CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6171|Reply: 28

Hubungan Terancam Kerana Kesibukan, Taylor Swift Dan Joe Alwyn Di Ambang Perpisa

[Copy link]
Post time 9-8-2018 12:36 PM | Show all posts |Read mode
Kisah cinta penyanyi terkenal Taylor Swift memang sentiasa menjadi tumpuan. Entah  badi apa yang menimpa, Taylor sentiasa dirundung malang dalam percintaannya.

Terbaru, Taylor dikatakan sedang hangat memadu asmara dengan Joe Alwyn, seorang pelakon muda yang berasal dari England. Mereka sudah kenal lama tetapi mula rapat pada Mei 2017 di Los Angeles, ketika Taylor menghadiri tayangan perdana filem lakonan Joe 'Long Halftime Walk'. Ketika itu Taylor baru putus cinta dengan pelakon Tom Hiddleston.


Kredit Foto: RadarOnline.com



Bagaimanapun, spekulasi terbaru menyatakan hubungan cinta terbaru Taylor ini juga bakal diancam oleh faktor kesibukan.


Menurut Variety.com, Taylor baru menerima tawaran untuk membintangi sebuah filem berjudul 'Cat' adaptasi daripada teater muzikal karya Andrew Lloyd Webber. Selain Taylor, turut bakal membintangi filem ini termasuklah Jennifer Hudson, James Corden dan Ian McKellen.  


Jadual penggambaran dikatakan sangat padat sehingga mengundang pertanyaan: 'Adakah kisah cinta Taylor dan Joe bakal ditimpa nasib yang sama seperti kisah cinta lampaunya'?



Kredit Foto: Youtube FAB Celebrity




Barisan teman lelaki Taylor sangat panjang; Joe Jonas, Calvin Harris, Harry Styles, Tom Hiddleston, Jake Gyllenhaal, John Mayer, Taylor Lutner, Connor Kennedy. Selain faktor kecurangan, punca utama hampir kesemua hubungan ini berkecai disebabkan kesibukan Taylor sendiri.





Kredit Foto: Getty Images



Istimewanya gambar Taylor bersama dengan Joe jarang dipamerkan di media. Malah Taylor sendiri cuba mengelakkan daripada dilihat berdua-duaan dengan Joe di tempat awam, tidak seperti hubungannya sebelum ini. Adakah ini bermakna Taylor ingin menghantar mesej bahawa hubungan ini paling bermakna baginya?


Hanya masa yang bakal menentukan. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2018 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang susah nak seimbangkan kerjaya dengan perhubungan. Tapi tengok lah betapa berjayanya dia dalam bidang yang dia ceburi.

Ini memang masalah biasa perempuan hadapi, artis atau wanita yang bekerjayan kalau dapat seseorang yang betul2 boleh faham dan sabar, akan bertahan lah nanti.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2018 12:50 PM | Show all posts
Dengan si Joe ni Taylor jarang nampak gambar bersama
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem!
Tapi bf taylor mostly memang Hensem
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 02:05 PM | Show all posts
hmm... tetiber teringat lagu Blank Space...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 02:10 PM | Show all posts
Boleh tahan taste Taytay ni.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-8-2018 02:36 PM | Show all posts
ye jerr.  Dieorang sebenarnya da takde news baru la tu pasal TS, sebab kali ni nk curi gambar dating pon x jumpa..  Joe  ada je datang few concert TS utk bg support. Siap bawak family dia lg..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang kate taylor ni mcm ade penyakit... Sebab tu x kekal... Dia macam ade psycho punye penyakit lah hahahahahahaha ak dengar orng dok je lah betul ke dak ak pun x tau....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2018 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 dia buat tour tak kat malaysia. Macam best je tgk dia punya stadium tour
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 04:03 PM | Show all posts
sayabudakkeyeel replied at 9-8-2018 04:00 PM
Agak2 dia buat tour tak kat malaysia. Macam best je tgk dia punya stadium tour

tahun bila ntah dia dtg msia utk Red tour dia. mmg best dorg kata.
i rse tour ni x smpai msia.

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 05:08 PM | Show all posts
Eddie Redmayne pun pnh kna gosip bercinta dgn TS ka...bru thu...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 07:46 PM | Show all posts
TS ni xyah bercinta la....kahwin jer dgn keje....bile dah ready nak settle down baru carik bf
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 08:57 PM | Show all posts
sayabudakkeyeel replied at 9-8-2018 04:00 PM
Agak2 dia buat tour tak kat malaysia. Macam best je tgk dia punya stadium tour

I dont think so lah. Rep Tour ni big scale plus cara nak beli tiket dia pn quite hard. bukan beli tiket biasa2, kena verified as taylor punya fan bru ada chance utk beli..... maybe kalau sampai Southeast Asia pn most possible Singapore la....
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
iloveyou replied at 9-8-2018 04:03 PM
tahun bila ntah dia dtg msia utk Red tour dia. mmg best dorg kata.
i rse tour ni x smpai msia.

...

I pergi yg red tour tu.. mmg best.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 9-8-2018 08:57 PM
I dont think so lah. Rep Tour ni big scale plus cara nak beli tiket dia pn quite hard. bukan beli  ...

Kena berebut dgn fan singapore lagi, kena convert sgd lagi haha tak payahla gitu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 09:19 PM | Show all posts
tudia...xkawen tapi...mmm...namaje artis tapi gaya hidup spt pelacur...
barai raabak dah ni...adoi..kasihan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2018 09:36 PM | Show all posts
sayabudakkeyeel replied at 9-8-2018 09:15 PM
Kena berebut dgn fan singapore lagi, kena convert sgd lagi haha tak payahla gitu

Tak ada lah. Bila taylor buat cara beli tiket mcm ni lg susah sebenarnya reseller nk beli tiket konsert sheols lepastu jual balik dgan harga tiket lebih tggi sebab kena verified dlu as fan taylor, kena beli album rep dia then dapat code something like dat mcm tu.. anyway, lagu2 sheols dalam Rep album I can say plg tak best di antara semua album2 sheols....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 09:02 AM | Show all posts
Orix replied at 9-8-2018 09:36 PM
Tak ada lah. Bila taylor buat cara beli tiket mcm ni lg susah sebenarnya reseller nk beli tiket ko ...

ha i stuju part album Rep dia ni xbest. album 1989 suma best.

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 11:12 AM | Show all posts
sayabudakkeyeel replied at 9-8-2018 09:14 PM
I pergi yg red tour tu.. mmg best.

bestnye u dpt pergi. tix pun cpt sold out kan

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 11:31 AM | Show all posts
album dia semua besttt
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 11:14 PM GMT+8 , Processed in 0.071156 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list