CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Meghan Markle Dilarang Makan Bawang Putih Pula

3-7-2018 05:20 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 9783| Komen: 32|Original author: Oleh: Amirah

Description: Sejak menjadi keluarga kerabat diraja British, apa saja yang dilakukan Meghan Markle akan menarik perhatian media dan netizen.
Sejak menjadi keluarga kerabat diraja British, apa saja yang dilakukan Meghan Markle akan menarik perhatian media dan netizen.

Nampaknya pelbagai perkara Meghan perlu belajar untuk membiasakan diri dengan kehidupan di Istana kerana hidupnya menjadi tontonan khalayak ramai.


Foto: Carian Internet
Begitu juga pelbagai peraturan perlu diikuti demi menjaga nama baik keluarga diraja ini dan hal ehwal istana.

Menyentuh bab makanan, Meghan seorang yang gemarkan bawang putih dalam masakan namun selepas berkahwin dia tidak dibenarkan lagi memakan bawang putih.

Foto: Carian Internet

Ratu Elizabeth mahukan Meghan bebas daripada bau mulut yang tidak menyenangkan jika memakan bawang putih tersebut dan disebabkan itu dia melarang Meghan untuk memakannya.

"Kita tidak boleh menyediakan makanan yang dimasak dengan bawang putih atau terlalu banyak bawang," kata cef diraja British, Darren McGrady.

Foto: Carian Internet
Walaubagaimanapun, Meghan boleh makan apa sahaja yang dia mahukan asalkan bukan bawang putih dengan kuantiti yang banyak.

Begitulah hidup di Istana. Serba mewah dan sentiasa diperhatikan orang. Banyak protokol perlu dijaga. - CARI
18

Bagus
32

Marah
22

Terkejut
17

Sedih
19

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (136 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shernazz 3-7-2018 05:44 PM
Pengorbanan jadi royalty
Begitu lah
Xkan nak ckp bye dgn rakyat jelata tetibe bau molot vampire
Harus la membawang nnt
Quote EvieWanKenobi 3-7-2018 06:03 PM
mau angin satu badan..
Quote aleesyasofia 3-7-2018 06:06 PM
iolss jnis suka mkn byk bwang.. tp iolss bkn mk cik bwang..
Quote HYSB 3-7-2018 10:16 PM
Alah dia ni dah berape kali broke protocol kan
Setakat makan bawang je
Makan kat rumah time besknye xde official duty sudahh
Quote devilito2 4-7-2018 08:03 AM
sedap okay bawang putih...
Quote BoLapciOus 4-7-2018 10:00 AM
mulut meghan ni bau bwg nau ke??smpai dilarang bagai..
Quote insulin 4-7-2018 11:11 AM
shernazz replied at 3-7-2018 05:44 PM
Pengorbanan jadi royalty
Begitu lah
Xkan nak ckp bye dgn rakyat jelata tetibe bau molot vampire

Fikir positif. Bau mulut bawang dapat menjauhkan vampire.
Quote Budakmomok 4-7-2018 11:22 AM
Bawang putih bagus utk kesihatan
Quote shernazz 4-7-2018 11:52 AM
insulin replied at 4-7-2018 11:11 AM
Fikir positif. Bau mulut bawang dapat menjauhkan vampire.

Hahahahaha
Khen....
Quote fly_in_d_sky 4-7-2018 11:55 AM
ler bukan sepatut dah tahu ke ... Queen E memang tak makan bawang putih ...
jadi sebab dia Queen ... semua kena ikut ler ..
so apa isunya?
Quote Artemesiaa 4-7-2018 12:47 PM
Nak sangat kawin dengan cucu Queen kena ler redha jer segala peraturan mereka
Quote nisako 4-7-2018 03:34 PM
bawang pun jadi hal ……..
Quote alesandra 4-7-2018 07:27 PM
kena ahso cina  kuat bau garlic mmg aku rase nak pitam,muntah.pulak dlm lif..last time kena masa  kat penang aritu.rase nak maki je ahso tu ..
Quote annehuda 5-7-2018 10:21 AM
kekdg netizen ni membawang je lebih.  sbb byk kali dah org capture, queen e nampak happy bergelak ketawa ngan meghan.



anjing sheols naik keter queen e



pandai handbag matching



ada rumors queen e mmg prefer meghan dr kate middleton, sbb kate tu mmg dr awal lg dah aim nk kat prince william sampai tak keje, tp meghan ni kirenye mmg tak sangka bertemu jodoh la, sempat lg ada karier gitu.
Quote nour2001 7-7-2018 01:25 PM
annehuda replied at 5-7-2018 10:21 AM
kekdg netizen ni membawang je lebih.  sbb byk kali dah org capture, queen e nampak happy bergelak ke ...

Rumours je...queen dan catherine takde problem pun,,fanatik meghna mmg suka buat cerita queen tak suka kate dan lebihkan meghan,
Quote xdielzx 8-7-2018 05:19 PM
bland gila makanan royals ni..
Quote makita 8-7-2018 10:55 PM
Ke pasal ketiak si megan kuat baunya. Smpai queen nk bergosip dgn megan tros ilang selera.
Quote greantea 9-7-2018 06:44 PM
nak sgt kan masuk royal famili. hadap ler. tu baru sikit, rasanya mcm2 lg rule nya
Quote pitera 10-7-2018 04:18 PM
makita replied at 8-7-2018 10:55 PM
Ke pasal ketiak si megan kuat baunya. Smpai queen nk bergosip dgn megan tros ilang selera.

kahkahkah adoi kelakar

Lihat semua komen(32)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 04:32 AM GMT+8 , Processed in 0.153187 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top