CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Trailer 'Jumanji: The Next Level' Lebih Lucu Dan Mendebarkan. Ramai Tak Sabar!

5-7-2019 06:00 PM| Diterbitkan: hafiz.ahmad| Dilihat: 3774| Komen: 17|Original author: Oleh: Mat

Description: Pada 1 Julai yang lepas, Sony Picture Entertainment telah berkongsikan trailer rasmi filem aksi komendi, Jumanji: The Next Level. Trailer yang berdurasi selama 2 minit dan 57 saat itu adalah sekuel ke ...
Pada 1 Julai yang lepas, Sony Picture Entertainment telah berkongsikan trailer rasmi filem aksi komedi, Jumanji: The Next Level. 

Trailer yang berdurasi selama 2 minit dan 57 saat itu adalah sekuel kepada filem sebelum ini iaitu Jumanji: Welcome To The Jungle.



Pada sekuel filem yang lepas, 4 orang sahabat di dalam filem ini telah termasuk ke dalam permainan Jumanji dan berubah menjadi orang dewasa. Untuk keluar semula dari permainan itu dan kembali ke dunia realiti, mereka perlu menyelesaikan misteri dan mengharungi pengembaraan yang begitu mencabar sekali. 


Untuk Jumanji: The Next Level, Sony masih mengekalkan konsep lama iaitu bertemakan permainan Jumanji dan mereka perlu mengharungi pelbagai cabaran untuk menyelesaikan masalah. Turut terlibat dalam filem ini ialah Nick Jonas yang bakal melakonkan sebagai watak sampingan di dalam filem ini.

Jumanji: The Next Level bakal ditayangkan pada Hari Krismas tahun ini iaitu pada 25 Disember 2019. Filem ini amat sesuai untuk ditonton bersama keluarga dan kanak-kanak kerana jalan penceritaannya yang kelakar dan menarik. Jangan lupa tonton! - CARI 


2

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 5-7-2019 07:33 PM
Yang haritu punya boring..  Terhibur sikit ngan niggah pendek,  siapa kevin hart ke
Quote MsKathryn 5-7-2019 09:51 PM
Yay tak sabar nk tgk
Quote nurul_akmar 6-7-2019 01:21 AM
kelakar la the rock ni..
Quote kamilaa 6-7-2019 02:24 AM
Tak zabar {:hooray{:hooray
Quote otai_g 6-7-2019 07:21 AM
knp aku rasa cam boring je trailer dia.

pandangan masing2.
Quote amikie 6-7-2019 03:11 PM
best..best...dulu punya pun dah best.
Quote paz 8-7-2019 03:38 PM
Wah macam best, yang haritu Paz tak tengok lagi. Kena tengok ni.
Quote Artemesiaa 8-7-2019 03:58 PM
Harap kali ni betul2 menghiburkan bukan macam filem sebelumnya
Quote puanbintang 10-7-2019 12:05 PM
yeay! harap memang tak kering gusi la
Quote cikputih15 16-7-2019 01:55 PM
yeayy. x sabar nk tggu
Quote Levespa 8-12-2019 12:51 AM
dah tengok, ok la best jugak sequel ni..
Quote kukukatablog 8-12-2019 07:02 PM
citer ni agak gerammmmmm bila tengok watak Bravestone n laki zoologist tu pada awal movie tuh...
Quote kosaifriks 9-12-2019 11:59 AM
aku dh tgk...best2...lawakla.esp atok spencer dengan pakcik milo (dlm game bravestone & zoologist tu).

xleh blah bethany dtg balik jd kuda...
Quote gummygummy 9-12-2019 04:29 PM
Best! da tengok! haha
Quote Weller 30-12-2019 10:21 PM
sama best dgn yg 1st


jarang second movie setaraf dgn yg first ( bagi aku la. selalu second movie hauk. masuk third movie ok sket )

masing2 ada additional powers n weakness. kena la dgn jalan cerita


macam ada possibility utk buat yg 3rd


tp jack black annouced ni final movie dia.....



cuma salah timing masuk panggung. ada tukang cerita kat selang 2 kerusi + gelak kuat yg annoying, budak2 duk bising.....kacau mood



Quote WeAiNe 2-1-2020 11:01 AM
entahlah mie suka yg pertama
kedua ni buhsan banyak cakap awal2 citer
jalan cite pun slow
action kurang
Quote MissVixen 2-1-2020 07:08 PM
Edited by MissVixen at 2-1-2020 07:10 PM

Yang pertama, yang ada robin williams ending dia susah sikit nak agak dan ada sense of adventure. Melekat dekat tv untuk tengok sampai habis. Filem kedua rasa kosong dan banyak lawak bodoh. Terhibur tengok kevin hart dan the rock je.

Lihat semua komen(17)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:04 AM GMT+8 , Processed in 0.076940 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top