CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan Lihat artikel

Fazura Pernah Bercinta Dengan Shaheizy Sam

2-1-2015 04:16 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 3327| Komen: 0

Description: Fazura sekali lagi menjadi tumpuan apabila mendedahkan percintaan dengan pelakon hebat, Shaheizy Sam di rancangan realitinya. Percintaan mereka berlaku 2 tahun yang lalu yang mana mereka mulai rapat a ...

Fazura sekali lagi menjadi tumpuan apabila mendedahkan percintaan dengan pelakon hebat, Shaheizy Sam di rancangan realitinya. Percintaan mereka berlaku 2 tahun yang lalu yang mana mereka mulai rapat apabila berlakon bersama dalam filem Manisnya Cinta Di Cappadocia. Pasangan Fazura dan Shaheizy Sam dikatakan tidak dapat di pisahkan dan mereka mula bercinta di set penggambaran.

Namun hubungan mereka putus dan dikatakan berakhir dengan tidak beberapa baik. Rakan Fazura juga mendakwa hubungan mereka seperti tergantung dan mereka tidak bertegur sapa selama 14 bulan sehingga promosi filem Manisnya Cinta Di Cappadocia dijalankan.

Fazura juga akui agak  janggal untuk melihat dan bertemu dengan ex nya itu (Shaheizy Sam) setelah 14 bulan hubungan renggang. Di dalam rancangan Facing Up To Fazura, Fazura ada meminta pandangan rakan-rakannya bagaimana untuk mesej dan memulakan semula interaksi dengan Shaheizy Sam agar tidak janggal untuk mempromosikan filem itu setelah hubungan mereka gagal.


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Sub-category

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENTADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 08:03 PM GMT+8 , Processed in 0.062656 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top