CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Wanita, Bapa Dibelasah Suami Kerana Pulang Tak Naik Grab

4-1-2019 10:00 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4718| Komen: 45

Description: Gara-gara menghantar anaknya pulang tanpa menggunakan perkhidmatan Grab, seorang lelaki berusia 61 tahun dibelasah suami kepada anaknya itu, lapor Sinar Harian.
Gara-gara menghantar anaknya pulang tanpa menggunakan perkhidmatan Grab, seorang lelaki berusia 61 tahun dibelasah suami kepada anaknya itu, lapor Sinar Harian.

Dalam kejadian yang berlaku di Ayer Keroh Heights kira-kira jam 1.30 pagi Isnin itu, suspek turut memukul isterinya hingga mengalami kecederaan ringan.


Gambar Hiasan

Difahamkan, mangsa, 35, dan bapanya mendapatkan rawatan di Hospital Melaka sebelum membuat laporan di Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Melaka.

Sejurus itu, suspek juga berusia 35 tahun menyerah diri di IPK sebelum ditahan dan direman dua hari bagi membantu siasatan.


Foto: Sinar Harian


Menurut Ketua Polis Daerah Melaka Tengah, Asisten Komisioner Afzanizar, kes disiasat mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan serta 18(a) Akta Keganasan Rumah Tangga 1994. - CARI
10

Bagus
9

Marah
8

Terkejut
9

Sedih
11

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (57 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kakyungpilah85 4-1-2019 10:07 AM
pandir ke gila ke mentedarah dadah banyak sangat sampai jadi sewel mcm ni?
Quote prettyuglybabe 4-1-2019 10:20 AM
menantu hantu..

Quote baghal_bortuqal 4-1-2019 10:23 AM
Gila Babi apa pulak ni?
Quote xtahumenahu 4-1-2019 10:28 AM
bangang memang x boleh diajar
Quote haryatie 4-1-2019 10:33 AM
Ya Allah...da kenpa giler mcam ni
Quote buapakperut 4-1-2019 10:42 AM
ini menantu syeton..
Quote hotmak 4-1-2019 10:47 AM
bawah pengaruh dadah ke apa ni
Quote blythes 4-1-2019 10:49 AM
pandir la tu
Quote sukacactus 4-1-2019 10:49 AM
Org gila ni, benda kecik2 pun boleh trigger kemarahan dia
Quote Iris. 4-1-2019 10:52 AM
Jaantan babi mana lah ni
Quote ninja boy 4-1-2019 11:16 AM
mental org zaman skrg
Quote kroit92 4-1-2019 11:16 AM
berkerut dahi aku baca, ape punye pening la ayat dia ni

Gara-gara menghantar anaknya pulang tanpa menggunakan perkhidmatan Grab, seorang lelaki berusia 61 tahun dibelasah suami kepada anaknya itu


kenapa tak cakap je, menantu belasah bapak mentua sebab hantar isteri tak naik grab

penulisan pelik, cerita pun pelik
Quote TabletSusu 4-1-2019 11:18 AM
bistu bapak dia hantar anak naik apa? aku mcm x faham berita ni
Quote arm_band 4-1-2019 11:46 AM
marah sebab bapak tu dukung anak dia instead of ambik grab ke?

ni tak lain tak bukan, gila sebab mendadah. sebab kalau gila semulajadi, takkan la ada bini, bapak yang kena lepuk tu sanggup lepaskan anak pompuan dia, ye tak
Quote LolaRosa 4-1-2019 11:54 AM
Mendadih la ni
Quote shailyvelera 4-1-2019 12:02 PM
gilernya jantan.....dasar bodoh gitulah
Quote Artemesiaa 4-1-2019 12:07 PM
Cerita tak lengkap buat netizen tertanya punca sebenar sampai suaminya sanggup berbuat sebegitu
Quote lilacomot 4-1-2019 12:10 PM
kegilaan apekah???
Quote aznizazzadele 4-1-2019 12:10 PM
banyak suami gile dag skrg ni

Lihat semua komen(45)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 11:41 AM GMT+8 , Processed in 0.072413 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top