CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Cepat! Jawab Dan Menang Pas Masuk Percuma ke Konsert Daughtry 13 Julai Ini

5-7-2018 04:26 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 5859| Komen: 35

Description: Berita baik buat peminat-peminat Daughtry kerana kumpulan ini bakal menggegarkan Kuala Lumpur




Berita baik buat peminat-peminat Daughtry kerana kumpulan ini bakal menggegarkan Kuala Lumpur pada 13 Julai ini. Anda berpeluang memenangi 2 PASANG PAS MASUK PERCUMA KE KONSERT DAUGHTRY dengan menjawab soalan mudah di bawah ini. 

SOALAN : NAMAKAN SALAH SATU LAGU HIT KUMPULAN DAUGHTRY & MENGAPA ANDA INGIN MENONTON KONSERT INI?

Hanya dua orang pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan tepat dan kreatif. Tarikh tutup peraduan ini adalah pada jam 10 pagi, 9 Julai 2018. Pemenang akan dihubungi sebaik sahaja peraduan berakhir.



24

Bagus
28

Marah
29

Terkejut
18

Sedih
40

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (163 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote izat123 5-7-2018 04:46 PM
Waiting for Superman dan saya ingin menonton konsert Daughtry kerana mereka adalah Superman yang saya tunggu selama ini dan menyaksikan mereka di depan mata adalah impian saya.
Quote coconico 5-7-2018 04:58 PM
Lagu Hit: It's not over (my favorite )

Sebab ingin menonton konsert ini: Saya sudah meminati Chris Daughtry bermula dari masa dia menyertai American Idol dan dia adalah peserta kegemaran saya untuk musim tersebut. Jika diberi peluang untuk pergi menonton konsert Daughtry, ia akan menjadi pengalaman yang tidak akan saya lupakan.
Quote alesandra 5-7-2018 04:59 PM
kite tak minat...bagila kat org lain.okbai
Quote LostStar 5-7-2018 05:06 PM
Lie after you

saya ingin menonton konsert Daughtry ini adalah kerana sebab nak tengok dorg! itu jek.. lagu dorg semua best2... terutama Lie after you.. bila dengar lagu tu akan rasa menghargai sangat orang sekeliling kita.. terutama keluarga sendiri...
Quote buragazz 5-7-2018 05:43 PM
What About Now

Kerana Saya selalu menyanyikan lagu ini ketika membuat persembahan bersama band saya
Alangkah terharu dan teruja sekiranya dapat menonton mereka di depan mata
Quote sherry 5-7-2018 05:55 PM
Waiting for Superman dan saya ingin menonton konsert Daughtry kerana saya memang menunggu kembalinya Lelaki Super saya dan menonton bersamanya jika menang tiket ini.
Quote kiyudi 5-7-2018 06:15 PM
WHAT ABOUT NOW

I NAK TENGOK KONSERT SBB I MINAT DORANG...I SELALU PLAY MP3 DORANG...


BAGI LA TIKET PLSSSSS
Quote Andyscenes 5-7-2018 06:55 PM
What about now, what about today. Lagu ni deep. Sy sgt meminati kumpulan daughtry, dan ada poster mereka sewaktu sy dibangku sekolah, sy ingin menonton konsert bersama isteri tersayang.
Quote tupaiterbang 5-7-2018 07:57 PM
What About Now - Ingin mengimbas kembali kenangan satu ketika dulu pernah melalui zaman muda.
Quote GigaMom 5-7-2018 08:26 PM
Klu menang kan mmg cnfirm x dpt nk pg.
Bagi can la kt yg lain
Quote carly_lah 5-7-2018 08:57 PM
carly minat dgn lagu2 dia... tp carly x minat nk pg konsert... bg la kt org lain...
Quote nurul_akmar 5-7-2018 09:07 PM
antara lagu hits Daughtry --> Crawling Back To You

saya suka sbb semua lirik lagu Daughtry sgt meaningful. suara Chris Daughtry tu rasa sgt powerful. jadi bila sy sgt teruja bila tau dorg nak buat concert dekat KL dan harap sgt dapat pergi, tgk sendiri diorg perform depan mata. mmg akan jd 1 pengalaman dalam hidup.
Quote parasitology 6-7-2018 01:07 AM
tak familiar la group ni...
Quote raihaneem 6-7-2018 03:37 AM
Tahniah kpda yg bakal menang tiket ni...

Cheq tak kenai....kumpulan backstreet boys kenai la..hihi...
Quote imanda 6-7-2018 04:45 AM
sapo nih
maap xkenai, xpolah bagi laluan hat yg lain mana yg minat depa
Quote watachiwa 6-7-2018 07:33 AM
Over You

Saya meminati Daughtry daripada American Idol Musim ke 5 lagi dengan personaliti dan genre yang  diketengahkan sememangnya rock menjadi pilihan muzik  saya
Quote mieymiey 6-7-2018 07:53 AM
Iols ingat ingat lupa Daughtry ni tapi bila baca komen sebut tajuk lagu, terus iols humming lagu depa. Lagu depa ni best best. Tapi iols taknak la menang tiket, iols bukan dapat pergi pun. So pada yang lain, selamat mencuba
Quote misscendol 6-7-2018 08:36 AM
chris daughtry ni mmg fav iols mase american idol dulu. dah la hencem
Quote misscendol 6-7-2018 08:37 AM
Saya peminat CHRIS DAUGHTRY. SUka masa die bawak lagu always be my baby by mariah carey time american idol dulu

Lihat semua komen(35)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 05:30 PM GMT+8 , Processed in 0.063037 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top