CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

"Kak Zaza Paling Menyerlah!"- Ramai Tonton Kau Yang Pertama Kerana Elly Mazlein?

21-8-2019 04:41 PM| Diterbitkan: Sarirsa| Dilihat: 10553| Komen: 52|Original author: Oleh: Myeonir

Description: Drama Kau Yang Pertama kini mendapat tempat dalam hati para penonton. Ramai yang melekat di hadapan siaran TV3 jam 7 petang setiap Isnin hingga Jumaat supaya tidak terlepas tayangan drama ini.
Drama Kau Yang Pertama kini mendapat tempat dalam hati para penonton. Ramai yang melekat di hadapan siaran TV3 jam 7 petang setiap Isnin hingga Jumaat supaya tidak terlepas tayangan drama ini.

Walaupun ramai yang menonton drama ini kerana gandingan Farah Nabilah dan Fikry Ibrahim, tapi tidak sangka ada watak lain yang telah memikat hati penonton!

Watak selamba dan kelakar dibawa Elly Mazlein sebagai Kak Zaza ternyata berjaya mencuit hati penonton drama ini.





Rata-rata peminat yang menonton drama ini memang tersangkut habis dengan watak Kak Zaza sampai ada yang mengaku mereka menonton drama ini pun hanya kerana Elly Mazlein.


Kredit foto: Instagram

Memang menjadi betul watak Kak Zaza ini. - CARI
3

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • natrahn

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote diggerr 21-8-2019 05:15 PM
Penyeri drama
Quote mawarika 21-8-2019 05:55 PM
Tak tgk pun sbb heroin buruk benor
Quote Miss.Rara 21-8-2019 06:08 PM
fffffaakkkkeeeee #anehaneh
Quote Lengkong 21-8-2019 06:11 PM
Bestlah tengok kak Zaza


Quote giyomi 21-8-2019 06:43 PM
hmmm...okey. next
Quote AwanCikDania 21-8-2019 07:22 PM
Tak minat drama ni. Heroin ckp meleweh leweh sgt. {:teatime
Quote gummiebear 21-8-2019 08:44 PM
Iols suka kak zazaaaa tapi masih tak mampu nak menarik iols tengok cite tu sebab heroin hmm
Quote helicornia 21-8-2019 08:49 PM
apa yg bestnya.aku tengok over acting jr
Quote gideoncross 21-8-2019 10:46 PM
Iols xminat drama2 Mlayu, Netflix boleh.
Quote sfrnna 22-8-2019 01:50 AM
Macam over acting. Tp x leh lawan over acting fauziah ahmad daud. Okay la penyeri drama non hadooo
Quote miemiecha 22-8-2019 11:31 AM
xtgkkkk....
xtau ngape, eben minat sgt ke dak pikrie ni, tp tetap mek  xtgk drama melayu dah
last yg mek ikut sgt yg untasah ngan kamal deli jah...
Quote mesmerize 22-8-2019 11:39 AM
tak best sebab dia jadi baik.. elly mazlein best berlakon watak jahat je.. kelakar habis.. mcm cite nora danish jadi bunian dulu tu
Quote acikhan 22-8-2019 11:39 AM
Heroin die tu Ngan tone suara die mmg x best sekali Ngan mimik muka manjang berkerut.... Tp tuk kak Zaza mmg best sgt2!
Quote espritvin 22-8-2019 11:40 AM
gigih layan drama ni sbb ada kak zaza je...
Quote sukacactus 22-8-2019 12:21 PM
Xtengok pun drama ni
Tp dr clipping2 kat artikel ni, kelakar la skrip kak zaza tu...iolss terhibur
Quote Mizlyn 22-8-2019 12:27 PM
kalau elly ni berlakon mmg best tambah wakta gedik2... i suke... cam nak vote her utk pelakon drama..tercalon ke?
Quote tintin22 22-8-2019 12:50 PM
go go kak lina pom
Quote fahdramli 22-8-2019 03:50 PM
Aku pun tak folo drama ni,,, tgk 1st episod ja, turn off terus.. tak tau pasai pa, rasa mcm heroin dan hero tu tak menjadi pulak chemistry kali ni. Herojn nampak mcm kaku..
Quote kisahkeaku 22-8-2019 03:52 PM
yg ayat aneh aneh tu bkn ke ada nyah singaporean yg suka ckp..tp EM kena laa watak mcmni.walaupun over tp kena dgn dia.blh jd pelapis kak ogy tang overacting tu

Lihat semua komen(52)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 11:04 AM GMT+8 , Processed in 0.129536 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top