CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tak Sampai 24 Jam Meninggal- 'Kembar' Siti Sarah Viral, Netizen Suruh Kahwin Dengan Shuib

9-8-2021 10:17 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 26476| Komen: 115|Original author: Oleh: Saiful

Description: Tak sampai 24 jam pemergian Siti Sarah, tular pula kembarnya yang dikatakan mirip sungguh dengan Allahyarhamah.
Tak sampai 24 jam pemergian Siti Sarah, tular pula kembarnya yang dikatakan mirip sungguh dengan Allahyarhamah.

Di Facebook kecoh bila 'kembar' Siti Sarah viral. Sekilas pandang memang sama benar muka mereka.



Foto: Fb

Dikenali sebagai Bunga April, wanita ini menjadi buah mulut.

Ramai netizen yang share gambar Gunga April. Ada pula yang menyarankan agar Bunga April berjumpa dengan anak-anak Shuib, mungkin boleh mengubati rindu terhadap ibu mereka.



Tak kurang juga ada pula yang mencadangkan agar 'kembar'nya itu berkahwin dengan Shuib sebagai pengganti Sarah.

Allahu, apa agaknya dalam akal fikiran mereka. Tak sensitif langsung, Shuib baru sahaja kehilangan isteri tercinta dan sekarang senang-senang sahaja disuruh kahwin lain.

MUA terkenal Bella juga sempat berkongsikan gambar Bunga April namun telah memadam posting tersebut selepas dikecam netizen.

Malah dia juga sudah tampil meminta maaf.
\


Muka memang seiras, namun tak moleklah dicanang sebagai pengganti Sarah.

Empunya diri pun geram dengan netizen yang mencadangkan bukan-bukan dan tak sensitif langsung!




Al-fatihah buat arwah Sarah.-CARI

Bagus

Marah
3

Terkejut
4

Sedih
3

Lawak

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • bebba


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote makadek 9-8-2021 10:21 PM
Bengap btul ... Aku yakin je soeb akn kawin lain
Tp bknla mase terdekat
Gtal no cpap hah nk match2 kn time2 yg tk sesuai
Quote edayildiz 9-8-2021 10:21 PM
bini org kan tu? kalau single pun xdenya blh jd pengganti..kalau korg nak x..laki tu kawen ngn korg sbb muka korg sama ngn arwah bini...ni cth jer la i bg..
untung bunga ni tiber famous..kalau meniaga sng buat duit.
Quote annadonna 9-8-2021 10:22 PM
Netizen dan bodoh berpisah tiada
Quote BanyuBiru 9-8-2021 10:23 PM
Bodohnya lah
Quote kakigebang 9-8-2021 10:24 PM
bodohnya netizen ni tak sensitif lngsung..pompuan plaktu, bila laki nk kawen dua tak bagi tp memandai nk jodohkan bini orang plak,
Quote mamakoya 9-8-2021 10:24 PM
apa bodoh sangat cadangan netizen ni
Quote kiah_mai_pulak 9-8-2021 10:25 PM
yg bo#%h nya si @Cari-Saiful ni..  tahikkk gini pun nk dibuat gosipp.. ngokkkkk
Quote MsKathryn 9-8-2021 10:27 PM
Ishhhhh memamdai je netizen ni
Quote manehnya 9-8-2021 10:28 PM
Gila la netizen ni...
Quote rosmahisham 9-8-2021 10:33 PM
Edited by rosmahisham at 9-8-2021 11:30 PM

Apa la netizen ni x simpati langsung kat fmly,adek badek,ank2 arwah..aku ni melalak tgk igs shuib tgk ank2 dia nangis..aku x tahan tp shuib dan ank2 nye npk kuat!
Quote Kurex 9-8-2021 10:37 PM
Tolong la sensitif netizen oiiii. Baik korang bagi sokongan dekat suib & keluarga.. dan kepada sepol, ni bukan gosip ye!!!!!!
Quote purplelilac 9-8-2021 10:40 PM
X smpi 24jam org tu hilang wife, tah apa2 netizen bangang ni.
Quote LadyCarefree 9-8-2021 10:41 PM
makadek: Bengap btul ... Aku yakin je soeb akn kawin lainTp bknla mase terdekat Gtal no cpap hah nk match2 kn time2 yg tk sesuai


Setuju.
Quote ellejo 9-8-2021 10:41 PM
orang tu baru meninggal org sibuk menjodohkan lakinya. biarla soeb tu, tau la dia nak cari pengganti ke tak.
Quote epal21 9-8-2021 10:44 PM
Edited by epal21 at 9-8-2021 02:46 PM

Netizen mana yg tak sensitif tu? Tolonglah jangan bagi cadangan tak logik. Kalau iols jadi anak2 atau soeb pun iols akan tersinggung.Mak hanya satu,muka serupa bukan bermakna dia mak kita. Nasiblah sis bunga april ni bijak. Tapi sis Bunga april tu mekap tebal sangat sampai kulit sebenar pun tak tahu macam mana rupanya. Macam pakai kryolan.
Quote TomyamPuteh 9-8-2021 10:45 PM
Biadap betul.
Quote Kejora927 9-8-2021 10:46 PM
Tajuk thread TAK SESUAI.. nape kau nk tulis balik apa yg netizen tulis tu.
Tolong jaga sensitivity la org baru meninggal sebut psl kawen2 plak.. bodo
Quote bebba 9-8-2021 10:47 PM
Insensitive netz and Cari author
Quote qwen_luna 9-8-2021 10:49 PM
Cakap muka sama ok je, mmg ade iras.

Tapi bile ckp suh jadi pengganti Sarah, serious bangang gila. Helloooo tak smpi 24 jam kot. Ape ke bodo sgtttt netizen nih. Hormat lah sikit, org baru kematian isteri.

Lihat semua komen(115)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 12:44 AM GMT+8 , Processed in 0.058841 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top