kan kaka? Janggut kaler2 gitu dengan rupa kelindan lori dengan hidung buah jambu tu membuatkan dia nampak macam lagi iras2 beruk salji... Entah2 ni la spesis yang hilang mengikut theory darwin yang linked to modern human.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes senyap sbb kira brzina je kot bukan rogol.
Undang2 Malaysia zina xsalah.yg salah dr undang2 islam.
Tp kenapa xkene denda mcm budak2 yg kene tangkap basah tu ekk
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Halus saja sidebeard si daekk shit ney
Sian org nk berbulu dia pn nk berbulu juaaaa
Hanya angle shot je buat dia nampak hemsem khuens

Cian pendogy bila kau dgn abg cendawan kau nk kena hombannn
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-10-2021 07:21 PM
Kan kaka? Janggut kaler2 gitu dengan rupa kelindan lori dengan hidung buah jambu tu membuatkan dia ...

Lg jaat dr aku jarik jemarik kau
Mesti jenis kematu sbb hari2 kambiuh kek mamasabariah kau kan kaka dude
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 26-10-2021 06:22 PM
kenapa stil nk guna dai ey??
udah2 la tuh...

Mungkin sebab walaupun heols bertiktok tapi tasbih masih utuh tergantung di leher kot kaka sebabtu gelaran dai tu belum di tarik lagi entah macam sami buddha pulak dek oi. Gantung tasbih macamtu.. Orang arab pun iols tak nampak gantung tasbih di leher 24 jam, eh hello kita dah ada jam tasbih dik dengan cincin ala2 heliza helmi. Masalahnya ko rambut karat gitu tak pasal2 orang ingat sami hindu pulak   kebetulan sami yang dekat bali tu lebih kurang gini la kejadian rhopernya... Cuba tanya norul derkkk, tak silap sheols rajin pagi2 ke pura sejak pindah ke sana
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
hasniey replied at 26-10-2021 07:24 PM
Kes senyap sbb kira brzina je kot bukan rogol.
Undang2 Malaysia zina xsalah.yg salah dr undang2 isla ...

Tu dia sis..walau apa pun keputusan mahkamah, haruslah di update..crita pung pang pung pang lepas tu senyop.

Boleh lagik dia bertiktok siap dgn title daish*t lagik

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Rambut kaler ke.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Panggil retis lagi apdol..takyah nak dai..daesh bagai.[em:22:]
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Cintakapuri replied at 26-10-2021 07:20 PM
Kannn...mcm senyap je

Bukan macam lagik, terus tak berbunyi pun..tak kan tak habis lagik siasatan kan..pada hal katamya tunggu hari ke mahkamah untuk jatuhkan hukuman je..pelik bin ajaib betul
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
syedthon ni muka biasa je, rambut je yg helok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 09:15 AM GMT+8 , Processed in 0.090846 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list