CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Muat Naik 300 Gambar Putih Di Instagram, Arja Lee Dituduh Sakit Mental

24-10-2018 01:23 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 7329| Komen: 37|Original author: Oleh: Amirah

Description: Mengejutkan apabila Arja Lee memuat naik 300 gambar berwarna putih di Instagram. Keadaan ini menimbulkan pelbagai persoalan dan rata-rata menanggap akaun Instagram Arja telah digodam.
Mengejutkan apabila Arja Lee memuat naik 300 gambar berwarna putih di Instagram. Keadaan ini menimbulkan pelbagai persoalan dan rata-rata menanggap akaun Instagram Arja telah digodam.


"Ramai orang tanya sebenarnya kenapa saya muat naik gambar putih itu dan ada menyangka akaun saya kena godam atau sedang mengalami 'sakit jiwa'!

Foto: Carian Internet


"Tidak... Bukan 'saiko' atau 'sakit jiwa'. Tiada sebab khusus saya berbuat demikian sebaliknya hanya memulakan kehidupan baru.

"Ia sebagai satu simbolik bahawa saya ingin lupakan perkara lalu dan mulakan memori baru sebagai diri saya Azharudin Ramli dan bukan Arja Lee yang anda kenali," katanya pada Mstar Online.

Foto: IG Arja Lee
Arja juga menjelaskan dia masih menggunakan akaun tersebut untuk berkongsi aktiviti harian seperti biasa di Insta Story.

Tambahan pula dia juga sedang memberi tumpuan sepenuhnya pada pengajian dan tidak lama lagi akan bergelar seorang pensyarah.

Mesti peminat berasa bimbang. Tapi sekarang sudah dijelaskan oleh Arja Lee. Moga tiada lagi yang kata artis mereka mengalami sakit jiwa. - CARI
14

Bagus
20

Marah
14

Terkejut
22

Sedih
14

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (112 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tukul.Besi 24-10-2018 01:34 PM
Dia berlakon x best.
Quote mieymiey 24-10-2018 01:37 PM
Tukar la nama kat ig tu sekali.
Quote af_mania 24-10-2018 01:38 PM
Nak tukar nama lagi kah?? Berapa ratus kali nk tukar nama?? Tetap sendu sedan yach
Quote kiah_mai_pulak 24-10-2018 01:44 PM
Kuat bau kunyit dia nehhhh
Quote Managerara 24-10-2018 01:46 PM
die berlakon n nyanyi takbez sbb lidah pendek..
Quote jalfa 24-10-2018 01:46 PM
Nak jd seteret la tu...nak kawen ke nyah??
Quote fushimi 24-10-2018 01:48 PM

kan kan kan kan sis

sampai kuning
Quote syidasaleh 24-10-2018 01:51 PM
Nak jadi lecturer kat mana tu?
Quote Mary_jane 24-10-2018 01:55 PM
Tukar nama ke jet lee, insyallah. Tapi dia berlakon okaylah, not bad. Menyanyi je hausss.
Quote AshkieLa 24-10-2018 01:55 PM
dia ni berlakon mcm tak relax... mcm control utk menampakkan sisi charming, macho, manly bila melontarkan dialoq... (based on drama Bahagia Bukan Bidaan aritu laa). Zamarul gak yg tak trying hard tapi naturally nampak sebegitu...
Quote laksmanabentan 24-10-2018 03:03 PM
sendu di aidilfitri ler...
ala2 nak buat comeback ker nih.....

trying so hard ler mamat ni, ala2 macho tapi nan hadooo...
bau kunyit merata2 sgt ni kan...
Quote gummygummy 24-10-2018 03:11 PM
laa nama melayu ingtkan apoooo
Quote Leeanne88 24-10-2018 03:43 PM
AshkieLa replied at 24-10-2018 01:55 PM
dia ni berlakon mcm tak relax... mcm control utk menampakkan sisi charming, macho, manly bila melont ...

Kitorang mute bila dia keluar. Haha
Quote barfi 24-10-2018 03:44 PM
Arja ni macam sajat. Pelat S
Quote giyomi 24-10-2018 04:06 PM

yes stuju dgn uolz...tak paham napa ada ciki2 yg bole bergetar pap tgk dia.
Quote fazila17 24-10-2018 04:13 PM
Oh azharudin nama sebenar beliau

Quote RatuDunia94 24-10-2018 04:33 PM
kiah_mai_pulak replied at 24-10-2018 01:44 PM
Kuat bau kunyit dia nehhhh

Kerjaya pon bermula dgn watak bapok.. hahaha
Quote famri7 24-10-2018 04:53 PM
Mesti stok2 pensyarah pakai seluar fit gila..botot terjojol...hangout dgn lect cun2 jah..kerja mengumpat..main phone time proposal defend student..pastu tanya soalan bodoh such as..can u go back tonpage bla2 and explain....publication xda..ujung2 lect lain dah dpt phd ko stuck dgn master cabuk.
Quote puanbintang 24-10-2018 04:54 PM
tak minat, k bye arja...

Lihat semua komen(37)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 08:31 AM GMT+8 , Processed in 0.102522 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top