CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Sweetnya Remy Ishak- Bergoyang-Goyang Menari Tolong Isteri Promosi Kasut

9-9-2021 12:29 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 14735| Komen: 57

Description: Ingatkan ‘demam’ Remy Ishak sudah berakhir sejak dia mendirikan rumah tangga tetapi telahan tersebut salah belaka.
Ingatkan ‘demam’ Remy Ishak sudah berakhir sejak dia mendirikan rumah tangga tetapi telahan tersebut salah belaka.

Mana tidaknya, hampir setiap hari ada sahaja namanya menjadi bahan bualan netizen dalam media sosial.


Terbaharu, Remy sekali lagi mencuri tumpuan ramai apabila muncul dalam video siaran langsung isterinya, Ezza Yusof bagi mempromosikan rekaan kasut jenamanya sendiri.



Paling mencuri perhatian ialah apabila Remy muncul dan turut memakai serta menari-nari sambil menggayakan kasut jualan si isteri tersayang.

Aksi lucu tersebut mencetuskan deraian tawa Ezza yang tidak menyangka suaminya tergamak memakai kasut tersebut.


“Terima kasih, semoga awak dimurahkan rezeki suamiku,” kata Ezza kepada Remy.



Alahai manis bersemut pasangan suami isteri itu. Ezza juga dipuji kerana tutur katanya yang sangat sopan dengan suami.

Harapnya tiada hati yang kembali berdarah melihat gelagat lucu dan romantis ‘kanda’ Remy dengan adindanya itu. -CARI

Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pooh~key 9-9-2021 12:43 PM
So, berapa inci dekkkk???
Quote Buritan 9-9-2021 12:46 PM
pooh~key replied at 9-9-2021 12:43 PM
So, berapa inci dekkkk???

Eiiii gatainyaaa.. mentang mentang tak pernah merasa.. koh koh koh
Quote eyansss 9-9-2021 12:54 PM
Alahai manis bersemut pasangan suami isteri itu. Ezza juga dipuji kerana tutur katanya yang sangat sopan dengan suami.
dua kali nak tersebut eh bodoh...  sopan ke tu?  hahaha...  agaj2 la memuji kot ye pun...
Quote babycc 9-9-2021 12:56 PM
X minat pulak couple ni.. nape tah..
Quote dua_chzy 9-9-2021 01:26 PM
Bagus aura akak Ezza ni. Remy yang huntong menikoh dengan dia.
Quote dudaberhias 9-9-2021 01:41 PM
Sweet jugak, tapi bukan taste iols laki2 muka keras ni.
Quote trexxxxxi 9-9-2021 01:48 PM
Alhamdulillah syukur abamwemy suwit dengan wife
See? Mana der hati berdarah ke apa
Quote doodlediddle 9-9-2021 01:49 PM
Aku baru dok terpikior bnda ni. X terlintas pulak mase thread bam wemy dapat hadiah dri Yestana tu.
Agak2 si basic jealous x abam wemy ngn kaka ezza dpt hadiah dri agong sempena kawen tapi basic xdpt walaupun kawen dgn anak munturi? Xde pulak aku baca @dgr basic dpt pape hadiah dri yestana. Kan? Takut2 lah aku ade trtggl kat mane2 ke
Quote Kurex 9-9-2021 01:50 PM
Bosannyaaaaaaaa
Quote tumpanglalu74 9-9-2021 01:50 PM
Muke iras Soeb je aku tengok..

Quote kakakpositifker 9-9-2021 01:55 PM
bini dia nampak macam layan je
Quote rosmahisham 9-9-2021 01:59 PM
Kasut jualan bininye tu sepesen je ke design nya..warna je lain2..kasutnye npk longgar pdhal founder yg pakai..
Quote cikbudu 9-9-2021 02:01 PM
Haaa tuuu laaaa lambat lagii
Quote pooh~key 9-9-2021 02:45 PM
Buritan replied at 9-9-2021 12:46 PM
Eiiii gatainyaaa.. mentang mentang tak pernah merasa.. koh koh koh

Alamak sister burit. Akak nyorok dulu deh, sister…
Quote RatuDunia94 9-9-2021 02:57 PM
Dah maen ke belum?
Quote nononcrux 9-9-2021 04:03 PM
tumpanglalu74 replied at 9-9-2021 01:50 PM
Muke iras Soeb je aku tengok..

nape ramai sgt suka muka remy sehak ni.. pada aku biasa je
Quote makcun14 9-9-2021 07:05 PM
Bagi iols retis laki kalau lama sangat bujang then kawin kekasih on off mesti ada something wrong pada laki tu. Maaf i kenot husnozon ngan bamwemy
...
Tak penah nampak daya tarikan heols
Quote irsa 9-9-2021 07:08 PM
Sweet eh mcm tu? Ok, semoga berbhagia bang wemy n wifey.
Quote tumpanglalu74 9-9-2021 07:13 PM
nononcrux replied at 9-9-2021 04:03 PM
nape ramai sgt suka muka remy sehak ni.. pada aku biasa je

Bininye bukan dia.

Lihat semua komen(57)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 06:23 AM GMT+8 , Processed in 0.049148 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top