CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"DM Maki-Maki, Hina Anak-Anak,"- Ude Wahid Bengang Izreen Azminda Dikacau Tengah Berpantang

21-10-2021 12:33 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16705| Komen: 138|Original author: Oleh: Saiful

Description: Izreen Azminda berterusan diganggu dengan pelbagai makian dan cacian walaupun kini sedang berpantang selepas melahirkan anak.
Izreen Azminda berterusan diganggu dengan pelbagai makian dan cacian walaupun kini sedang berpantang selepas melahirkan anak.

Tak tahan melihat isterinya berada dalam keadaan sedemikian, Ude Wahid tampil menyelar netizen.


Foto: IG

Kata pemuzik itu, dia tak faham dengan sikap sesetengah pihak yang suka buat perkara tak berfaedah disebabkan tak senang melihat mereka menjalani kehidupan yang bahagia.



“Sudah-sudah la korang ni nak ganggu rumah tangga aku. Apalah yang korang semua tak puas hati sangat? Tak bolehkah tengok aku bahagia dengan kehidupan aku sekarang.

"Aku tak kacau hidup korang pun kan. Tak ganggu hidup korang pun kan. Tak habis-habis nak ganggu isteri aku yang dalam pantang. Aku tak faham betul manusia macam ni.

"Aku tak boleh ‘brain’. Hentikan benda tak berfaedah ini," tulisnya melalui IG Story.



Ude juga terkilan melihat anak-anaknya yang tak berdosa  menjadi mangsa kebencian orang ramai.

Katanya mereka yang sanggup menulis mesej memaki hamun kanak-kanak tak berdosa seharusnya bertaubat. 




"Nak DM sampai hina anak kami yang tak bersalah ini. Apa dosa budak tu dengan korang semua? Bertaubatlah. Semoga Allah ampunkan dosa kita semua."

Masih ramai yang membenci walaupun kes kontroversi itu dah berlalu bertahun-tahun dulu. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shida81 21-10-2021 12:47 PM
Wpun ak x suka kapel ni.. Agak2 la sampi nk dm maki hamun ank org tuh... Netizen ni free Sgt ke... Ke mmg x kj duk umh je
Quote gujiwa 21-10-2021 12:49 PM
korang pun dah2x ler... hahahaha
Quote jiwakacau06 21-10-2021 12:53 PM
bini dia taip ni...word kami & xphm...org utara ja taip
Quote mamastoney 21-10-2021 12:53 PM
Jangan nnt meroyan Yizreen time pantang ni sbb stress baca makian org thadap beliyau dan anak beliyau.
Quote Minami2013 21-10-2021 12:55 PM
Tutup je la ig.. semua sosial media.. insyaAllah tenang tk de org kacau.
Quote MatDeghem 21-10-2021 12:56 PM
Kenape saya rasa awak bohong? Rasa binik awak melebih2 dan play victim. Kerana dgn ini Intan akan di salahkan.
Quote mojarean_X 21-10-2021 01:32 PM
Nape dlm ramai2 pencaras, izreen yg plg teruk terima kesan?
Quote mojarean_X 21-10-2021 01:33 PM
Minami2013 replied at 21-10-2021 12:55 PM
Tutup je la ig.. semua sosial media.. insyaAllah tenang tk de org kacau.

IG tu jelah sumber pendapatan dia. Nk berlakon dh x de offer lg
Quote azimodin 21-10-2021 01:35 PM
Siapa je la yg banyak sangat masa skodeng si sendoo ini & membuat hantaran yg bengong. Ntah2 saje je over react sebab nak suruh fans salahkan ex-wife. Sian.... forever sendoo sebab cekup laki orang
Quote belilies 21-10-2021 01:39 PM
Kahkahkahkah

Padan muka.

Dah buat dosa tu tanggunglah, termasuklah dgn anak2 ko kene tanggung dosa tu.

Play victim sangat. Puih!
Quote Nham22 21-10-2021 01:44 PM
Xde kerje nak dm org maki2x...ape bendelaaaa
Quote zie_indah 21-10-2021 01:46 PM
Koser biaq p la depa pun x laki bini mmg la si Izreen tu nyondol dlu tp hak kita nk menghukum moga x ude dapat lg baik dan terbaik amin
Quote AcikBuncit 21-10-2021 02:00 PM
Dia ni mmg top1 perampas yg netizen benci sampai kiamat.. Kahkah
Quote Mamason 21-10-2021 02:06 PM
Xtau nak kata... free sgt manusia lain tu nak dm semata2 nak komen pasai anak dia?? eh betul ke??? Kalau betul ... renti2kan lah.  Jika xbetul mmg sengaja nak timbul kontroversi ke ape depa ni... semoga baik2 aje lah
Quote awex^returns 21-10-2021 02:06 PM
baca ayat2 ni, aku confirm bukan laki dia yang taip
hahahahaha
bini taip bagi pihak laki ke
sebab kalau tengok cara kUde ni  post dulu2 takde ayat panjang macam ni
ni kes nak bela diri ke
sorry, aku takkan kesian
rasanya takde lagi netizen dari neraka yang akan maki anak2 walaupun maknya tu dikecam teruk
netizen Malaysia ni masih berhemah lagi
tak yah lah buat drama sangat eh jering
gi berambus jaga anak2 ko sana
ko dah tak relevan dalam industri hiburan ni
nyah ko ulit si kUde tu
Quote awex^returns 21-10-2021 02:09 PM
zie_indah replied at 21-10-2021 01:46 PM
Koser biaq p la depa pun x laki bini mmg la si Izreen tu nyondol dlu tp hak kita nk menghukum moga x ...

jering nak curi limelight intan ke
sebab intan tengah dapat doa macam2 sejak reveal bopren baru dia
lagipon dua tiga hari lepas aku ada baca intan post dia kena kecam ngan orang
aku agak kuncu2 kUde dan jering la


Quote yururi 21-10-2021 02:09 PM
Semoga bahagia ke jannah Izreen n Ude. Kesian tgk penyembah belah sana, meggelupo kepanazan tengok kebahagiaan uols


Btw jaga2, jap lg ada sang kertu tiktok sok2 BBNU up bidio berunsur sindiran konon2 utk konten je katanya
Quote asfaz 21-10-2021 02:11 PM
Saja la kot create cerita maklumla intan aritu panas pasal tik tok tu.

Ada newbie yg tanya kenapa jering paling teruk kena hentam. Helluuuuu kau follow rapat tak kes diaorg ni? Acik forum follow rapat dr belum pecah lobang smpi dh kena cerai. Macam2 eh jering ni buat dlu.
So tak yah la kau tanya kenapa dia paling teruk dikecam
Quote awex^returns 21-10-2021 02:12 PM
mojarean_X replied at 21-10-2021 01:32 PM
Nape dlm ramai2 pencaras, izreen yg plg teruk terima kesan?

sebab dia punya bebal ngan laki dia tu tak leh bawak bincang
dahlah menyondol time intan tu sarat ngandung
pastu sampai pecah belah rumah tangga orang tu
yang tak bleh blah ayat dia memula nak extend masjid
rupanya nak robohkan terus dan tukar owner
bila dah sendurina, dia kata suh intan move on
kepala hotak dia berjambul
memang budak kelas corot sangat otak lembu dia
sebab tu netizen tak boleh maafkan dia
selalu acah2 victim just sebab baik ngan wartawan pondan homoseksual
kalau nak harapkan diri sendiri dah lama telangkup di kangkang kUde

Lihat semua komen(138)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2021 11:32 AM GMT+8 , Processed in 0.069904 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top