CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Polis Patut Awal-awal Dah..." - Michael Ang, Hans Bersuara Isu Kluster Najib

29-7-2020 10:45 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7725| Komen: 47

Description: Kecoh semalam melihat situasi ratusan penyokong Datuk Seri Najib Razak berhimpun di luar mahkamah.
Kecoh semalam melihat situasi ratusan penyokong Datuk Seri Najib Razak berhimpun di luar mahkamah.

Mana tidaknya, mereka seolah-olah lupa kita masih belum bebas Covid-19 dengan menghiraukan prosedur operasi standard (SOP).




Situasi ini mencetuskan kebimbangan ramai termasuk golongan selebriti hingga menggelarnya dengan  tanda pagar #klusternajib di media sosial.

Antara yang menyuarakan kebimbangan berhubung isu ini termasuk penerbit dan pengarah, Datuk Hans Isaac serta Michael Ang.



Hans mengharapkan semua yang menghadiri perhimpunan itu selamat dari jangkitan kerana rakyat Malaysia tidak sanggup lagi berdepan lockdown buat kali kedua.


Malah, Mike turut mengecam tindakan polis yang disifatkannya lambat bertindak.


Kredit foto: IG Hans & Mike

"Kerajaan dah cakap kalau kes naik, MCO akan ada balik. 

"Kerajaan dan polis pun satu, dah tahu mesti banyak orang akan muncul. Sepatutnya awal-awal dah buat peraturan yang orang awam tak boleh berada kat mahkamah dan berhimpun macam ni! Apooooo la!" tulisnya di Instagram. - CARI

2

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Carcosa 29-7-2020 10:47 AM
Ya hamponnnnn lainnya muka Michael Ang Ang Ang
Dah mcm FehMau mkn pill kurus
Quote highcastle 29-7-2020 11:11 AM
Najib pun satu.. patut sehari sebelum ke mahkamah tu bagi lah peringatan kat FB penyokong2 hang supaya buat jarak sosial & berdisplin....... Hang hanya nampak sokongan ramai kat kau di mahkamah, tapi di mata lain nampak kebimbangan akan ada kluster baru......... Hilang mood nak kesian.......
Quote RatuDunia94 29-7-2020 11:13 AM
Carcosa: Ya hamponnnnn lainnya muka Michael Ang Ang AngDah mcm FehMau mkn pill kurus


Anak elfira loy 30 tahun lg..
Quote OsHiN_hOnEy 29-7-2020 11:16 AM
highcastle replied at 29-7-2020 11:11 AM
Najib pun satu.. patut sehari sebelum ke mahkamah tu bagi lah peringatan kat FB penyokong2 hang supa ...

ni kat board gossip tau high


and setuju with your statement
Quote Normabaru 29-7-2020 11:25 AM
Bagus mike ni.. Dr gumuk da makin fit.. Duit pon bkepok.. Komen2 pon slalu yg pki otak. Xde gosip murahan.. Xde nk bt benda bodo utk kumpul follower.. Xde kecam2 gaduh2 dgn mana2 pihak

Ptt dia ni bt kls training bg pembikin drama melayu yg jadi pokai even lps dpt dana/bantuan etc..
Quote Normabaru 29-7-2020 11:26 AM
Oh ye.. Dedua non malay yg komen.. Tokti etc xde nk bg sepatah dua kata ke
Quote Kurex 29-7-2020 11:26 AM
Lainnya muka kakak maikelina
Quote Nenasketum 29-7-2020 11:29 AM
Asal tengok si Ang ni aku rasa geli geleman lah, tah kenapa? Anyways, depa tu suma datang sebab Umno dah naik balik, masa PH, berapa kerat jer sampai. Jawa tabur duit kot?
Quote Lailerthee 29-7-2020 11:29 AM
I rasa mmg dorg saje suruh sume ramai2 nak tunjuk sokongan tpi dlm masa yg sama lupa pasal covid ni
Quote NekNgah 29-7-2020 11:30 AM
Carcosa replied at 29-7-2020 10:47 AM
Ya hamponnnnn lainnya muka Michael Ang Ang Ang
Dah mcm FehMau mkn pill kurus

Gambar ni dia guna apps untuk nampak muda.  Jangan tertipu.

Tapi dia memang dah kuruslah.
Quote Perawankota 29-7-2020 11:43 AM
Mmglah ramai dtg, dah dibayarnya sorg rm40. Datang naik bas ramai2 katanya.. Sapa wakil rakyat yg sponsor tu, patut dikenakan tindakan..
Quote kucingitam 29-7-2020 11:46 AM
highcastle replied at 29-7-2020 11:11 AM
Najib pun satu.. patut sehari sebelum ke mahkamah tu bagi lah peringatan kat FB penyokong2 hang supa ...

eh anak dia bangga weh ramai penyokong bapak dia..

gi jenguk ig yana..haih..


Quote lasagna 29-7-2020 11:57 AM
alaaa bkn dia org jer risau, iols rasa seluruh rakyat msia risau psal smlm bersesak2 ke court.
Quote highcastle 29-7-2020 11:58 AM
kucingitam replied at 29-7-2020 11:46 AM
eh anak dia bangga weh ramai penyokong bapak dia..

gi jenguk ig yana..haih..

Dah anak dia... Takkan nak marah............
Quote tikusmontok 29-7-2020 11:58 AM
Normabaru replied at 29-7-2020 11:26 AM
Oh ye.. Dedua non malay yg komen.. Tokti etc xde nk bg sepatah dua kata ke

kalau yang tu komen abis la soru mis...kena mencakar selagi boleh demi kelansungan hidup biawak2 hidup

Quote prettyuglybabe 29-7-2020 11:59 AM
kluster super bodoh..

Quote apedehal 29-7-2020 12:01 PM
Aku dah ada kompem dr kluster najib baru aku nyumpah. Sape wei sukahati ckp ada bayar 40hengget tu..taja bas ade la. Jgn share jika x pasti  
Quote jualbukus 29-7-2020 12:01 PM
OsHiN_hOnEy replied at 29-7-2020 11:16 AM
ni kat board gossip tau high



Eleh cam bagosss ko nih. Cam kenal sume otai. Puihhhh!!!!
Quote jualbukus 29-7-2020 12:04 PM
tikusmontok replied at 29-7-2020 11:58 AM
kalau yang tu komen abis la soru mis...kena mencakar selagi boleh demi kelansungan hidup biawak2 h ...

Ko mmg kemek ada je komen kat mana2. PUIH!!!!!!! AKU MEMANG MENYAMPAH NGAN KO!!!! AKU TAHU KO TINGGAL AREA MANA. JANGAN SAMPAI AKU CARI!!! KO DULU CARI PASAL NGAN AKU TAPI TAK MINTAK MAAF.

Lihat semua komen(47)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:20 AM GMT+8 , Processed in 0.099041 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top