CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Belasah Pelayan, Antara Tarikan Kafe Ini

10-12-2014 05:31 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 5734| Komen: 7

Description: Sebuah kafe di China menyediakan layanan paling unik untuk pengunjung kafe berkenaan. Apa caranya?? tendang atau terajang pelayan kafe tersebut.



Sebuah kafe di China menyediakan layanan paling unik untuk pengunjung kafe berkenaan. Apa caranya?? tendang atau terajang pelayan kafe tersebut. Mungkin kafe ini merupakan kafe yang pertama didunia yang menggunakan kaedah ini untuk menarik pelanggan.

Paling menarik, pengunjung boleh memilih untuk menendang, mengamuk, menjerit atau memecahkan gelas, atau memukul staff kafe tersebut.

Menurut pemilik restoren, beliau mempunyai 20 staff yang bersiap sedia untuk diperlakukan sedemikian rupa. Memang tabah siapa yang bekerja sebagai pelayan di restoren ini. Ini sebabnya, mereka yang dibekalkan dengan alat pelindung tidak dibenarkan membalas sebarang serangan dan hanya boleh menangkis serangan tersebut.


Para pelanggan yang mahu menikmati menu hiburan ini, mereka dikenakan bayaran sebanyak 6U$ dollar bergantung kepada jenis aksi yang dipilih. Kebanyakkan pengunjung yang mencuba menu hiburan ini adalah golongan wanita yang bekerja di bar atau kafe. Mungkin letih dengan karenah pelanggan, mereka pun cuba melempiaskan marah di kafe ini.



(Pelayan tidak dibenarkan membalas serangan, cuba kalau Abang Sado yang tumbuk)












(sila terajang sepuas hati anda..)


21

Bagus
30

Marah
25

Terkejut
24

Sedih
25

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (143 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote asher 10-12-2014 11:59 AM
bagus sungguh cafe nie..jgn ada yg silap pkul smpi mati dah lah..
Quote kentel 10-12-2014 12:16 PM
hahaha...keanehan dan china tak boleh berpisah tiada..
Quote mattzzx 10-12-2014 12:36 PM
Jadi punch bag .....
Quote tomet05 11-12-2014 02:40 PM
x muntah ke lepas makan bergusti ?
Quote Mary_jane 11-12-2014 03:51 PM
Cafe ni dihiasi gambar model pmpn yg besar, tu je yg menarik.


Quote Artemesiaa 11-12-2014 09:33 PM
Elok dia bukak kelab tinju je kalau cam ni
Quote amyainsamad 12-12-2014 09:54 AM
hahaha..menarik

Lihat semua komen(7)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 01:40 PM GMT+8 , Processed in 0.076303 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top