CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Nampak Muda, Ramai Suka Ezurin Khyra Berhijab

24-11-2020 12:02 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 14599| Komen: 44

Description: The House yang menampilkan bekas peragawati, Ezurin Khyra dan lima anaknya, Tunku Amaan Khyra, Tunku Nadya Khyra, Tunku Omaan Khyra, Tunku Imaan Khyra dan Tunku Imaan Khyra semakin mendapat sambutan h ...
The House yang menampilkan bekas peragawati, Ezurin Khyra dan lima anaknya, Tunku Amaan Khyra, Tunku Nadya Khyra, Tunku Omaan Khyra, Tunku Imaan Khyra dan Tunku Imaan Khyra semakin mendapat sambutan hangat dalam kalangan penonton.


Menerusi Instagram, Ezurin ada berkongsi foto dari babak episod kelima Rabu lalu. Beliau kelihatan cukup manis memakai tudung di hadapan cermin.

Foto: IG

Perkongsian itu mendapat respon positif dari para pengikutnya di ruangan komen. Banyak yang memuji kecantikan Ezurin berhijab dan mendoakan kebaikan untuknya.


"Puan seorang Muslim yang baik, semoga dapat menutup aurat dengan sempurna dan berubah kearah yang baik," tulis @roselinakhalid.

"I think you have a kind heart," tulis @hafzahhl.

"I do strongly believe that you will be good Muslimah accordingly, I will pray for you always," tulis @nurhayati.khairudin.




"Suka tengok Mama E," tulis @suesoraya.

"Wow nampak lebih muda lah," tulis @sairahmom. -CARI

Sumber: Gempak

1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (3 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote EvieWanKenobi 24-11-2020 12:11 PM
hmmm.. semoga hidayah datang menyapa..
Quote bluebutter 24-11-2020 12:11 PM
Ooo peragawati bekas, bukanlah pernah berkerja sebagai jurutera ke bekas cikgu ke, tak  lah hebat sgt kerjaya peragawati tu, kerja yg betul betul tak yah pakai cert...
Quote Perawankota 24-11-2020 12:21 PM
Bukan dia pakai telekung solat ke tu.. Apapon kita Doa jer lah yg baik2... Nak cakap lebih2, kita x tau Ntah2 orang tu hati dia berjuta kali ganda baik dari kita ni yang selalu rasa dah cukup ILMU kat dada nak menghukum org.
Quote electricopop 24-11-2020 12:22 PM
Gichiew lah...
Quote umbut 24-11-2020 12:41 PM
Org malaysia ni x habis2 tudung2 tudung.... menyibuk je....
Quote ctamira 24-11-2020 12:43 PM
dia mmg dah lawa pon..pakai apa pon lawa...
Quote Orix 24-11-2020 12:43 PM
motip iols tgok muka dia mcm muka mak retis aka mak nani plak
Quote alesandra 24-11-2020 12:50 PM
memula ingat program ni mcm menarik.rupa-rupanya sgt membosankan dan lakonan fake tahap kayu jati.tahan cuma first 2 episode saja
Quote Nenasketum 24-11-2020 12:59 PM
Geli hokkay kepala dah kluor 4 tapi masih nak menyeksi dengan benda fake dari muka ke boobies. Ni mata pencarian baru beliyau semenjak kena sepak dengan shuben beliyau, demi ratings.
Tapi on the hindsight, hidayah tu milik Allah TA cuma aku rasa too much fakeness kat tv & soc med boleh memecah belahkan rakyat.
Quote wak_pijah 24-11-2020 01:15 PM
Ada iras lana nodin versi hidung ori yg mancung.
Quote cruz2 24-11-2020 01:23 PM
Tudung dgn telekung solat pon dh tak reti beza ke wartawan cari porum nih??
Quote Kenabertaubat 24-11-2020 01:44 PM
Tak payah suka sangat la. Dah memang dia dilahirkan islam. Memang wajib tutup aurat pun. Lain la dia baru masuk islam. Baru logik nak suka.
Quote MadameOnion 24-11-2020 01:45 PM
ye okaaaaayyyy
Quote TomyamPuteh 24-11-2020 01:53 PM
Aku nk tgk dia dgn ank2 dia je. Aku x nk tgk nek megi dan kwn2nya tu. Nyah korang dr The House Ezureen tu
Quote bulalof 24-11-2020 01:55 PM
Lu buat hal, Lu buat hal
Takde hal lu jangan cari pasal
Wa buat hal, wa buat hal
Takde hal lu jangan cari pasal
Quote freesia71 24-11-2020 02:13 PM
umbut replied at 24-11-2020 12:41 PM
Org malaysia ni x habis2 tudung2 tudung.... menyibuk je....

Ntahnya. Sebok sgt nak suruh orang bertudung. Rimas.
Quote mily 24-11-2020 02:34 PM
Xleh than tgk anak2 dia muka desa... Tp speaking london... Huhu
Maaf...
Quote slyfynx 24-11-2020 02:43 PM
Bijik aih.
Org puji pakai tudung je bukak thread.
Org kutuk x cantik je bukak thread.
Orang reply mak ko hijau pun bukak thread.

- CARUT
Quote husna_amal 24-11-2020 03:16 PM
Ingatkan cerita kisah dah bertaubat dan tak menyeksi lagi. Sudahla2 puji jilat orang macam ni.

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 07:58 PM GMT+8 , Processed in 0.053328 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top