CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Kalau Tak Ada Bajet, Panggil Budak Fakulti Filem Berlakon Bukan Aku,"-Aqasha

12-4-2018 03:23 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 17136| Komen: 117|Original author: Oleh: Saiful

Description: Aqasha tak puas hati! Ada pihak yang didakwa cuba mempertikaikan kebolehannya sebagai pelakon.
Aqasha tak puas hati! Ada pihak yang didakwa cuba mempertikaikan kebolehannya sebagai pelakon.

Pelakon ini meluahkan rasa berangnya menerusi satu entri di Instgram dengan menulis kapsyen,



"Aku hanya berlakon drama dan tak minat untuk berdrama.

"Lain kali dah tahu tak ada budget, panggil saja budak fakulti filem berlakon. Jangan panggil aku."



Disebabkan kenyataan ini, timbul pelbagai tanda tanya di kalangan peminat yang ingin mengetahui apakah puncanya sampai Aqasha mengeluarkan kata-kata tersebut.

Ada satu komen oleh Aqasha yang menjelaskan apa yang terjadi sebenarnya.



"As seasoned players, habis kuat pun kita cuma boleh cakap sikit je, cakap lebih-lebih dilabel 'demand'.

"Habis itu diaorang tak fikir karakter tu 'demand' aktor punya komitmen pula? Japgi minta datang promosi, upload promosi itu..ini..begitu..begini.."




Sabarlah Aqasha! Siapa agaknya pihak yang dimaksudkan tu ya? Mungkin anda sebagai netizen boleh merungkai dengan lebih lanjut isu ini? -CARI
15

Bagus
12

Marah
12

Terkejut
11

Sedih
16

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (75 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote JDT 12-4-2018 03:47 PM
Siannya...takde orang sudi komen ke?
Quote Kak-Leen 12-4-2018 03:50 PM
Samada producer minta Aqasha berlakon & charity atau producer budget ciput... Atau Qasha dah demand terlebih? {:dot
Quote mawaria 12-4-2018 04:01 PM
sendu je. ye ye la tu            
Quote missDollie 12-4-2018 04:03 PM
Baiklah...
Quote bbalik 12-4-2018 04:03 PM

pendek cite...

biar xde job
dr dapat job murah
Quote kikyou 12-4-2018 04:05 PM
Oklah tu huhuhu{:run
Quote chicozinn 12-4-2018 04:05 PM
masih fefeeling di djaman filem embun kah kasah oii?chuolls pon nyanyi bapak hausss di padang pasir mse GGV ri tu..sila workout yacchh untuk dpatkan stamina semula
Quote Yongpallie 12-4-2018 04:09 PM
Ok..........
Quote MadameOnion 12-4-2018 04:38 PM
bayaran ciput toksah la..cer buat ig review produk pemutih gigi ke..pengkurus badan ke
Quote kiah_mai_pulak 12-4-2018 04:44 PM
Erkk??? K.        B
Quote tri-max 12-4-2018 04:48 PM
aqasha dolu2 kan pujaan hati mak dukun
sapalah nk bayor sesuka hati ni
silalah CSi
Quote lazim 12-4-2018 04:54 PM
Iols selalu rs kesian pd bai. Sheols sllu brangan nk berhnti kj tp financial blm mmbenarkn. Akasah ni gaya acah2 plakon kelas A xsedar diri dh menyendu.. bai mcm sehabis daya jd wife yg baik. Gigih msk utk akasah n team @ kwn2 bl mmt ni ada job.

Tp tgk sang laki mcm x brapa contribute terhadap kelestarian rmh tgga
Quote abangadek 12-4-2018 04:59 PM
rembes juga dia
Quote onexox97 12-4-2018 05:04 PM
sekali baca macam uqasha
dua kali baca baru aqasha
Quote M.Rose 12-4-2018 05:15 PM
Producer kdg2 pundek gak kayukayan byr mahal. Yg bgus bajet2 plak.
Quote mieymiey 12-4-2018 05:20 PM
Hensem
Heols mengacara apa nama program tu dengan Kak Mitch tu nampak sendu sangat heols. Improve lagi yer Aqasha.
Quote cmf_premierleag 12-4-2018 05:25 PM
lazim replied at 12-4-2018 04:54 PM
Iols selalu rs kesian pd bai. Sheols sllu brangan nk berhnti kj tp financial blm mmbenarkn. Akasah n ...

akak kenal ex-aqashah di zaman bbnu dulu
mujur la kawan akak tu tak jd kawen dgn heshe
sbb uols kata bai masih kene keje sbb financial x stable kheeenn
kawan akak tu lak dh kawen dgn laki kaya, tp sheols masih bekerja...tp bleh je nak resign tp sheols enggan yach
Quote Victorioussss 12-4-2018 06:27 PM
Igt baka jepun ni xde market ke! Pengarah mane tu?
Quote ayjay 12-4-2018 06:30 PM
mawaria replied at 12-4-2018 04:01 PM
sendu je. ye ye la tu

Ayomak. Kalau rasa bayaran tak setimpal takyah accept job. Awatnya nak meroyan?

Lihat semua komen(117)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 03:03 AM GMT+8 , Processed in 0.094051 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top