CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Asal Semua Tag Kita Player 067 Dan 212, Apakah Itu?" - Sharifah Sakinah

28-9-2021 01:46 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 13230| Komen: 61

Description: Umum mengetahui, drama rantaian Korea ‘Squid Game’ yang ditayangkan di platform penstriman Netflix mencipta fenomena sekaligus mencetuskan tular.
Umum mengetahui, drama rantaian Korea ‘Squid Game’ yang ditayangkan di platform penstriman Netflix mencipta fenomena sekaligus mencetuskan tular.

Malah, ia mencipta sukses tersendiri apabila menduduki tangga teratas dalam carta Netflix di Amerika Syarikat.

Bagi anda yang sudah menonton drama mengisahkan pelbagai permainan survival misteri yang menawarkan hadiah berupa wang tunai sebanyak 45.6 bilion won kepada pemenang ini, pasti sedia tahu dengan watak dua orang pemain wanita bernombor 067 dan 212.


Kredit foto: IMDb/IG Kinah/Netflix
Lalu pelakon, Sharifah Sakinah mendedahkan ada penonton siri terbabit yang telah menanda (tagged) namanya dan bertanyakan mengenai hal berkenaan di Instagram.


Lantas, ada peminat yang tampil memberikan respon memberitahu ibu kepada seorang cahaya mata itu sebagai antara pelakon yang sangat sesuai untuk melakonkan watak pemain wanita berkenaan.


Kredit foto: IG Kinah

“067 watak laylow jek reserved. 212 tu annoying kerek character dia… U boleh bawak tu watak tu. Mesti best.,” tulis seorang warganet.

“Tekan Netflix tekan squid game hahahaha #soalanbocor for you mader,” antara komen yang ditinggalkan pada ruangan komen.


Sumber: Media Hiburan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote akuchenta 28-9-2021 02:10 PM
Tak abis2 lagi ke pasal squid game ni



Quote SecretLuv 28-9-2021 02:44 PM
Aku sorang je ke yang tak tengok lagi cerita ni{:smile  Tapi annoying jugak bukak2 tiktok asyik keluar pasal cerita ni je
Quote YomiuriLandMae 28-9-2021 02:46 PM
  !
Quote ilacantik 28-9-2021 03:15 PM
Tengok lah nanti macam mana mummy Michael nak pusing buat cerita ni nanti. Dia kan madang ada citer hot kat korea, semua nak dijadikan inspirasi. Lepas tu mira basic jadi heroin. Tak pun uyaina.
Quote AshkieLa 28-9-2021 03:22 PM
SecretLuv replied at 28-9-2021 02:44 PM
Aku sorang je ke yang tak tengok lagi cerita ni{:smile  Tapi annoying jugak bukak2 tiktok asyik kelu ...

count me in...nganga bila kat socmed diorg ni dok ckp pasal ni..
tapi tak rasa nak updatekan diri gi tengok lak... hihi
Quote beautifulorchid 28-9-2021 03:51 PM
si kinah ni mcm si nabila huda..bwk watak ape pun best....
Quote gorjeous 28-9-2021 04:07 PM
Betul keeeee.....
Quote dudaberhias 28-9-2021 04:18 PM
SecretLuv replied at 28-9-2021 02:44 PM
Aku sorang je ke yang tak tengok lagi cerita ni{:smile  Tapi annoying jugak bukak2 tiktok asyik kelu ...

iols dah tengok.. ya ampun over betul jejan2 bottom kpop dan kpoppers gundu mengupdate dan hypekan macam obsess sangat dengan game sotong tu

padahal banyak lagi siri yang best tapi ok la best lagi dari drama melayu hero muka kucing mainecoon dengan penuh sabut kelapa tu choiii potong stim je tengok...

orang berjambang penuh ni iols tak rela jadikan laki... tak pasal2 tersumbat lubang bilik air aku kalau dia shave nanti..

Quote pekanwoohoo 28-9-2021 04:35 PM
Tengok sedutan orang share dekat FB pasal cerita ni boleh lah disimpulkan cerita ni hype je lebih. Pebenda masa nak main tarik tali, boleh pulak sorang bagi tips lepas tu semua boleh follow cantik je. Banyak pulak masa kau nak terangkan strategi lepas tu boleh pulak semua orang dengar je cakap. Takde konflik langsung.
Quote tobobon 28-9-2021 04:40 PM
Sheols bukan kat sweden ke bersama boifren tercinta katanya..dah balik malaysia kah?
Quote Ciktiekus 28-9-2021 04:50 PM
SecretLuv: Aku sorang je ke yang tak tengok lagi cerita ni{:smile  Tapi annoying jugak bukak2 tiktok asyik keluar pasal cerita ni je

Tak..aku yg kedua {:laugh
Quote dejure 28-9-2021 04:55 PM
Mula2 aku igtkan ni cerita porno ke apa squid game ni..
Quote dejure 28-9-2021 04:58 PM
tobobon replied at 28-9-2021 04:40 PM
Sheols bukan kat sweden ke bersama boifren tercinta katanya..dah balik malaysia kah?

Dah balik kott..ddk sana lama2 sape nk tanggung dia..tunang pon bukan org kayangan nk tanggung dia.lainlh dpt laki kaya sweden mungkin akn terus ddk sana
Quote nakkomenjugak 28-9-2021 04:58 PM
Tak tengok lagi cite ni.
Iol nengok naked director
Quote gekkou 28-9-2021 05:03 PM
aku je ke yang rasa bosan tgk series ni?
seperti mana  bosannya arthdal chronicles yang menjadi pojaan acik kpop
Quote chikumanis 28-9-2021 05:35 PM
AshkieLa replied at 28-9-2021 03:22 PM
count me in...nganga bila kat socmed diorg ni dok ckp pasal ni..
tapi tak rasa nak updatekan diri ...

same here..tak tengok pun
Quote JohnyEnglish 28-9-2021 05:53 PM
Tak abis2 citer psl Squirt ni
Quote Nenolen 28-9-2021 06:43 PM
SecretLuv replied at 28-9-2021 02:44 PM
Aku sorang je ke yang tak tengok lagi cerita ni{:smile  Tapi annoying jugak bukak2 tiktok asyik kelu ...

Kaka pun tak tgk wpun hardcore k-variety dan k-drama thriller/crime/detective...entah ler...mungkin sebb mmg tak berapa sgt genre mcm tu kut...kaka pun tak tgk hunger game...kehkehkeh...nnt ler kaka tgk kalu ada masa...padahal main actor squid game tu tak pernah kaka miss drama dia...
Quote FY08 28-9-2021 06:54 PM
Watak 212 ni bkn yg tgglkan baby dia lps tu main dgn laki lain utk kpentingan dia ke?

Lihat semua komen(61)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 04:48 AM GMT+8 , Processed in 0.045278 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top