CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Hubungan Terancam Kerana Kesibukan, Taylor Swift Dan Joe Alwyn Di Ambang Perpisahan?

9-8-2018 12:36 PM| Diterbitkan: Sang Pencinta| Dilihat: 7389| Komen: 28|Original author: Oleh: Sang Pencinta

Description: Kisah cinta penyanyi terkenal Taylor Swift memang sentiasa menjadi tumpuan. Entah badi apa yang menimpa, Taylor sentiasa dirundung malang dalam percintaannya. Yang terbaru, Taylor dikatakan sedang ha ...
Kisah cinta penyanyi terkenal Taylor Swift memang sentiasa menjadi tumpuan. Entah  badi apa yang menimpa, Taylor sentiasa dirundung malang dalam percintaannya. 

Terbaru, Taylor dikatakan sedang hangat memadu asmara dengan Joe Alwyn, seorang pelakon muda yang berasal dari England. Mereka sudah kenal lama tetapi mula rapat pada Mei 2017 di Los Angeles, ketika Taylor menghadiri tayangan perdana filem lakonan Joe 'Long Halftime Walk'. Ketika itu Taylor baru putus cinta dengan pelakon Tom Hiddleston.

Kredit Foto: RadarOnline.com
Bagaimanapun, spekulasi terbaru menyatakan hubungan cinta terbaru Taylor ini juga bakal diancam oleh faktor kesibukan. 


Menurut Variety.com, Taylor baru menerima tawaran untuk membintangi sebuah filem berjudul 'Cat' adaptasi daripada teater muzikal karya Andrew Lloyd Webber. Selain Taylor, turut bakal membintangi filem ini termasuklah Jennifer Hudson, James Corden dan Ian McKellen.  

Jadual penggambaran dikatakan sangat padat sehingga mengundang pertanyaan: 'Adakah kisah cinta Taylor dan Joe bakal ditimpa nasib yang sama seperti kisah cinta lampaunya'?

Kredit Foto: Youtube FAB Celebrity
Barisan teman lelaki Taylor sangat panjang; Joe Jonas, Calvin Harris, Harry Styles, Tom Hiddleston, Jake Gyllenhaal, John Mayer, Taylor Lutner, Connor Kennedy. Selain faktor kecurangan, punca utama hampir kesemua hubungan ini berkecai disebabkan kesibukan Taylor sendiri. 


Kredit Foto: Getty Images
Istimewanya gambar Taylor bersama dengan Joe jarang dipamerkan di media. Malah Taylor sendiri cuba mengelakkan daripada dilihat berdua-duaan dengan Joe di tempat awam, tidak seperti hubungannya sebelum ini. Adakah ini bermakna Taylor ingin menghantar mesej bahawa hubungan ini paling bermakna baginya?

Hanya masa yang bakal menentukan. -CARI
22

Bagus
30

Marah
17

Terkejut
28

Sedih
15

Lawak
34

Bosan

Friends Rank (146 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CardiGans85 9-8-2018 12:47 PM
Memang susah nak seimbangkan kerjaya dengan perhubungan. Tapi tengok lah betapa berjayanya dia dalam bidang yang dia ceburi.

Ini memang masalah biasa perempuan hadapi, artis atau wanita yang bekerjayan kalau dapat seseorang yang betul2 boleh faham dan sabar, akan bertahan lah nanti.
Quote Sang_Pencinta 9-8-2018 12:50 PM
Dengan si Joe ni Taylor jarang nampak gambar bersama
Quote aijinmisaki 9-8-2018 02:02 PM
Hensem!
Tapi bf taylor mostly memang Hensem
Quote Foxey 9-8-2018 02:05 PM
hmm... tetiber teringat lagu Blank Space...
Quote mieymiey 9-8-2018 02:10 PM
Boleh tahan taste Taytay ni.
Quote jaja4 9-8-2018 02:36 PM
ye jerr.  Dieorang sebenarnya da takde news baru la tu pasal TS, sebab kali ni nk curi gambar dating pon x jumpa..  Joe  ada je datang few concert TS utk bg support. Siap bawak family dia lg..
Quote haidar34 9-8-2018 03:05 PM
Orang kate taylor ni mcm ade penyakit... Sebab tu x kekal... Dia macam ade psycho punye penyakit lah hahahahahahaha ak dengar orng dok je lah betul ke dak ak pun x tau....
Quote sayabudakkeyeel 9-8-2018 04:00 PM
Agak2 dia buat tour tak kat malaysia. Macam best je tgk dia punya stadium tour
Quote iloveyou 9-8-2018 04:03 PM
sayabudakkeyeel replied at 9-8-2018 04:00 PM
Agak2 dia buat tour tak kat malaysia. Macam best je tgk dia punya stadium tour

tahun bila ntah dia dtg msia utk Red tour dia. mmg best dorg kata.
i rse tour ni x smpai msia.

Quote nadie90 9-8-2018 05:08 PM
Eddie Redmayne pun pnh kna gosip bercinta dgn TS ka...bru thu...huhu
Quote merrissa 9-8-2018 07:46 PM
TS ni xyah bercinta la....kahwin jer dgn keje....bile dah ready nak settle down baru carik bf
Quote Orix 9-8-2018 08:57 PM
sayabudakkeyeel replied at 9-8-2018 04:00 PM
Agak2 dia buat tour tak kat malaysia. Macam best je tgk dia punya stadium tour

I dont think so lah. Rep Tour ni big scale plus cara nak beli tiket dia pn quite hard. bukan beli tiket biasa2, kena verified as taylor punya fan bru ada chance utk beli..... maybe kalau sampai Southeast Asia pn most possible Singapore la....
Quote sayabudakkeyeel 9-8-2018 09:14 PM
iloveyou replied at 9-8-2018 04:03 PM
tahun bila ntah dia dtg msia utk Red tour dia. mmg best dorg kata.
i rse tour ni x smpai msia.

...

I pergi yg red tour tu.. mmg best.
Quote sayabudakkeyeel 9-8-2018 09:15 PM
Orix replied at 9-8-2018 08:57 PM
I dont think so lah. Rep Tour ni big scale plus cara nak beli tiket dia pn quite hard. bukan beli  ...

Kena berebut dgn fan singapore lagi, kena convert sgd lagi haha tak payahla gitu
Quote mast3rshad0w 9-8-2018 09:19 PM
tudia...xkawen tapi...mmm...namaje artis tapi gaya hidup spt pelacur...
barai raabak dah ni...adoi..kasihan...
Quote Orix 9-8-2018 09:36 PM
sayabudakkeyeel replied at 9-8-2018 09:15 PM
Kena berebut dgn fan singapore lagi, kena convert sgd lagi haha tak payahla gitu

Tak ada lah. Bila taylor buat cara beli tiket mcm ni lg susah sebenarnya reseller nk beli tiket konsert sheols lepastu jual balik dgan harga tiket lebih tggi sebab kena verified dlu as fan taylor, kena beli album rep dia then dapat code something like dat mcm tu.. anyway, lagu2 sheols dalam Rep album I can say plg tak best di antara semua album2 sheols....
Quote iloveyou 10-8-2018 09:02 AM
Orix replied at 9-8-2018 09:36 PM
Tak ada lah. Bila taylor buat cara beli tiket mcm ni lg susah sebenarnya reseller nk beli tiket ko ...

ha i stuju part album Rep dia ni xbest. album 1989 suma best.

Quote iloveyou 10-8-2018 11:12 AM
sayabudakkeyeel replied at 9-8-2018 09:14 PM
I pergi yg red tour tu.. mmg best.

bestnye u dpt pergi. tix pun cpt sold out kan

Quote rynehanekoma 10-8-2018 11:31 AM
album dia semua besttt

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 04:59 AM GMT+8 , Processed in 0.048491 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top