CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Berhenti Menuduh!" - Tayar Pecah, Isteri Pertahan Sufi Rashid Tak Pandu Laju

24-11-2020 11:30 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5391| Komen: 17|Original author: Oleh: LilRose

Description: Berikutan memuat naik gambar tayar kereta pecah dalam perjalanan ke Kuala Lumpur dari Johor Bahru pada Ahad lalu, ada pengikut mendakwa ia berlaku kerana Sufi Rashid memandu dalam keadaan laju.
Kredit foto: IG


Berikutan memuat naik gambar tayar kereta pecah dalam perjalanan ke Kuala Lumpur dari Johor Bahru pada Ahad lalu, ada pengikut mendakwa ia berlaku kerana Sufi Rashid memandu dalam keadaan laju.



Namun, menerusi perkongsian isterinya di Instagram, Nurulain Md Yusof menafikan dakwaan berkenaan.

Katanya, kemalangan kecil itu berlaku di PLUS selepas mereka selesai menghantar tempahan pelanggan (COD).


Kredit foto: IG

"Orang menganggap kami memandu laju sebab tu tayar pecah, tapi bukan sebab laju.

"Tayar pecah 15 minit selepas keluar tol Kulai dan Sufi tak bawa laju pun. Lagipun, hujan semalam," katanya di IG Story.


Kredit foto: IG

Justeru, Nurulain meminta orang ramai berhenti menuduh selain menjelaskan bahawa kereta itu baru dibeli sebulan lalu dan ada kemungkinan tayar berkenaan tamat tempoh.

Dalam perkongsian terbaru, Nurulain berkata punca tayar berkenaan pecah disebabkan terkena paku.  - CARI

Bagus

Marah
2

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 24-11-2020 11:43 AM
tayar meletop pun nak digossipkan.. apo..
Quote husna_amal 24-11-2020 11:46 AM
Setakat hantar doorgift boleh ke rentas negeri time PKPB ni?
Quote bakingsoda 24-11-2020 11:52 AM
ye ke hantar doorgift?! takleh guna courier?
Quote Kurex 24-11-2020 11:55 AM
Palat punya gosip!!!
Quote Kurex 24-11-2020 11:57 AM
Kitaorang nak gosip pasal penceraian, orang ketiga, tumah tangga beretakkan, artis kena tangkap, artis cikcap, artis gaduh, kejayaan artis.. bukan gosip sampah macam ni la palat! Tayar pecah, mengamuk, menangis semua taknak tau pun la cibai
Quote imanda 24-11-2020 12:05 PM
bakingsoda replied at 24-11-2020 11:52 AM
ye ke hantar doorgift?! takleh guna courier?

supi br start bisnes kurier kot..sbkan baru so dialah jd drebar n guna kete sendiri xde lori lagi mcm poslaju. hihi
Quote prettyuglybabe 24-11-2020 12:35 PM
dekat jb takde orang buat doorgift ke sampai kena order dari kl?
Quote mamajawie 24-11-2020 12:51 PM
imanda replied at 24-11-2020 12:05 PM
supi br start bisnes kurier kot..sbkan baru so dialah jd drebar n guna kete sendiri xde lori lagi  ...

oh, dia jadi ejen kurier ke?takpe la janji ado joki halal..pagi tadi kat MHI dia promot lagu baru..sedap sore dia tapi sayang kurang expose kat sini..time dia nyanyi lagu Aku Sanggup masa ending MHI pun sore sedap cm sore kaset..harap sukses la dlm bidang nyanyian sebab sore dia boleh pergi jauh..

Quote Nenasketum 24-11-2020 12:55 PM
Lagi melayan netizen yang kekurangan kaseh sayang dan kereja. Kulai tu memang tempat ah long tarik keta tabur paku.
Quote tagas 24-11-2020 03:49 PM
wartawan sampah
Quote slyfynx 24-11-2020 04:38 PM
Ale uto la post IG or IG story jadi gosip.
Ape yang aku nk gosip ni?
Pasal jenama tayar ke?
Bijik ah.
Xde kualiti langsung wartawan CARI yang xde cari sblm nama die nih.

- CARUT
Quote RatuDunia94 24-11-2020 09:56 PM
Dia beli kereta second hand ke? Tak kan baru beli dh expired?
Quote Carcosa 25-11-2020 01:01 AM
Gigih nak justify. Bo layan je lah apa org comment. Pasal laju tak laju pun, nak isytihar.
Quote anilanil 25-11-2020 07:18 AM
Sufi join lalamove ke?
Quote teen_angelJB 25-11-2020 06:38 PM
Bole masuk malaysia ke?
Without kuarantin..like seriously..
Mak aku nk msuk spore balik Hari sebb ada urgent thing pun xbole
Quote rogayahtop 17-12-2020 06:49 PM
tayar hankook ke.
Quote Matakilat 17-12-2020 06:52 PM
Bahaya nye. Bagus tak panic masa kejadian.

Lihat semua komen(17)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 05:38 PM GMT+8 , Processed in 0.056330 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top