CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Victoria Bercerai Dengan David Beckham? Sebenarnya Ini Yang Terjadi...

14-6-2018 01:17 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6921| Komen: 16|Original author: Oleh: Saiful

Description: Peminat dunia kecoh bila ada khabar angin yang menyatakan rumah tangga David Beckham dan Victoria Beckham sedang berantakan.
Peminat dunia kecoh bila ada khabar angin yang menyatakan rumah tangga David Beckham dan Victoria Beckham sedang berantakan.

Trending di media sosial, netizen masing-masing membuat spekulasi dan mencari kesahihan berita terbabit.

Namun segalanya sudah terjawab dan menurut The Sun, wakil pasangan ini tampil memberi penjelasan.


"Tidak ada perceraian, begitu banyak berita gosip dan palsu di media sosial. Semua ini aneh dan buang masa sahaja."

Dalam perkembangan lain, Victoria ada memuat naik foto di Instagram bersama anak perempuannya, Harper Seven.


Dalam kapsyennya, Victoria memberitahu yang dia cinta dan rindu dengan suaminya.

Pasangan selebriti ini memang benar-benar berpengaruh. Doakan sahaja yang baik-baik. -CARI
11

Bagus
13

Marah
6

Terkejut
10

Sedih
9

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (64 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote helicornia 14-6-2018 01:19 PM
tuanya david beckham dlm gambar tu..rasanya klu ikut umur posh tu yang tua setahun dr dia
Quote azwanaliori 14-6-2018 01:49 PM
Dorg mmg open relationship dr dulu. Dua2 nk swing ngn org lain skali skala takpa jnji dua2 setuju n tahu.  
Quote dani-rox 14-6-2018 07:21 PM
beckham tu open secret ada gf lain, menurut perkhabaran acik2 bawang UK salah seorg skandal heols dah terpreggy

posh plak tak kesah dan takkan cerai lakinya sbb beckham byk support bisnes fesyennya yg makin sendu.
Quote Victorioussss 14-6-2018 08:24 PM
Victoria is for Victorioussss not beckhambing

Vviva foreiver i'll be waiting
Quote cicicumel 15-6-2018 06:36 AM
Depa 1 family masih lagi naked dlm rumah ke? X silap dulu famili Beckham ni jenis open n nude free dlm rumah.kelassss
Quote Catpaw 15-6-2018 01:26 PM
Cunnye posh ni
Quote armin 15-6-2018 08:14 PM
Risiko dpt laki hensem dan kaya. Posh pun cari je la anak ikan utk berkongsi kasih
Quote shanew3stga1z 20-6-2018 02:49 PM
ape lg story psl couple ni .. bru tau psl open relationship tu .. al kisah
Quote gummygummy 20-6-2018 02:58 PM
ouhhh da bersecret plak daaa. saba la wahai hati
Quote Eiyja85 11-7-2018 08:05 AM
ohhh gitu plak kisahnya
Quote chauky314 11-7-2018 12:44 PM
memang jenis open derang ni... asal ada
Quote kaksal85 11-7-2018 04:47 PM
laa open relationship...no wonder la mcm long lasting ja marriage diorang
Quote misscendol 16-7-2018 10:04 AM
my fav couple!!!!!!!!!!!!
Quote tupperwarepink 24-8-2018 11:01 AM
dia macam jenis lantak ko lah, yang penting anak2, diri dia cukup pakai makan minum uda la
tapi versi elit
Quote sue_liah 25-8-2018 01:17 PM
kertu dh dua2 ni..ada lg rupanya org2 yg tk habis2 harap  derang ni bercerai

jaki sgt kot klau tgk psangan tu hepi smpai ke tua
Quote haliamerah 28-8-2018 08:29 AM
open relation & open baju dlm rumah..huhu..baru ku tahu....tapi xbawak penyakit ke...

Lihat semua komen(16)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 11:07 PM GMT+8 , Processed in 0.088926 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top