CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Ciuman Hangat Sahkan Hubungan Cinta Chris Pratt Dan Katherine Schwarzenegger

17-8-2018 01:23 PM| Diterbitkan: Sang_Pencinta| Dilihat: 6292| Komen: 15|Original author: Oleh: Sang_Pencinta

Description: Setelah sekian lama menduda selepas perkahwinan dengan pelakon Anna Faris berkecai, Chris Pratt kembali memadu cinta dengan Katherine Schwarzenegger, 28 tahun anak gadis pelakon sasa Arnold Schwarzene ...
Setelah sekian lama menduda selepas perkahwinan dengan pelakon Anna Faris 'hancur berkecai', Chris Pratt kembali memadu cinta dengan anak gadis pelakon sasa Arnold Schwarzenegger dan Maria Shriver.

Gosip hubungan Pratt dengan Katherine Schwarzenegger, 28, disahkan dengan gambar-gambar ciuman hangat mereka di portal TMZ.


Kredit Foto: TMZ

Sebelum ini, Pratt dan Katherine dilihat banyak menghabiskan masa bersama-sama termasuklah menikmati aiskrim di sebuah restoran, berpiknik di pantai Santa Barbara dan mengayuh basikal di sebuah taman permainan. 


Bagaimanapun, wakil media Pratt mengatakan hubungan mereka hanyalah sebatas kawan biasa sehinggalah Chris menyertai Katherine menghadiri sebuah acara gereja minggu lalu. 

Selain mereka berdua, Pratt turut membawa anaknya dengan Anna iaitu Jack, 5.


Kredit Foto: Hello Magazine

Pratt dan Anna mengumumkan perceraian mereka tahun lalu selepas lapan tahun melayari bahtera rumah tangga. Bagaimanapun, mereka masih bersahabat baik dan berkongsi hak penjagaan anak mereka. 

Namun, bagaimana pula dengan Anna? Memetik inquisitr.com, Anna dikatakan sangat gembira dengan perkhabaran hubungan terbaru bekas suaminya itu. Anna sendiri sudah menemui cinta baru dengan Michael Barrett, seorang jurugambar.


Kredit Foto: The Cheat Sheet

Nampaknya, si kecil Jack bakal mendapat dua pasang ibu bapa yang menyayanginya sepenuh hati. - CARI
26

Bagus
20

Marah
34

Terkejut
30

Sedih
31

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (160 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote merrissa 17-8-2018 02:10 PM

eleh pratt ni konon tinggaikan ana, alasan sebab ana nk fokus pd keluarga n dia nak fokus pada kerjaya yg tgh meletop2 now
tp nak pucuk muda je rupanya
Quote buragazz 17-8-2018 02:25 PM
merrissa replied at 17-8-2018 02:10 PM
eleh pratt ni konon tinggaikan ana, alasan sebab ana nk fokus pd keluarga n dia nak fokus pada ker ...

Che Ta sangat... oppss larikkk...
Quote MadameOnion 17-8-2018 03:11 PM
suka anna farris..comel tapi sexy
Quote alesandra 17-8-2018 04:31 PM
lawa anna lagi
Quote msberrycoklat 17-8-2018 05:34 PM
whatt.. terlps keta api. dh cerai rupanya dgn anna. huhu...
Quote miszclassique 17-8-2018 05:55 PM
Terkejut masa dgr dorang cerai..nampak sweet couple sangat dulu
Quote Ferr_Remy 17-8-2018 08:23 PM
Dlu gemuk baik je, da sado lupa daratan. Itula manusia.
Quote mizzmimi 17-8-2018 09:43 PM
Ferr_Remy replied at 17-8-2018 08:23 PM
Dlu gemuk baik je, da sado lupa daratan. Itula manusia.

Hahahahahahhhhh
Quote Zuzu19 17-8-2018 11:22 PM
oooooooooooooo
Quote vee_zara 18-8-2018 12:26 AM
Tak sedar diri chris ni. Dulu masa tak brapa femes numpang populariti binik dia je. Untung la anna tu bagus sgt tak merempan.
Quote nadie90 18-8-2018 02:31 AM
Gf baya2 JL jgk yg smpai dikatakan bercerai sbb kna gosip bercinta dgn JL.....hmmm syg btul....Anna Faris nmpk cool n low profile ja...
Quote acikbajuhijau 20-8-2018 12:00 PM
Ferr_Remy replied at 17-8-2018 12:23 PM
Dlu gemuk baik je, da sado lupa daratan. Itula manusia.

hahahaahahaha! mengundang sangat komen ni.
Quote annehuda 21-8-2018 08:37 AM
anna pun takde la bagus sgt sbb ms die kenal chris pratt tu die masih bini org.  confirm cerai ngan laki lama terus gi rumah chris pratt mengeseks. ko mampoo??? mesti x-hubby anna faris gelak tak hengat bile anna plak diceraikan
Quote tupperwarepink 24-8-2018 10:51 AM
Suka Ana ni walaupun dia x sesuci muka dia
Quote dekmieDandy 24-8-2018 11:36 AM
tiap kali nampak Anna ni terus google funnly clips dari scary movie ngan house bunny

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 11:03 PM GMT+8 , Processed in 0.051202 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top