CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Akibat Permainan Seks, Penyegar Udara Tersekat Dalam Lubang Dubur

4-1-2019 10:56 AM| Diterbitkan: Sang_Pencinta| Dilihat: 8693| Komen: 33|Original author: Oleh: Sang_Pencinta

Description: Seorang lelaki di Dominican Republic terpaksa menjalani pembedahan kecemasan untuk mengeluarkan botol penyegar udara jenama Glade dari lubang duburnya akibat permainan seks dengan isteri.
Seorang lelaki di Dominican Republic terpaksa menjalani pembedahan kecemasan untuk mengeluarkan botol penyegar udara jenama Glade dari lubang duburnya akibat permainan seks dengan isteri.



Kredit foto: Mirror

Lelaki berusia 40 tahun itu dikejarkan ke Hospital Francisco Moscoso Puello di ibu kota negara tersebut apabila beliau dan isterinya gagal mengeluarkan produk pewangi ruangan rumah berkenaan dari lubang duburnya. 

Isterinya mendakwa, beliau memasukkan botol aerosol tersebut atas permintaan suaminya ketika mereka sedang melakukan hubungan intim.

Menurut sumber media tempatan, pembedahan mengambil masa lebih dua jam dan tidak menghadapi sebarang masalah. Jurucakap hospital memberitahu wartawan bahawa lelaki itu kini stabil dan masih dalam peringkat pemulihan.




Kredit foto: Mirror

Menurut kenyataan itu lagi, kes sedemikian bukanlah sesuatu yang luar biasa kerana mereka pernah merawat kes melibatkan dildo dan botol pelbagai saiz. Malah, kes batang kayu, objek plastik dan sayuran seperti terung tertinggal di bahagian badan juga pernah berlaku.

Pihak hospital bagaimanapun enggan mendedahkan sebarang maklumat mengenai identiti pesakit kerana ianya boleh memalukan mangsa dan keluarganya selain tidak mahu sebarang pendedahan mengurangkan niat mangsa lain mendapatkan rawatan.


Kredit Foto: Carian Google

Pengamal kesihatan menasihati orang ramai mengenai bahaya menggunakan objek asing untuk kepuasan seks kerana ia boleh mengakibatkan pendarahan, kerosakan usus dan kecederaan organ lain. - CARI
5

Bagus
8

Marah
9

Terkejut
11

Sedih
9

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (52 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 4-1-2019 10:58 AM
buntut busuk sangat kot sampai sumbat glade
Quote ultra78 4-1-2019 11:00 AM
Gila.

Adakah glade itu dipulangkan kepada pesakit?
Quote Sang_Pencinta 4-1-2019 11:01 AM
Macam mana benda begitu besar boleh muat dalam lubang jubo??
Quote baghal_bortuqal 4-1-2019 11:03 AM
Sang_Pencinta replied at 4-1-2019 11:01 AM
Macam mana benda begitu besar boleh muat dalam lubang jubo??

Exactly. Kecik sikit dari shieldtox kot. Gilos.
Quote anakjiran 4-1-2019 11:03 AM

ingatkan perempuan. lelaki ke masukkan botol ni? fetish apa ni suruh bini jolok bontot dia. i is kenot brain


Quote manehnya 4-1-2019 11:05 AM
sedap ke buat mcm tu ? x paham la
Quote tikusmontok 4-1-2019 11:12 AM
adoi kembang tekak tgk gbr atas sekali
Quote Sang_Pencinta 4-1-2019 11:14 AM
Sampai berdarah darah Glade tu  

Bini dia geram kot

'Kau nak sangat ye???? Bagi kau!!'
Quote Beautifulliar. 4-1-2019 11:17 AM
Ya auloh dh la meols tgah kemas bilik duk sembur glade ni ha wangi bau ocean breeze skali baca tred ni.Trus duk tilik2 botol glade meols ni besar gini ape jadah muat dlm bontot manusia.Besar sgt ke lubang bontot heols tu tak terkopak plk ye
Quote arm_band 4-1-2019 11:37 AM


ewww....

agak kepam benaaa ke jobo ko sampai mintak rodok setin glade aerosol terus dalam tu
Quote CharlesDera 4-1-2019 11:45 AM
etis ni memang suka menduboq...waakakakkakakakaka
Quote Foxey 4-1-2019 12:15 PM
gila ah. apa jenis permainan nih? dahla sendiri request. padan muka tersekat kat situ. nasib baik boleh dikeluarkan. pelik2 laa fetish manusia nih
Quote Artemesiaa 4-1-2019 12:21 PM
Euwww mentalnya sian doktor nak kena bawak keluar macam2 benda pelik macam tu
Quote LadyCarefree 4-1-2019 12:31 PM
Beautifulliar.: Ya auloh dh la meols tgah kemas bilik duk sembur glade ni ha wangi bau ocean breeze skali baca tred ni.Trus duk tilik2 botol glade meols ni besar gini ...



Hang cuba pastu hapdet sini
Quote puteribaya 4-1-2019 12:55 PM
Sang_Pencinta replied at 4-1-2019 11:14 AM
Sampai berdarah darah Glade tu  

Bini dia geram kot

hahaha terinzal meols dgn komen chuols..kann sok sok..usah glade aje..masuk kan lah jugakk..kerusi, meja,almari baju, peti ais,kereta..dalam bonto* laki ko tu nakkk..bio puas dia..apaa punya sex daa
Quote mieymiey 4-1-2019 01:27 PM
Laki bini bongok. Mendapatlah!
Quote lemak_masin 4-1-2019 01:36 PM
Botol besar tu ko sombat.. ?
Quote ninjago 4-1-2019 01:49 PM
puteribaya replied at 4-1-2019 11:55 AM
hahaha terinzal meols dgn komen chuols..kann sok sok..usah glade aje..masuk kan lah jugakk..kerusi ...

tak mustahil satu hari nanti dia buat semua nie kak
Quote kakyungpilah85 4-1-2019 02:00 PM
maybe pernah layan video porno gay kot sampai nak sumbat lubang jubo ngan tin aerosol tu..ni jubo jantan tu kan?bukan jubo betina tu?

Lihat semua komen(33)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 04:11 AM GMT+8 , Processed in 0.078108 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top