CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Gosip Lihat artikel

Benjy Ditahan Kali Ketiga Disyaki Miliki Dadah ?

9-3-2015 10:19 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 31707| Komen: 151

Description: Pelakon Berusia 37 Tahun Itu Ditahan Bersama Seorang Wanita Dan Seorang Lagi Rakan Lelaki Dalam Bilik Hotel Di Jalan Yap Ah Shak, Di Sini, Pada Jam 9.30 Malam Itu Oleh Jabatan Siasatan Jenayah Narkoti ...
Benjy Ditahan Kali Ketiga Disyaki Miliki Dadah ?


KUALA LUMPUR: Seorang pelakon lelaki ditahan untuk kali yang ketiga selepas dipercayai terbabit dalam penyalahgunaan dan memiliki dadah di sebuah hotel di ibu negara, malam tadi.



Pelakon berusia 37 tahun itu ditahan bersama seorang wanita dan seorang lagi rakan lelaki dalam bilik hotel di Jalan Yap Ah Shak, di sini, pada jam 9.30 malam itu oleh Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) Kuala Lumpur.


Hasil pemeriksaan ke atas bilik pelakon yang popular sekitar tahun 90-an itu turut menemui sepucuk pistol angin yang mengandungi peluru bebola besi.

Sebelum ini pelakon berkenaan ditahan atas kesalahan sama selain turut pernah ditahan kerana memiliki makmal pemprosesan dadah di kediamannya di Kepong, Sentul, beberapa tahun lalu.

1

Bagus
3

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote azie.dz 6-3-2015 09:22 AM
err is it him??? again....???
Quote kukulangau 6-3-2015 09:30 AM
Oh NO!
Quote katakau 6-3-2015 09:30 AM
alahai..tak serik lagi ker?..sian lar kat arwah mak awak tue..
Quote royaldanish 6-3-2015 09:32 AM
tak serik2...
Quote beatgirlX 6-3-2015 09:34 AM
dulu bukan main cakap insaf..
insaflah wahai si pelakon...
Quote teky 6-3-2015 09:36 AM
da kaki dadah camtu la riwayat nyer...

on off on off
Quote Munnalicious 6-3-2015 09:37 AM
Xtau nk cakap apa. Kesian la kat arwah mah hang benjy. Hang xsayang dia ka? Awat hang pilih jln mcm ni?

Quote iman_aly 6-3-2015 09:42 AM
x serik ye dia. mmg dh x bleh buat apa dia ni.
Quote ronin31 6-3-2015 09:46 AM
Masak....dah x boleh buat aper lagidah nie...
Quote azie.dz 6-3-2015 09:48 AM
teky replied at 6-3-2015 09:36 AM
da kaki dadah camtu la riwayat nyer...

on off on off

nok...resend pls..baca PM pls haha
Quote Lorra2411 6-3-2015 09:49 AM
Ya Allah, Benjy again? kesian kat arwah ibu Azean.
Quote miracle_forever 6-3-2015 09:57 AM
Heh! again & again la benjy.. drug addict ni percaya la sgt kalau kata dah insaf.. sbb tu iols agak sceptical kalau ada yg support drug addict yg kengkonon dah insaf... gerimis mengundang sgt! eh! salah caption pulak. muekekkekeke
Quote matahari7001 6-3-2015 09:59 AM
org yg betul2 nk sober, kene cari komuniti baru utk bergaul, gi kaunseling, bergaul ngan sober yg lain..
ni kalau , sane sini pegi, asyik muke geng menghisap jek, mmg tak jadi, mesti gian dtg balik..
Quote fifie_olin 6-3-2015 10:01 AM
xkan insaf2 ...makin terok dia ni ek
Quote fifie_olin 6-3-2015 10:02 AM
Lorra2411 replied at 6-3-2015 07:49 AM
Ya Allah, Benjy again? kesian kat arwah ibu Azean.

kannn...sape yg nk backing dia...
yg dulu katanya ade org dalam kasi lepas...btl ke

Quote maharani_gebu 6-3-2015 10:04 AM
hari tu kunun ngaku jual dadah sebab nak bayar kos perubatan bonda...

ni bonda dah jadi arwah alasan ape plak...

isk... sayang btul lah....
Quote tupai_tupai 6-3-2015 10:11 AM
perempuan yg kena tgkap tu same girl yg merintih masa benjy kena tahan first case dulu tu ke?
Quote haiku 6-3-2015 10:11 AM
Once a drug addict, always .....
Quote prettyuglybabe 6-3-2015 10:12 AM
nasib baik la mak dah arwah..
kalu tak mesti dia sedih
dah la sakit

Lihat semua komen(151)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 03:23 PM GMT+8 , Processed in 0.056055 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top