CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15240|Reply: 117

"Kalau Tak Ada Bajet, Panggil Budak Fakulti Filem Berlakon Bukan Aku,"

  [Copy link]
Post time 12-4-2018 03:23 PM | Show all posts |Read mode
Aqasha tak puas hati! Ada pihak yang didakwa cuba mempertikaikan kebolehannya sebagai pelakon.

Pelakon ini meluahkan rasa berangnya menerusi satu entri di Instgram dengan menulis kapsyen,

  



"Aku hanya berlakon drama dan tak minat untuk berdrama.

"Lain kali dah tahu tak ada budget, panggil saja budak fakulti filem berlakon. Jangan panggil aku."

  



Disebabkan kenyataan ini, timbul pelbagai tanda tanya di kalangan peminat yang ingin mengetahui apakah puncanya sampai Aqasha mengeluarkan kata-kata tersebut.

Ada satu komen oleh Aqasha yang menjelaskan apa yang terjadi sebenarnya.

  



"As seasoned players, habis kuat pun kita cuma boleh cakap sikit je, cakap lebih-lebih dilabel 'demand'.

"Habis itu diaorang tak fikir karakter tu 'demand' aktor punya komitmen pula? Japgi minta datang promosi, upload promosi itu..ini..begitu..begini.."


  



Sabarlah Aqasha! Siapa agaknya pihak yang dimaksudkan tu ya? Mungkin anda sebagai netizen boleh merungkai dengan lebih lanjut isu ini? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-4-2018 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Siannya...takde orang sudi komen ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Samada producer minta Aqasha berlakon & charity atau producer budget ciput... Atau Qasha dah demand terlebih? {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:01 PM | Show all posts
sendu je. ye ye la tu            
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Baiklah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:03 PM | Show all posts

pendek cite...

biar xde job
dr dapat job murah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-4-2018 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklah tu huhuhu{:run
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:05 PM | Show all posts
masih fefeeling di djaman filem embun kah kasah oii?chuolls pon nyanyi bapak hausss di padang pasir mse GGV ri tu..sila workout yacchh untuk dpatkan stamina semula
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-4-2018 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok..........
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:38 PM | Show all posts
bayaran ciput toksah la..cer buat ig review produk pemutih gigi ke..pengkurus badan ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Erkk??? K.        B
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:48 PM | Show all posts
aqasha dolu2 kan pujaan hati mak dukun
sapalah nk bayor sesuka hati ni
silalah CSi
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols selalu rs kesian pd bai. Sheols sllu brangan nk berhnti kj tp financial blm mmbenarkn. Akasah ni gaya acah2 plakon kelas A xsedar diri dh menyendu.. bai mcm sehabis daya jd wife yg baik. Gigih msk utk akasah n team @ kwn2 bl mmt ni ada job.

Tp tgk sang laki mcm x brapa contribute terhadap kelestarian rmh tgga
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:59 PM | Show all posts
rembes juga dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sekali baca macam uqasha
dua kali baca baru aqasha
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Producer kdg2 pundek gak kayukayan byr mahal. Yg bgus bajet2 plak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-4-2018 05:20 PM | Show all posts
Hensem
Heols mengacara apa nama program tu dengan Kak Mitch tu nampak sendu sangat heols. Improve lagi yer Aqasha.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 05:25 PM | Show all posts
lazim replied at 12-4-2018 04:54 PM
Iols selalu rs kesian pd bai. Sheols sllu brangan nk berhnti kj tp financial blm mmbenarkn. Akasah n ...

akak kenal ex-aqashah di zaman bbnu dulu
mujur la kawan akak tu tak jd kawen dgn heshe
sbb uols kata bai masih kene keje sbb financial x stable kheeenn
kawan akak tu lak dh kawen dgn laki kaya, tp sheols masih bekerja...tp bleh je nak resign tp sheols enggan yach
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Igt baka jepun ni xde market ke! Pengarah mane tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mawaria replied at 12-4-2018 04:01 PM
sendu je. ye ye la tu

Ayomak. Kalau rasa bayaran tak setimpal takyah accept job. Awatnya nak meroyan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

15-4-2024 11:38 PM GMT+8 , Processed in 0.703672 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list