CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Aishah Cabar Diri Menyanyi Pakai Topeng, Tetap Mantap!

28-7-2020 12:29 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6713| Komen: 44

Description: Menyanyi sambil mengenakan topeng muka bukanlah satu pengalaman menyeronokkan.
Menyanyi sambil mengenakan topeng muka bukanlah satu pengalaman menyeronokkan.

Namun, Aishah mencabar diri melakukannya ketika membuat persembahan nyanyian.


Kredit foto: IG Aishah


Pun begitu, Aishah akui ia satu pengalaman yang agak teruk baginya.

"Cerita semalam, buat pertama kali sejarah dalam hidup I menyanyi pakai topeng.

"I nak cuba rasa macam mana menyanyi pakai topeng. Adoi, boleh brain damage tak cukup oksigen," tulisnya.



Apapun, tetap mantap! - CARI
2

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shernazz 28-7-2020 01:13 PM
Iols suka camar yang pulangggg
Quote RatuDunia94 28-7-2020 01:25 PM
Itu Aishah.. cee ko bayangkan Wany Hasrita, Nabila Razali yg nyanyi pakai mask?? Meninggal terus x cukup oksigen..
Quote Kenabertaubat 28-7-2020 01:35 PM
Aishah ni bercakap suara lain, menyanyi suara lain. Gifted betul suara dia
Quote da_vinci 28-7-2020 01:39 PM
bestnyer lagu nihhh...teringat citer2 dulu....
Quote harisbee 28-7-2020 01:42 PM
Mantap ecah..mohon buat single letop
Quote Atata 28-7-2020 01:52 PM
RatuDunia94 replied at 28-7-2020 01:25 PM
Itu Aishah.. cee ko bayangkan Wany Hasrita, Nabila Razali yg nyanyi pakai mask?? Meninggal terus x c ...

Hahahahahaha..

Anyway ni lagu fav...sekali dgr mesti berhari2 humming
Quote sarah82 28-7-2020 01:59 PM
Korang kena faham.. Ni aisyah hokey.. Aisyah.. Dari kecik sampai aku tua nak mampos.. Suara mcm tu la bagi telinga aku.
Quote tikusmontok 28-7-2020 02:12 PM
Kenabertaubat replied at 28-7-2020 01:35 PM
Aishah ni bercakap suara lain, menyanyi suara lain. Gifted betul suara dia

bercakap suara mcm chipmunk
Quote Kenabertaubat 28-7-2020 02:18 PM
tikusmontok replied at 28-7-2020 02:12 PM
bercakap suara mcm chipmunk

Betul. Tak sangka bila menyanyi suara jadi besar dan sedap. Iols perasan suara dia bercakap masa tengok gegar vaganza dulu. 1st time dengar dia bercakap, i macam 'eh, lain betul suara dia'
Quote Tudungpink 28-7-2020 02:22 PM
Bila berbakat dlm keadaan ape pun boleh jer , modalnyer kene ada bakat..lagu2 aisyah best2..
Quote want2bhappy 28-7-2020 02:29 PM
I suka dia masa dia dengan fan club lagi... Call me.. call me baby baby call me now.. ntah apa tajuk ntah... suara dia mmg sedap.. tarik pun rilek je..
Quote msrosse 28-7-2020 02:42 PM
RatuDunia94 replied at 28-7-2020 01:25 PM
Itu Aishah.. cee ko bayangkan Wany Hasrita, Nabila Razali yg nyanyi pakai mask?? Meninggal terus x c ...

untuk membayangkan shj pun aku tak mampu!
Quote SR4tahun 28-7-2020 03:04 PM
RatuDunia94 replied at 28-7-2020 01:25 PM
Itu Aishah.. cee ko bayangkan Wany Hasrita, Nabila Razali yg nyanyi pakai mask?? Meninggal terus x c ...

iols smlm tgk nabila razali kt muzik2, seksanyaaa dia nak nyanyi esp part low notes. mcm nak berak muka dia. bila dah kt korus baru ok sikit walaupun seksa itu still ada
Quote SR4tahun 28-7-2020 03:05 PM
kurus dah ye datin halina ni
Quote husna_amal 28-7-2020 03:07 PM
Entah2 kalau artis lain nyanyi pakai pelitup muka boleh semput dibuatnya
Quote HappyGumbira 28-7-2020 03:31 PM
msrosse replied at 28-7-2020 02:42 PM
untuk membayangkan shj pun aku tak mampu!

haha xnak byg. pecah otak nnt
Quote imanjannah 28-7-2020 04:09 PM
suka sangat lagu ini..suka lagu2 kak ecah
Quote ninjago 28-7-2020 04:18 PM
Kenabertaubat replied at 28-7-2020 12:35 PM
Aishah ni bercakap suara lain, menyanyi suara lain. Gifted betul suara dia

kann.. masa mula2 dengar dia bercakap ingatkan dia saje je buat suara camtu. rupanya mmg suara betul dia. tapi dia nyanyi sedap sgttt.
Quote blue^panther 28-7-2020 04:28 PM
Edited by blue^panther at 28-7-2020 04:30 PM
RatuDunia94 replied at 28-7-2020 01:25 PM
Itu Aishah.. cee ko bayangkan Wany Hasrita, Nabila Razali yg nyanyi pakai mask?? Meninggal terus x c ...


Tak pakai mask pon suara yg keluar macam chipmunk telan tin sardin, kalau pakai mask mesti keluar nafas terseksa jer la....

Lihat semua komen(44)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:27 AM GMT+8 , Processed in 0.184645 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top