CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Fasha Sandha, Anzalna & Farahdhiya Turut Cerita Kemurahan Hati Siti Sarah

9-8-2021 04:28 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 10614| Komen: 31|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Betul lah kata orang tua-tua, kebaikan lebih terserlah apabila telah tiada.Beberapa rakan artis turut berkongsi memori bersama Allahyarham Siti Sarah Raisudin apabila menceritakannya kembali di laman ...



Betul lah kata orang tua-tua, kebaikan  lebih terserlah apabila telah tiada.

Beberapa rakan artis turut berkongsi memori bersama Allahyarham Siti Sarah Raisudin apabila menceritakannya kembali di laman Instagram masing-masing.

Fasha Sandha, Farahdiya dan Anzalna Nasir turut menulis tentang betapa terujanya Sarah ketika memulakan perbualan dan betapa baiknya mahu menghadiahkan barangan kepada mereka.




Bagi Fasha, disebabkan PKP, mereka tidak sempat bertemu namun hadiah untuk anak bongsunya tetap sampai ke rumah. Namun, sayangnya Sarah telah pergi terlebih dahulu.


Sementara itu, bagi Farahdhiya pula, dia mengimbas kembali kenangan ketika mahu memulakan karier sebagai penyanyi. Betapa baiknya arwah.

Foto :IG

Manakala Anzalna pula menceritakan betapa pemurahnya pasangan selebriti ini apabila memberikan minuman secara percuma kepada mereka walaupun mereka mahu membayar tetapi ditolak oleh Sarah dan Suib.

Begitu juga dengan produk pakaian iaitu jubah dihadiahkan kepada adik beradik dan ibu Anzalna, juga secara percuma.


Foto :IG

Orang baik, ramai sayang bak kata Allahyarham Abam. Bersemadi lah Allahyarham Siti Sarah dengan aman. -CARI

2

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mulotkoyak 9-8-2021 05:11 PM
Xsangka arwah sarah ni pemurah.. Patut shuib syg... Ramah dgn sume retis... Xslh retis lain nk up story psl die... Bg cenggitu je hadiah and brg2...Suke tny kengkwn yg lain. Bile xde br nk up kebaikan die. Kite bc je. Kalo x xtau.
Quote pooh~key 9-8-2021 05:21 PM
Yang panggil siti sarah ni chucky tengah bahagialah kot agaknya tengok sheols dah meninggal sis? Ke macam mana sistah?
Quote aammyy 9-8-2021 05:24 PM
I malas nak backlog thread yg lain. Uqasha pun ada up psl arwah kan. Sha tanya berapa rate utk satu lagu, arwah ckp free je.
Quote MistrezHermanaz 9-8-2021 05:28 PM
masa live dr tanah perkuburan ni..ada terbaca live chat..knp diorg kata gang BTS tepuk tangan..ada yg tau cerita ke?
Quote midori_katana 9-8-2021 05:38 PM
Iols suka bersembang dgn org yg nampak teruja dan mesra. Rasa macam orang tu seronok dan suka jumpa kita.
Quote eyansss 9-8-2021 06:01 PM
MistrezHermanaz replied at 9-8-2021 05:28 PM
masa live dr tanah perkuburan ni..ada terbaca live chat..knp diorg kata gang BTS tepuk tangan..ada y ...

woah..  benci camne sekalipun, perlu ke cakap camtu?
Quote Whitepinkrider 9-8-2021 06:06 PM
Bila dah tiada baru lah ktetau & dengar berapa ramai yg sayanggggggg dgn arwah. semoga menjadi asbab kebaikan.
Quote Acikgomen 9-8-2021 06:10 PM
pooh~key replied at 9-8-2021 05:21 PM
Yang panggil siti sarah ni chucky tengah bahagialah kot agaknya tengok sheols dah meninggal sis? Ke  ...

Chucky tuh nama manjahhhh poremers utk sheols yach

Tak perlu jadi sempurna utk disanjung - that's our siti chucky
Quote fadz84 9-8-2021 08:11 PM
MistrezHermanaz replied at 9-8-2021 05:28 PM
masa live dr tanah perkuburan ni..ada terbaca live chat..knp diorg kata gang BTS tepuk tangan..ada y ...

Bbnu kot tetiba cite pasal pencapaian BTS masuk billboard segala.. nk banding ngn pencapaian arwah dlm bidang nyanyian klu x silap.. tgk seimbas lalu je td..
Quote RatuDunia94 9-8-2021 08:13 PM
Mohon retis2 wanita di atas ni amik iktibar dr pemergian sarah ni.. slow2 lah ubah penampilan ke arah kebaikan.
Quote doubleharmonic 9-8-2021 08:15 PM
pasah budak girl yang pantang menyerah?
Quote dreamcatcher 9-8-2021 08:18 PM
Tadi masa live shuib, dia ada cakap. Org yg patut kita idolakan ialah manusia yg paling Allah syg, Rasulullah. Bkn artis mcm yg kita tau ada die hard fan semua tu.
Quote makadek 9-8-2021 08:20 PM
Acikgomen replied at 9-8-2021 06:10 PM
Chucky tuh nama manjahhhh poremers utk sheols yach

Tak perlu jadi sempurna utk disanjung - t ...

Ermmmm acik ko wat mak tergelak..dh semestinya mereka2 ni ada nama manjahhhhh
Quote Fortiori02 9-8-2021 08:27 PM
Semoga arwah tenang di sana
Quote edoraixora 9-8-2021 08:34 PM
Ramai artis yg share convo dia dgn arwah...mmg baik sangat arwah ni.
Che ta, syatilla melvin, betty rahmad, bella astilah, fatiya, cikmanggis, ramai lagi lah..
Quote ciksaenara 9-8-2021 08:36 PM
baiknya sarah.....
Quote likilu 9-8-2021 08:38 PM
RatuDunia94 replied at 9-8-2021 08:13 PM
Mohon retis2 wanita di atas ni amik iktibar dr pemergian sarah ni.. slow2 lah ubah penampilan ke ara ...

Tapi retis yg ramai berubah jadi baik n inspire org lain sekarang, or dari dulu lagi dengan lagu lagu secretly ketuhanan

What if jadi orang seni asbab menuju jalan baik baik?

Or rather semua org boleh jadi baik dengan jalan masing masing

#mindblowing
Quote bantal_green 9-8-2021 08:39 PM
X sangka kan dia baik ng ramai artis lain... Ramai btul dpt tudung n jubah free drpd die... Bg byk2 plak tu. X brkira lgsung.... Bila dh meninggal bru kita smua nmpk kebaikan arwah... Die sedekah smbunyi2.. Xde nk tnjuk2... Jeles sgt ng arwah....... Al Fatihah.....
Quote doubleharmonic 9-8-2021 08:54 PM
likilu replied at 9-8-2021 12:38 PM
Tapi retis yg ramai berubah jadi baik n inspire org lain sekarang, or dari dulu lagi dengan lagu l ...

sohai dari dulu dengan lagu ketuhanan tapi sekarang makin hauk yahamat jah? kata 2 tahun jah ni dah lebih? ni siap dah mengaku jumpa dajjal bagai dalam mimpi?

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 01:04 PM GMT+8 , Processed in 0.127730 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top