CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Wanita Guna Cebisan Kemaluan, Letak Dalam Rekaan Barang Kemas

5-10-2018 10:21 AM| Diterbitkan: Sang_Pencinta| Dilihat: 8284| Komen: 37|Original author: Oleh: Sang_Pencinta

Description: Model dan blogger fesyen dari Britain, Tracy Kiss, 28, menjadi topik yang trending di media sosial apabila beliau mendapat idea untuk menggunakan cebisan kemaluan sebagai bahan terbaru dalam rekaan ba ...

Model dan blogger fesyen dari Britain, Tracy Kiss, 28, menjadi topik yang trending di media sosial apabila dia mendapat idea untuk menggunakan cebisan kemaluan sebagai bahan terbaru dalam rekaan barang kemas dan perhiasannya.


 

Kredit foto: Lost at E Minor


Awal tahun ini Tracy telah menjalani satu pembedahan dipanggil labiaplasty di mana sebahagian daripada alat sulitnya telah dipotong kerana kista yang menyebabkan geseran dan rasa perit ketika berhubungan intim. 


Tracy telah menceritakan pengalamannya itu dalam blognya secara terperinci.

 

Kredit foto: Twitter


Susulan daripada pembedahan itu, Tracy mendapat satu idea unik. Hasil daripada pembedahan itu, sebahagian daripada cebisan labianya yang telah dipotong telah digunakannya dalam rekaan barang kemasnya yang terbaru. 


Tracy berkata beliau ingin menghasilkan sesuatu yang berharga hasil daripada pengalaman peritnya.

 

Kredit foto: Yahoo


Walau bagaimanapun, Tracy menghadapi satu masalah utama dalam rekaannya. Kulit pada cebisan labia itu bertukar warna menjadi pucat dan kehitaman. 


Untuk menutupinya, Tracy telah melekatkan serbuk glitter untuk menjadikannya lebih cantik dan berkilau.


 

Kredit foto: Mikeshouts

Barang kemas itu sudah disiapkan bulan lalu, dan kini Tracy sangat bangga memakainya ke mana pun beliau pergi. 


'Mungkin tidak cantik bagi orang lain, tetapi barang kemas ini sangat bernilai bagiku' tambah Tracy.


 

Kredit foto: Metro

Sebenarnya ini bukan sesuatu yang baru bagi Tracy. Sebelumnya pada November 2015, Tracy pernah menggemparkan dunia kosmetik apabila memasarkan krim muka yang diperbuat daripada sperma.

 

Apa agaknya ciptaan Tracy yang seterusnya? -CARI

37

Bagus
33

Marah
33

Terkejut
25

Sedih
20

Lawak
33

Bosan

Friends Rank (181 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Sang_Pencinta 5-10-2018 10:38 AM
Sila jual online
Quote chicozinn 5-10-2018 10:39 AM
{:dot{:dot
Quote mieymiey 5-10-2018 10:56 AM
Kreatif tak bertempat
Quote belilies 5-10-2018 10:57 AM
Ceridakkk......
Quote fushimi 5-10-2018 10:57 AM
i cannot brain  
Quote Mina2215 5-10-2018 10:58 AM
Apasal nak tayang benda sulit kepunyaan sendiri lg. Hadoihhhhh
Quote pai.kacang 5-10-2018 11:59 AM
uweekkkkk... geli geleman!
Quote Artemesiaa 5-10-2018 12:07 PM
Gigihnya nak menayang
Quote oak.balustrade 5-10-2018 01:50 PM
Artistic lah kononnyaaaa
Quote saviour_09 5-10-2018 03:53 PM
dafuq?
nanti malaysian pun tiru
bulu buat loket
Quote unoryah 5-10-2018 05:14 PM
daya kreatifnya tersekat di kemaluan
Quote beautifulliar 5-10-2018 05:20 PM
mieymiey replied at 5-10-2018 10:56 AM
Kreatif tak bertempat

Chuols klo ada isi lebij gitu buleh la try buat
Quote Sang_Pencinta 5-10-2018 06:09 PM
beautifulliar replied at 5-10-2018 05:20 PM
Chuols klo ada isi lebij gitu buleh la try buat

Kalau ada lebihan boleh potong sendiri ke?? Lol
Quote beautifulliar 5-10-2018 07:53 PM
Sang_Pencinta replied at 5-10-2018 06:09 PM
Kalau ada lebihan boleh potong sendiri ke?? Lol

Boleh.g klinik.

Chuols ada isi lebih jgk ke mcm @mieymiey
Quote chazey 5-10-2018 09:21 PM
Bab bodoh atas nama seni ni takda bangsa di muka bumi yang boleh kalahkan kokosen.
Quote Zaien 6-10-2018 01:33 AM
geliiii.. dh xde benda lain ke yuck
Quote Orix 6-10-2018 04:40 AM
Tak mereput ke cebisan cekpit dia tu? Anyway, kosmetik berasaskan sperma
Quote Sang_Pencinta 6-10-2018 08:07 AM
Orix replied at 6-10-2018 04:40 AM
Tak mereput ke cebisan cekpit dia tu? Anyway, kosmetik berasaskan sperma

Untunglah lelaki bolah jual sperma masing2
Quote kookie92 6-10-2018 03:31 PM
DISGUSTINGGGGGGGGGGGGG

Lihat semua komen(37)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 04:04 PM GMT+8 , Processed in 0.073945 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top